Пазаруване от HМ, тема 65

• 51 700
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Някой с отзиви за този панталон :
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1199739001.html
Мернах и едни блузи с балонест къс ръкав с английска бродерия, 23 лв, за тях също търся отзив

# 676
  • София
Аз вчера видях другия цвят, пепитения в мола. Но нещо не ми хареса особено и ме мързеше да го меря. Ластично трико е, но нещо моделааа, отдолу ставаше леко по широк. Но незнам как стои.
Мен пък ме интересува отзиви, ето за този:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1091186010.html
Някой казваше за него, но забравих, освен че е уголемен.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 14:51 от djidji123

# 677
Благодаря, значи не е за мен, на този широкия и аз му се чудя, но първо ще изчакам клиновете и тогава ще поръчам и него.

# 678
Аз го имам. Става, но не е нещо УАУ!  Материята е плътна и пада добре. Ластикът не е зашит добре -просто е нанизан в подгъва на талията и постоянно се усуква и набира. Ако му се добави още някой код-бива, но пълната цена- в никакъв случай!

# 679
  • Пловдив
Аз вчера видях другия цвят, пепитения в мола. Но нещо не ми хареса особено и ме мързеше да го меря. Ластично трико е, но нещо моделааа, отдолу ставаше леко по широк. Но незнам как стои.
Мен пък ме интересува отзиви, ето за този:
Някой казваше за него, но забравих, освен че е уголемен.

И аз го имам, даже съм с него днес - удобен ми е. Същата забележка за ластика,  ако продължава да ме дразни, ще го бодна на няколко места да не мърда Smile

# 680
Получаването в магазин вече не е чрез служител.
Има сложени кутии (като Изибокс, кутиите на Спиди и Еконт).
Може и да се пуска връщане през кутията. Не съм разучавала менюто подробно.

За получаване се въвежда кода от смс/имейла.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 13:52 от marinadp

# 681
Днес получих коженото яке с пухена яка, рокля Елза, суитчър Елза, клин от тежко трико с ципове, два молива за вежди, руж и молив за устни. Моливите за вежди са най-светлите, защото съм натурално руса, веждите ми са с микропигментация с пудра ефект, но като се омажа с ФДТ, малко избледняват. Моливите са два еднакви, страхотни са и за пръв път уцелвам толкова натурални моливи за руси коси, руж имам и друг цвят, много е сполучлив, хеле за цена от 7 ли 8лв, този за устни ще го пробвам след малко, но добре изглежда. Определено козметиката им е супер. А и една блуза с набори на талията получих, не съм я пробвала, изглежда много добре.

# 682
Мария, получих двата клина.
Точно клинове  са си , С размер щеше да ми е по- добре, за мен даже са умалени- с триста зора ги обух.
Иначе са хубави, просто силно се надявах да са като панталон, както пишеше в отзивите.
Стегнати и плътни са за зимата.
Получих и една блуза с пайети с къс ръкав и тя е къса, но е хубава и я поръчах в по- голям размер на по- ниска цена, та в крайна сметка- връщам всичко от днес.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1200001001.html

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 14:51 от Mateah

# 683
Да сте получавали неща, които имат силна миризма на някакви препарати..? На мен вече за трети пъти ми се случва и отново ще връщам - яке, шапка и сега последното - палто. Чудя се дали не са носени нещата и да са почнали да ги дават на химическо.. миризмата е брутална, усеща се дори през опаковката..

# 684
Черните и сивите дънки имат отвратителна миризма от багрилата, запазваща се след много пранета. Но то вече всичко е синтетика и рециклирано, та няма да миришат на рози.
Няма кой да ги праща на химическо , ще им излезе солено.

# 685
Черните и сивите дънки имат отвратителна миризма от багрилата, запазваща се след много пранета. Но то вече всичко е синтетика и рециклирано, та няма да миришат на рози.
Няма кой да ги праща на химическо , ще им излезе солено.

Типичната миризма от обработката и оцветяването на текстила е различна. Това последното направо те удря в носа, като някакъв много тежък химикал е. Толкова силно мирише, че не бих сложила въпросната шапка на ничия глава.. Може да са почнали да слагат различни препарати по складовете, за да предпазят стоката.. знам ли..

# 686
На мен така ми миришеха едни сиви дънки от Синсей, все едно съм пръскана с Раундъп. Що пранета и висене навън минаха , е, все вонят. При НМ ските е някак по- слаба миризмата.

# 687
Да не си карала скоро КОВИД и да ти е променено обонянието, Емилова?
Не ми се е случвало на мен. Но дънките наистина имат специфичен мирис. Не всички, но има такива. Аз имам от 10+ години, не на НМ, но винаги като ги гладя ми миришат.

# 688
Само детски дрехи съм поръчвала и досега поне не е имало странни миризми.

# 689
Само детски дрехи съм поръчвала и досега поне не е имало странни миризми.

При детските засега не се случвало такова нещо, даже не миришат на нищо, съвсем слабо на нов текстил.

Общи условия

Активация на акаунт