Сексът не е нещо маловажно, така между другото, екстра или глезотия, а нещо жизнено важно. Прави с новия и каквото дойде, иначе рискуваш психическото и физическото си здраве.

навремето естествено,бях хубава и слаба,но сега съм си нормална, ходя си естествена,не се гримирам,но нямам абсолютно никакво самочувствие. Иначе изглеждам младолика,не ми дават повече от 25 г. Не излизам,само вкъщи и децата,магазини да напазарувам...На последната ми работа се изтощих физически и психически и взехме решение да си поостана малко вкъщи и септември всичко тръгна надолу.Такъв психически срив никога не съм имала, мислех ,че умирам в един момент.Физически съм здрава,но си имам разни бележки.Мъжа ми ме пращаше на психиатър,пила съм заради него и друг път АД,но този път си казах ,че няма да пия.Той не иска да ходи на лекар за онзи проблем,но мен най-редовно ме праща на психиатър.Той работи по много,да,за което съм му благодарна,че ме издържа в момента, но и "онова "си е нужда и съм му го казвала , но после спрях,защото той започваше да ми вика.Аз не търпя да ми се вика и честно казано по принцип съм си спокоен човек.Но поне от 6'-7 години редовно изпадам в депресии,нямам редовен цикъл,предполагам и това от липсата на редовен полов живот ,нервна съм и все такива" хубави "работи.Обаче всичко се отразява на децата,преди да се срина септември ме виждаха усмихната постоянно,бях енергична и жизнерадостна ..а сега само рева и съм без настроение.
Не искам да го лъжа ,не мога да си представя живота си без него, пък дори и без секс.Но осъзнавам,че така погубвам себе си.Не спирам да плача 
Просто имах нужда да споделя с някой