Гъбички! Писна ми… почвам да се лекувам сама - 15

• 46 068
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • Близко съм
Cafe del mar , нямам идея това е всичко, което е пуснал друго не чакам

# 721
Беше споменала, че ти е взел микробиология и цитонамазка Simple Smile Но ги е пуснал в лаб.в Селена сигурно.

# 722
  • Близко съм
Да там е

# 723
Здравейте!
4 дни след овулация - от вчера имах засилено бяло течение с кремава консистенция като снощи намаля и си промени цвета към бледо жълтеникаво, започнах да усещам и лек дискомфорт. Намазах се с клотримазол и вечерта сложих капсула полижинакс. По време на овулацията с приятеля ми правихме опити за бебе, но прочетох че от полижинакса не би трябвало да влияе, ако все пак се случи оплождане. Имам останало 1 хапче микомакс, което си мислех да изпия ако с полижинакса не отшуми. За микомакса обаче прочетох доста негативи при евентуална бременност, на лекар ще мога да отида минимум след 2 седмици, което е доста време. Някой да е бил в сходна ситуация или да е по-наясно дали мога да изпия микомакса и дали би имало вредни последствия при евентуална бременност?

Благодаря предварително!

# 724
Здравейте!
4 дни след овулация - от вчера имах засилено бяло течение с кремава консистенция като снощи намаля и си промени цвета към бледо жълтеникаво, започнах да усещам и лек дискомфорт. Намазах се с клотримазол и вечерта сложих капсула полижинакс. По време на овулацията с приятеля ми правихме опити за бебе, но прочетох че от полижинакса не би трябвало да влияе, ако все пак се случи оплождане. Имам останало 1 хапче микомакс, което си мислех да изпия ако с полижинакса не отшуми. За микомакса обаче прочетох доста негативи при евентуална бременност, на лекар ще мога да отида минимум след 2 седмици, което е доста време. Някой да е бил в сходна ситуация или да е по-наясно дали мога да изпия микомакса и дали би имало вредни последствия при евентуална бременност?

Благодаря предварително!
Не съм виждала Микомакс под формата на таблетки за пиене. Не знам дали има такива или просто така сте написали.По време на бременност са ми изписвали много пъти Микомакс вагинални глобули.

# 725
Микомакс са само таблетки за пиене, друг Микомакс няма.
Не го пий в никакъв случай след като правите опити, нито си слагай нещо долу, защо бързаш да се самолекуваш, вместо да изчакаш да видиш как ще се развие секретът? ПОнякога в рамките на дни се случват промени в нас, наблюдаваме различни неща - но това не значи да се хвърляме веднага да лекуваме нещо, дето не е ясно там ли е...

# 726
И не е ясно какво е.
Може да са гъби, може да са бактерии, може всичко да е. Може и да не е нищо.
Честно казано, дори аз, което съм вряла и кипяла във влагалищните инфекции и си познавам тялото, не мога да определя винаги какво ми е.
Ето сега - оплаквах се от засилено течение, с направена МБ без растеж, на ДМ излизат малко по-малко лактобацили, никакви левкоцити. Междувременно течението спря, очевадно съм с разбъркани хормони, че ову ми се появи сега на 22 ден. И венероложката каза, че течението е било чисто хормонално. Сега след цикъл ще ходя и на АГ, да видя какво се случва там.
Мисълта ми, споделяйки това е, че при това обилно течение, което имах преди седмица, ако бях пила Микомакс, слагала Полижинакс и т.н. нямаше да има грам никакъв смисъл, защото ни гъби имам, ни бактерии.

# 727
  • София
Аз започнах Микомакс. Два дни бях добре, на третия ден ми тръгна силно бяло течение. Ще завърша трите таблетки и това ще си пусна МБ.
Аз се съмнявам и за Кандида в дебелото черво.

# 728
Микомакс са само таблетки за пиене, друг Микомакс няма.
Не го пий в никакъв случай след като правите опити, нито си слагай нещо долу, защо бързаш да се самолекуваш, вместо да изчакаш да видиш как ще се развие секретът? ПОнякога в рамките на дни се случват промени в нас, наблюдаваме различни неща - но това не значи да се хвърляме веднага да лекуваме нещо, дето не е ясно там ли е...
Ооо,да,да! Аз си мисля за Макмирор.

# 729
Макмирор го има на таблетки, на крем и на вагинални глобули Stuck Out Tongue Winking Eye

# 730
Аз започнах Микомакс. Два дни бях добре, на третия ден ми тръгна силно бяло течение. Ще завърша трите таблетки и това ще си пусна МБ.
Аз се съмнявам и за Кандида в дебелото черво.

Пусни и фецес, но минимум 2 седмици след последния Микомакс.

# 731
Rock, аз бях с Кандида във фецес през лятото. Имах ужасна диария. Оправих се с Микомакс и пробиотик.

# 732
  • Близко съм
Cafe del.mar аз съм ги качила и цитонамазката и микробиологията не излизат ли?

# 733
Cafe del.mar аз съм ги качила и цитонамазката и микробиологията не излизат ли?
Ох, ами само от Геника виждам резултати..

# 734
  • Близко съм
Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт