Избор на Airfryer - тема 3

• 101 791
  • 1 139
  •   2
Отговори
# 1 005
  • София
Натуся, какви са ти впечатленията от уреда Cecotec?🙂
Засега да,но не съм говитвила в него много

# 1 006
  • София
Момичета, имате ли отзиви за този фрайър ? С кода е 100 паунда някъде и доставката ще излезе към 35-40 лв сигурно с провозвач.
Миналата година от този сайт си взех този .
Доволна съм, но ми е леко малък, а ми трябва и един за къщата на село и сега се чудя за горният.

# 1 007
  • София
Момичета, имате ли отзиви за този фрайър ? С кода е 100 паунда някъде и доставката ще излезе към 35-40 лв сигурно с провозвач.
Миналата година от този сайт си взех този .
Доволна съм, но ми е леко малък, а ми трябва и един за къщата на село и сега се чудя за горният.
Отзиви нямам, но този, който си харесала е по-голям, но със същата мощност на този, който имаш. Т.е. очаквай по-бавно готвене като цяло.

# 1 008
Е, малко повече време ще иска да вдигне температурата, но те тези уреди като цяло веднъж загряти, после предимно вентилаторът работи. Освен ако не се отварят често, разбира се, но при уред със стъкло отпред не се очаква това. Дори и да трябва да се включва малко по-често нагревателят за да поддържа после градусите, не вярвам това да се отрази на самото време за приготвяне на храната.
Ако другият им идва малък и не им стига храната с едно зареждане, много по-дълго ще отнеме да се готви на 2 пъти.

# 1 009
  • София
Благодаря за отзивите.
Да петчелнно семейство сме, като близначките са вече и пълнолетни. С другото ми се налага по няколко пъти да зареждам и определено дори да е малко по-бавно, но да заредя един- два пъти вместо два -три пъти ще спестя време и ще мога и нещо по-голямо да сложа при необходимост.

# 1 010
По спомен има 10 литрова Нинджа,а те и са по-мощни от Инстант пот-а.
 Според мен тя ще ви свърши много по-добра работа за голямо семейство

# 1 011
Здравейте, има ли някъде преведена книжката с рецепти към cosori dual blaze?

# 1 012
  • Anywhere
Този Фрайър на Силвъркрест с мощност 2150W, капацитет 5.2л дали ще е достатъчно мощен?

# 1 013
  • София
Достатъчно е, от най-доброто съотношение обем/мощност.

# 1 014
  • Paris, France
Може ли номера на модела на показания Silvercrest? Звучи добре с отложен старт и поддържане на храната топла. Какви са максималните и минимални температури? Долен реотан, предполагам няма.

Входящата мощност не е всичко. Виждала съм Philips от 1700W, който печеше по-бързо от Medion 2100W и правеше отпечатък на долната страна без да има долен реотан. Еднакъв обем са.

Да знаете, че на Silvercrest са им малко шумни уредите, доста по-шумни от същите на висока марка.

# 1 015
Този Фрайър на Силвъркрест с мощност 2150W, капацитет 5.2л дали ще е достатъчно мощен?
Вторият ми беше този. И може би, ако съдомиалната не беше развалила тефлона на кошницата, нямаше да го сменя.
Няма долен реотан, да.

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 14:25 от red soul

# 1 016
  • Paris, France
Благодаря, red soul. Покритието Ilag наистина е много калпаво, дори мито на ръка. Имам 15+ годишна хлебопекарна, на която кофата и бъркалките не са обелени, но и машината за хляб бачка на около 90°, а не 180 и 200. Не е от съдомиялната.

Сега гледам в сайта на Lidl, че 38 души са доволни и няма оплаквания. Само един е сложил една звезда, защото уредът дошъл с надраскан панел за управление.  Превежданите си от дренски отзивите:

https://www.lidl.fr/p/friteuse-a-air-chaud-connectee-smart-xl/p10020413

Той е нов и не знам дали след година и или две ще са доволни хората.

Майка ми има подобен и е доволна, но май не е от Lidl.

# 1 017
Някой има ли мнение за този уред и въобще за марката?
https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-starcrest-7-litr … wbk/pd/DTQPNZYBM/

# 1 018
Брех, каква цена са му сложили, то чак прекалено хубаво звучи Grinning
Знам че аз бих се изкушила да го пробвам за тия пари, ако ми трябваше нов.

На Лидл неща с незалепващо покритие Илаг или там както са го кръстили все по малко време са ми устисквали. А си ги пазя доста, но пак не карат по много. Последният ми опит с тяхното е от преди няколко години де, дано са го подобрили. Но за мен това име Илаг дето гордо го пишат, хич не е за хвалба.

# 1 019
Да, пък и с двойно подгряване...😁🤔

Общи условия

Активация на акаунт