Избор на Airfryer - тема 3

• 94 479
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 110
  • ГАБРОВО
За пържоли и наденици, както и една порция картофи, бих взела ракла от сорта на Russel Hobb или Ninja. Тя е по-плитка, но с по-широко дъно. Имат и долен реотан и няма обръщане. Тавата много лесно се мие, защото е плоска. Супер бързо загряват тези, дето вдигат до 260°. Няма прозорец, но то и няма кой знае какво да му гледаш. Задаваш програма и време, като свърши вдигаш капака, вадиш с щипки и това е.
То така ще тръгнем - с пържоли и картофки за младежа, а и да може сам да си приготвя някои неща като ни няма (а все по-често му се иска да идем някъде и да не му досаждаме). После на мен ще ми се искат тиквички, пък не дай си боже и някоя книжка с рецепти за Еър фрайери да ни попадне...Ох, ще мисля още малко.. Ще сравнявам и размерите, че и мястото е малко..

# 1 111
Книжки да искаш, пълно е с такива Grinning Има и тема тук, макар и не много активна, а и в тубата е пълно с видеа също.
Щом ти е ограничено мястото, наистина гледай това, че ако не ти е удобно да го държиш все на плота а да трябва да го местиш всеки път е много куцо.

# 1 112
Аз се чудя, защо се ползват разни еднократни тавички, силиконови и т.н. с Косори съм и много лесно се мие, ако това е идеята, да се ползват.

# 1 113
  • Благоевград
Пак аз с Филипс- от къде мога да си поръчам нова кошница?  В сайта им не намерих такава част.

# 1 114
  • до най-прекрасния мъж
Ако ще е за скара, определено Ръсел е по-добър от Вортекса на Инстант. Инстанта пече хубави кюфтета, за пържоли не го бива особено. За картофи Инстант ми допада повече. Може би аз не съм хванала цаката на Ръсел заради двата реотана. Отдолу се препекоха, отгоре бяха бели. Явно си искат бъркане по-често. Свекървата го има от скоро и още не съм го разучила добре. Тя го иска да готви сухи храни - месо с ориз, месо с картофи, да си изпече баница, картофки, кюфтета, пържоли. Няма фурна и уредът я замества.

# 1 115
  • ГАБРОВО
Определено няма да е за скара. Имаме компактна скара с незалепващо покритие, от която сме много доволни. Пържоли от известно време не правим на скара, а печем във фурна. По-скоро заместител на тигана - пържени картофи и тиквички, пикантни картофи тип "уеджис", пикантни крилца, ловджийски наденички, хапки, риба, пържоли запечени по скоро като във фурна, а не на скара, принцеси. Иначе фурната и котлона си ги ползваме за готвене на супи, мусака, месо с ориз, спагети и др. когато са в по-голямо количество. И да се ползва самостоятелно от младеж на 16г.ако трябва да си приготви сам нещо, когато иска (сещате се какво яде младежта). Между другото много обича броколи, засега само го варя, но може пък да намерим някоя рецепта за приготвянето му в еърфрайер

# 1 116
Пържените картофи доста често са разочарование в такъв уред, може и да успееш да ги докараш от суров картоф до близки до пържени но е повече работа и стова бавно. С тиквичките ако ги искаш като пържени е същото.
Тия неща не ги пиша за да те откажа, те пак си стават вкусни но не очаквай да са все едно в тиган готвени. Казвам го като човек дето мрази да пържи в тиган и не го прави почти никога. Е, ако са замразени бланширани картофи, те всякак стават.
Хапки и крилца, както и печено пиле или пилешки бутчета са разкош в еърфраера, в тях ще се влюбиш.
Младеж на 16 години си е пораснал индивид, много ясно че може да се справи самостоятелно с всякакъв уред, стига да иска. Броколи или карфиол на цветчета, както и разполовени брюкселски зелчици стават жестоки в еърфраера - само леко омаслени, там малко сол и пипер и ги мяташ в загрят фраер и след 15-20 минути са ти в чинията. Много по-вкусно и ароматно от варени.

# 1 117
  • София
Веселина, аз имам този фрайер:   
https://www.amazon.de/-/en/Airfryer-Servings-Digital-Non-Stick-A … 2C165&sr=8-1&th=1
Отговаря напълно на уточненията, които направи. Предимствата са голяма мощност на голяма площ. Не можеш да сложиш цяло пиле, но за всичко друго е идеален. И цената му е много добра. Сега видях, че доставката му за след месец, но този модел наистина свършва много бързо и все го няма. Аз го ползвам от 3 месеца.
Броколи също стават, но аз вечно им прегарям цветчетата. И на грил стават също, не мога да си спомня къде по-малко ги овъглявах.

# 1 118
Може ли мнение за този ще се ползва от студент

# 1 119
За тази цена според мен бива, особено ако ви е пръв такъв уред и се чудите. Вероятно има и причина да изтъквате че е за студент, та може и затова да не си струва скъп да е. Все ще му върши работа.
Със сигурност ще има и някой да напише е са малко ватовете и не става. Аз не бих съдила само по тях защото те са важни само те. Вече ако някой сподели от конкретния модел впечатление е друго, но май точно този модел им е от скоро.

# 1 120
  • София
Ок е този фрайер. Моят първият беше такава скръб, че този направо изглежда луксозен.

# 1 121
Аз писах тук лятото, че взех за моята студентка Ръсел Хобс и няколко месеца по-късно искам да потвърдя, че това е една от най-сполучливите ни покупки. Прави си всичко в него - от закуски тип кекс, банички, мъфини, принцеси разни,  през скари, месо, зеленчуци / картофи, моркови, карфиол, нахут, тъквички, патладжан на тиганчето стават божествени/, че и яхнии, грах, даже преди да се прибере за Коледа е пекла сладки в него поради липса на фурна. Ползвала е и бавното готвене за заешко и джолан, стават перфектни. Аз, още докато го разучавахме лятото, се подпалих и при една промоция от 200 лв. го грабнах и за нас в къщи. Амиии не мога да му намеря кусур, всичко ми се получава идеално.
п.п. Някои неща се налага да се обръщат, размесват, но мен това не ми пречи и не е причина да му давам минуси. И на обикновена фурна да готвя пак отварям капак, опитвам на вкус, премесвам където е необходимо.

# 1 122
  • София
Дами, моля препоръчайте ми airfryer за три членно домакинство, с девойка активна спортистка, която спазва режим. Ядем основно салати, месо и зеленчуци. Заради заетото ни ежедневие не разполагаме с много свободно време и за това се насочих към Airfrayer. Моля за Вашите препоръки.

# 1 123
  • София
Зори, много се радвам, че ти харесва Ръсела. Мисля, че аз повлякох крак с него. Не е перфектен, разбира се, но върши страхотна работа.
Понеже на моя може да му трябва скоро нова тава, видях, че в Амазон е 15Е, а в българския официален сайт е 46лв.

# 1 124
Зори, много се радвам, че ти харесва Ръсела. Мисля, че аз повлякох крак с него. Не е перфектен, разбира се, но върши страхотна работа.
Понеже на моя може да му трябва скоро нова тава, видях, че в Амазон е 15Е, а в българския официален сайт е 46лв.

Определено ти си виновника HugHeart Eyes. Цяло лято четях като луда и си блъсках главата какво да избера за девойка, която до този момент само яйца е пържила Joy. Мултикукър категорично отпадаше, защото я е страх да работи с уред под налягане. В същото време предпочита готвени манджички Grinning и чист фраер не ни устройваше. Докато не прочитох 3-4 пъти темата и не отворих всички линкове и споменати уреди в нея. Ръселчо си беше избор от пръв поглед, благодаря ти Sparkling Heart.
Ако е удобно да помоля за линк към тавата в амазон. Честно и без бой си признавам, че я ползвам и във фурната, много ми е удобна и бих си взела още една за улеснение.

Общи условия

Активация на акаунт