Избор на Airfryer - тема 3

• 101 503
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 120
Може ли да ми кажете дали при Russell Hobbs SatisFry горният капак наистина се нагрява много силно (до степен че да може да те изгори) и за да извадиш тавата от уреда трябва да се изчаква. Четох такива отзиви в Амазон

# 121
  • София
Може ли да ми кажете дали при Russell Hobbs SatisFry горният капак наистина се нагрява много силно (до степен че да може да те изгори) и за да извадиш тавата от уреда трябва да се изчаква. Четох такива отзиви в Амазон
Горният капак наистина се нагрява и не е препоръчително да си залепваш ръката. Но дръжката, с която се борави, не се нагрява.
Аз тавата я вадя, за да я измия само, храната изваждам с лопатка или голяма лъжица. Но да, гореща е и няма дръжки за изваждане, което спред мен значи, че не е предвидена за изваждане.

# 122
  • София
Да Ви споделя,че има промоция на cosori-един от моделите е с два реутана :  https://cosori.bg/

# 123
  • През девет планини в десета...
Здравейте, спрях се на този модел Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer 5.7L . и имам въпрос към вас. Трябва ли уреда да бъде под аспиратор защото ако е така май кабела му е къс и няма да стигне до контакта. и загрява ли се уреда отдолу и отстрани, в смисъл слагате ли го на някаква поставка и далеч от гърба на плота. Благодаря

# 124
Здравейте, спрях се на този модел Instant Vortex Plus ClearCook Air Fryer 5.7L . и имам въпрос към вас. Трябва ли уреда да бъде под аспиратор защото ако е така май кабела му е къс и няма да стигне до контакта. и загрява ли се уреда отдолу и отстрани, в смисъл слагате ли го на някаква поставка и далеч от гърба на плота. Благодаря

Самият уред отзад има улей , от който излиза горещ въздух. Моят уред стои върху барплот и на 60-70 см от него има прозорец, който се запотява брутално, ако готвя по-продължително време.
Ако имаш възможност, слагай под аспиратора.
И да, кабелите са доста къси.
Уреда не се загрява , става топличък, съвсем спокойно си задържам ръката по всичките му страни.
Отдолу е с крачета, слагам директно на плота.

# 125
Здравейте! Почти съм се навила да купя S MAX GERMANY 12 литра 1800 W Фурна с горещ въздух + приставка за шишчета. Четох много добри отзиви за тази фурничка, а и е много бюджетна като цена. Другият ми вариант все още е фритюрник с горещ въздух Ninja AF400EU, 2470W, 9.5 л...та ме мъчат следните въпроси:
1. Кой от двата уреда с едно зареждане би нахранило семейството ми - аз, мъжът ми и двама големи сина като ядем предимно месо под всякаква форма, кюфтета и т.н + картофки, гъби и зеленчуци?
2. За Нинджата разбрах, че е възможно, а за Smax-a възможно ли е да се готви едновременно на скаричките/грила/шишовете т.е основното и  в същото време да се прави и гарнитурата?

Благодаря момичета! Simple Smile

# 126
Каква е разликата между AirFry и Grill опцията?

Имам уреда от скоро и не ми е ясно

# 127
Към дамите, които имат фурничката на "S MAX GERMANY 12 литра 1800 W Фурна с горещ въздух + приставка за шишчета". В крайна сметка поръчахме нея, въпроса ми е мога ли да я държа докато работи върху готварската си печка със керамичен плот, за да може да бъде и точно под абсорбатора?

# 128
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, и аз съм тук с въпрос към ползващите фрайери.
Искам да си взема двузонов фрайер и съм се спряла на два модела този на Нинджата Ninja AF400EU /AF500EU/ и Cecotec Cecofry Dual 9000 9L 2850W. Харесва ми да може да се премахва преградата между двете зони, както е на AF500EU, но сякаш е много обемен и доста по-скъп, а  Cecotec има същите неща, но доста по-бюджетен. Това е уред, който не се копува всяка година и искам да заложа на нещо читаво. Та, бихте ли дали мнение, да ме посъветвате евентуално. Благодаря

# 129
Помисли колко ще го ползваш без преграда и с каква цел. В едната кошница на Нинджата спокойно се побира цяло пиле.

# 130
  • В подножието на Сините камъни
Помисли колко ще го ползваш без преграда и с каква цел. В едната кошница на Нинджата спокойно се побира цяло пиле.

цяло пиле не печем, по-скоро за пица, баница, за по-голямата площ, а не толкова за обема

# 131
Към дамите, които имат фурничката на "S MAX GERMANY 12 литра 1800 W Фурна с горещ въздух + приставка за шишчета". В крайна сметка поръчахме нея, въпроса ми е мога ли да я държа докато работи върху готварската си печка със керамичен плот, за да може да бъде и точно под абсорбатора?

Уреда не нагрява отдолу и можеш да го държиш където си искаш. Но реално не виждам смисъл само да го местиш ,тъй като от него не излиза пара докато пече,та абсорбатора няма какво толкова да дърпа. У нас се усеща аромат когато работи само докато пека пиле,защото му слагам щедро количество подправки и чесново масло. При печене на мъфини ,банички, пържоли и подобни неща с малко подправки изобщо не се усеща аромат от фраера и не се налага да пускам абсорбатора

# 132
Да, супер е това, че мога да го държа върху готварската си печка. Не е само до абсорбатор, а и до липса на място като цяло. И изобщо не мисля да го местя, а да сведа ползването на голяма фурна до минимум. Simple Smile

# 133
Здравейте момичета.
Някой да е пробвал да изпече пуйка във фраера?
Моят е на Ninja

# 134
Честита Коледа!
Може ли да помоля за мнение? Колебая се между тези два уреда.
https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-ninja-2470w-9-5- … bp_caAlv9EALw_wcB

https://www.emag.bg/fritjurnik-s-goresht-vyzduh-i-dve-koshnici-i … 89&scenario_ID=65

Като че ли клоня повече към Нинджата, заради по-големият обем и мощност. Досега не съм следила за цени, 400 лв. добра цена ли е, или да изчакам евентуално за някое януарско намаление Simple Smile

На Вортекс ми харесва това, че има видимост към кошниците за готвене.

Общи условия

Активация на акаунт