Избор на Airfryer - тема 3

• 101 703
  • 1 139
  •   3
Отговори
# 135
  • до най-прекрасния мъж
Аз бих взела този:
https://instantpot.bg/produkt/instant-vortex-plus-versazone-8-5l-clearcook/
или същият, но без прозорчето, вместо показаният с двете кошници.
Причината е, че тези два модела също могат да пекат/пържат на две зони, но чрез вадене на разделителя , може да се обособи и една голяма обща зона за печене на нещо по-обемно.
Аз съм с малкия Вортекс с прозореца и съм много доволна. По принцип Инстант пускат много често намаления, но най-големи са на Черен петък.

# 136
blue.angel, благодаря за гледната точка. Сега вече се колебая между Нинджата (по-мощен е) и Вортекс към който ме насочи (по-голяма обща зона и видимост към кошницата) Grinning

# 137
  • here and now
И Нинджа имат модел с една зона с разделител, моят е такъв.
Поръчах Вортекса, после видях Нинджата намалена в Амазон и поръчах нея, а Вортекса отиде за подарък на сестра ми. Доволна е.

# 138
Алис, не намирам такъв модел Нинджа. Може ли линк или поне наименование, по което да търся?

# 139
  • here and now
https://www.amazon.de/dp/B0CJVNGMFL?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1
Не е намалена в момента, но това е моята.

# 140
Благодаря, това е което искам! Hug
Ще следя за  наличност.

# 141
Здравейте!
Имаме два еър фрайъра на Филипс .
Не сме ги скапали от готвене, но забелязахме, че  ръбчетата на кошницата вече са протрити и свети сребристия метал отдолу.
Печем предимно месо, мия  с гъба внимателно.
Сега се страхувам да готвя с него, дали се продават само кошници отделно?

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 22:39 от Mateah

# 142
ЕЙЧ ПИ ДИ ЕООД ми правиха покритие на плочите на грил скарата. Много съм доволна. От групите във фейса момичетата пращаха за нови покрития и кошници на фрайъри и също са доволни. Вариянт е.

# 143
Момичета, чета, чета и не мога да реша какво искам от доста време. Колебая се да търся ли без тефлоново покритие и изобщо има ли такова нещо, което не е мини-фурничка?

Някой има ли отзив за уреда, който се продава с точки в Кауфланд? Philips e, явно е стар модел и в някои държави дори вече предлага. Ето го: https://www.philips.bg/c-p/HD9252_90/3000-series-airfryer-l?gad_ … _BwE&gclsrc=aw.ds

Не ми се дават много пари, защото не знам ще го ползвам ли редовно. Чудя се и за и за Tefal - по-малкия вариант бавен ли е? Да дебна ли намаление за големия или за по-скъп Philips? Наистина ли излиза много дим, като се пече месо?

Много ми е важно да не е много тежък, защото на плота нямам място. По тази причина не искам и да е от най-големите. Съвсем евтини марки по-скоро ги отписвам, Cosori също, че ми се вижда скъп, евентуално на намаление, някога.

# 144
Ще пробвам обърнати принцеси. Благодаря за идеята.
Ето какво казват от фирмата по въпроса с принцесите:
[ 07 декември 2023 г. 16:27 ] ⁨Russell Hobbs BG⁩: Ако изберете програмата за пържене с горещ въздъх, тогава долният реотан работи съвсем слабо, дотолкова, че да не се задържа влага на дъното на съда и ще получите желаният резултат за печене на сандвичи.
Здравейте.
Поръчах и аз този Russell Hobbs,но се стреснах,като видях че за принцеси може да е проблемен,защото на един малък лидълски се правят почти само принцеси,но само по една,заради малката площ на кошницата ,и мога да кажа че стават много добре.
Въпроса ми и е към притежаващите уреда,описаното решение от Russell Hobbs с ползване на програма air fry ,върши ли работа при принцесите.
Решението с обърнати на долу ,не ме устройва,защото повечето пъти се слага кашкавал,и няма как да се обърнат?

# 145
Аз още не съм правила принцеси, но правих пица с домашно тесто ( т.е. напълно сурово) на програма за печене /с иконката с хляб/. Изпече се чудесно, равномерно, включително и плънката отгоре, което ме кара да мисля, че и филиите няма да ги запече кой знае колко за кратко време. Пицата пекох за 12 минути, на 175 мисля, колкото е фабрично заложено, с хартия отдолу.  Ще пробвам утре едни принцеси с кашкавал и яйце и ще кажа.  Но уредът е чудесен!

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 08:58 от Stella Gemella

# 146
Вече пристигна ,така че тази вечер ще го пусна празен за 20 мин на 200 градуса да обгори и да избяга миризмата на пластмаса и първите проби ще са утре може би.
Мисля да почна с пържени картофи,но се чудя  върху решетката за грил ли да ги сложа,за да може горещия въздух да влиза отдолу,или директно долу на дъното( но пък незнам няма ли да изгорят заради долния реотан,или пък да се изпекат при плътен контакт с метала)?
След това ще са принцесите,но ми се струва че това с което ще почвам е най неподходящото за този именно уред.
Ще видим.

# 147
Той има и долен реотан, така че не му трябва да отива отдолу горещ въздух. Разбъркай ги няколко пъти все пак. Стават чудесни картофите. Аз слагам направо в тавата.

# 148
Здравейте! Не съм сигурна дали въпросът ми е за тук. В случай, че не е, ще пусна отделна тема. Ако някой тук има air fryer Finlux FAF-3714TD ще съм много благодарна ако снима и сподели инструкциите за употреба. Майка ми е загубила книжката. Благодаря предварително!

# 149
  • here and now
Пишете на Зора, това е техен продукт, може и да ви съдействат.

Общи условия

Активация на акаунт