Избор на Airfryer - тема 3

• 101 758
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 180
И за да е по темата. Аз съм с Инстант Вортекс с филтъра. След месец и половина от купуването светна лампичката за смяна на филтъра. А много рядко го ползвам (не го харесвам). Понякога и седмица не го включвам. Кога са минали 900 минути работа ми е чудно. А филтърът въобще не е евтин.
При мен като светна лампата изпрах филтрите с обезмаслител, а след това купих филтър за абсорбатор и си изразах по размера.

# 181
И за да е по темата. Аз съм с Инстант Вортекс с филтъра. След месец и половина от купуването светна лампичката за смяна на филтъра. А много рядко го ползвам (не го харесвам). Понякога и седмица не го включвам. Кога са минали 900 минути работа ми е чудно. А филтърът въобще не е евтин.
При мен като светна лампата изпрах филтрите с обезмаслител, а след това купих филтър за абсорбатор и си изразах по размера.
Идейно, благодаря! Дано ефектът да е същия. Защото филтърът наистина си вършеше работата. Почти не се разнасяха миризми.

# 182
Каква е идеята на този филтър? Че то и другите фрайъри не отделят миризми /два съм имала досега, и двата не са отделяли/.

# 183
Картофките също станаха много добре, като пюренце отвътре и хрупкава коричка. Само вкусът им е по-постен от този на пържените в олио.
Много добре изглеждат картофите ти. Бланширани ли са? Би ли споделила технологията на обработване преди да ги сложиш в еърфраера, на колко градуса и колко време ги "пържиш"?
Голяма борба водя с тия картофи и не стават и не стават. Все печени и меки. Кисна ги във вода, сменям я няколко пъти, пробвах и с поръсване с брашно... Като купих бланширани станаха супер. Но не е това идеята.
Не, не са бланширани. Собственоръчно ги нарязах, киснах ги 15 мин във вода, подсуших ги, омазних ги с ръце и така. Избрах 10 мин с програмата Airfry. Както някъде по-горе се спомена, зависи и от сорта картофи.

# 184
Аз съм с Cosori dual blaze (с двата реотана) за мен той е по-добрият избор. Иначе имам комбиниран инстант пот дуо крипс и има значителна разлика при печене само с 1 реотан.
Знаете ли дали има други марки/модели с два реотана?

Аз в издирване на фраер открих този с два реотана

https://www.amazon.de/03292/dp/B0BPYY1TQX/ref=sr_1_7_sspa?crid=2 … ZT1zcF9tdGY&psc=1

испанска марка, доста изчетох за нея, но тъй като търсих по-голям си взех Cecotec Cecofry Dual 9000 9L, не съм го получила все още, така че не знам как ще е.

Ай, май избързах с моята покупка. Thinking

# 185
Защо? Какъв фраер сте си поръчали?

# 186
  • В подножието на Сините камъни
https://www.youtube.com/watch?v=kGdOodheIH0

видео за приликите и разликите между двата двойно нагряващи фраера Cosori и Cecotec

# 187
Приятели, цената на този еърфрайър в Лидл ме изкушава.
Скрит текст:
Следя Ви от доста време и знам, че добрият еърфрайър е с по-голяма мощност от 1000 W. Но ще се радвам да споделите вашето мнение струва ли си този еърфрайър на снимката. Мисля да го ползвам за  зеленчуци и картофки. Само за моето меню ще е, така че малкият размер не ме притеснява. Само ме притеснява ниската мощност и дали няма да останат сурови продуктите, които ще готвя.

# 188
  • София
Много е малко 1000В. Моят старият е 1350. Силвъркрест нямат ли и мощен уред? Следи по-добре за него.

# 189
  • до най-прекрасния мъж
Имам 5.7 литра и пържени картофи излизат две порции, кюфтета 8-9 бр, две порции баница. Не виждам в 1.5 л какво ще може да се изпече.
Вижте по-добре някой Филипс на промо. На свекърва ми взехме 4.2 л на някаква промоция от Йетел и за сам човек е перфектен.

# 190
Защо? Какъв фраер сте си поръчали?
Добър е моят, Instant Vortex 3,7 л, но само с горен реотан. Просто не бях достатъчно информирана, че има и с два реотана, когато решавах какъв да избера.

# 191
Аз съм с Cosori dual blaze (с двата реотана) за мен той е по-добрият избор. Иначе имам комбиниран инстант пот дуо крипс и има значителна разлика при печене само с 1 реотан.
Привет, извинявам се за досадния въпрос, но тъй като се колебая точно между тези два уреда, бихте ли споделили кой предпочитате Simple Smile
Ясно ми е, че единият само пече и "пържи", а другият и вари, но ако Косорито е много по-добро в тези си функции, ще пренебрегна варенето.
Например картофките къде стават по-"пържени" Grinning?

# 192
Инстант пот не вари. Може да "вари", ако купите комбиниран уред, но той е доста по-скъп. Ако е само фраер, си е като всички останали.

# 193
Инстант пот не вари. Може да "вари", ако купите комбиниран уред, но той е доста по-скъп. Ако е само фраер, си е като всички останали.
Имам предвид Instant pot duo crisp & air fryer
Колебая се между него и Cosori Dual blaze

# 194
  • до най-прекрасния мъж
Това са два различни уреда. Дуо Крисп+АФ е мултикукър с функции и на фрайер. Косори е само фрайер. В Дуото също стават картофки, но кошницата не е доизмислена и залепват. Иначе, самото пържене е достатъчно добро. Сравнявам с отделен фрайер на Инстант, който имам.

Общи условия

Активация на акаунт