Избор на Airfryer - тема 3

• 94 651
  • 1 139
  •   4
Отговори
# 1 050
Здравейте! Тези уреди дали могат да се държат на студено?  Явно не прецених големината на Косори и ми пречи на плота. Искам да го изкарам на остъклената терасата, но се притеснявам да не се повреди нещо. 🙄

# 1 051
  • София
Здравейте! Тези уреди дали могат да се държат на студено?  Явно не прецених големината на Косори и ми пречи на плота. Искам да го изкарам на остъклената терасата, но се притеснявам да не се повреди нещо. 🙄

Вижте инструкциите, би трябвало да пише нещо по въпроса. В моите пише да не се използва на открито, но няма уточнение защо.

Като че ли съвременната електроника няма проблем със студа, а освен нея едва ли има какво друго да му се повреди. Вероятно ще му отнема повече време да загрява до работната температура.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 12:47 от Vilemina

# 1 052
  • Варна
За електронните платки и елементи например в компютри и лаптопи се знае, че ако се внасят в помещение с по-голяма разлика между външна и вътрешна температура, е добре да се изчака да речем 20-на минути  преди да се включат според това колко е голяма разликата.

# 1 053
Здравейте!
Дали мога да готвя по течни ястия в моя Филипс еърфрайер? Например гювеч, ориз с месо и др.п?
Или ...мултикукър Simple Smile
Благодаря ви?

# 1 054
Тези яденета са за мултикукър.

# 1 055
Здравейте, някой дали е ползвал airfryer на марките Rohnson или Tefal? Доволни ли сте?

# 1 056
Ние имаме този и сме доволни

# 1 057
Здравейте!
Честита Коледа!
Може ли вашето мнение за тези три уреда?!
https://www.technomarket.bg/gotvene-na-para/cosori-premium-cp158-af-rxb-09212695

https://www.technomarket.bg/gotvene-na-para/philips-hd9252-90-09202136

https://www.technomarket.bg/gotvene-na-para/instant-pot-vortex-p … se-5-7-l-09210034

Кой, бихте предпочели? Подарък за жена на 65г., която обича да готви.

# 1 058
Аз съм фен на Филипс, от инстант пот не съм доволна, косори не съм ползвала.

# 1 059
Аз съм фен на Филипс, от инстант пот не съм доволна, косори не съм ползвала.

Филипс, който продават в Кауфланд, хубав ли е? По около 120 лв е, когато е намален.

# 1 060
Не знам какъв продават в Кауфланд, но за тази цена, предполагам, че е с малка кошница, за един човек.

# 1 061
  • Anywhere
Филипса в Кауфланд е 1500w, слабичък е.
Първото Косори от линка горе може да се купи от Англия или Германия доста по-евтино.

# 1 062
Благодаря, дами.
Ще ходим утре на гости на лелята на мъжа ми, та време за поръчка нямам. Не знам какво да правя. Май ще се спра на Филипс.

# 1 063
Здравейте, не съм сигурна дали въпросът ми е за тук, но как приготвяте картофите на еърфрайър? При нас, нарязани като за пържене, половината изгоряха, а другата половина бяха сурови, на програмата за картофки - 200 градуса за 20мин. Фрайерът е Tefal easy fry ultra.

# 1 064
  • до най-прекрасния мъж
Филипсът е много малък. Свекърва ми има такъв и почти не го ползва. Имайте предвид, че дъното му не е равно, а с някаква форма, подобряваща циркулацията на въздуха. Тоест, каквото се готви, само с кошницата. Иначе, пече много хубаво, основно го ползваме ние, като ходим.
Вкъщи съм с Инстант пот, доволна съм, ползвам го за филийки, кюфтета, картофки (500 гр добре подсушени, нарязвам на пръчици, овалвам в подправки по избор и пържа на 180°С за 10-15 Мин и довършвам на 205°С за още 10 Мин; времето не е точно, защото зависи от сорта картофи), малки банички, печени зеленчуци.
Сега взехме Ръсел Хобс с два реотана на свекърва ми. Пече хубаво, изпробван за картофки и баница. Но той е тип ракла.

Общи условия

Активация на акаунт