Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 83

• 36 104
  • 778
  •   1
Отговори
# 135
А имате ли едни тънки гумени ( 2мм или 5 ММ - помня, защото ходих за къщата да купувам)? Тях ги сложиха точно на ъглите на плочките

# 136
Нищо не е изпуснато, просто звукът се разнася специфично като се ходи по тях, защото са кухи. Нито потропват, защото се чукат някъде, нито нищо, просто не е като да ходиш по налепен под, там не се чува. Надявам се да се разбра.

# 137
Аз разбирам, но при мен го няма това.

# 138
  • Berlin
Нещо не намирам подходяща тема за моя въпрос и затова го пльосвам тук, а може и да ме насочите къде да питам. Simple Smile
Искам да взема подаръчен ваучер от магазин (онлайн, български или доставят до България), където има интересни/качествени стоки за дома, клоня към кухнята, готварски принадлежности, текстил, нещо като WMF/Westwing/Zwilling може би и аз не знам точно. Не знам и какво има в България вече, та ако може да ми посочите някакви имена, за да погледна онлайн (и дали предлагат gift cards).

# 139
Можеш да вземеш същото за всеки магазин - нещо като дебитна карта, заредена с каквато искаш сума. Картата е оформена с разни типови картинки - ЧРД, ЧНГ, цветя и прочее. Ако не ти харесват може да ти я направят по твой дизайн. И после става за всеки магазин.

# 140
  • Berlin
Това онлайн възможно ли е? Аз не съм в България.

# 141
Това онлайн възможно ли е? Аз не съм в България.

https://icard.com/bg/giftcard

# 142
Моля, дайте идеи за цвят на коридор.
Това са цветовете на гардероба и пода:

А това е цвета в момента:

# 143
Това са цветовете на гардероба и пода:

А това е цвета в момента:

Това се води планински бор мисля . Светло е . Боя за стените светло зелено или нещо кремаво , светло жълто на Декоратор също би стояло много добре според мен или пепел от рози . Боята и добре покрива. Има и един цвят който е оранжев, но бие и малко на розово нещо по средата .

# 144
Бял.

# 145
  • София
Бял, сив, черен, бордо, патладжан, надитено тъмно син, тъмно военно/петролно зелено.... Зависи какво харесвате като цяло...

# 146
Моят коридор е в много светло прасковено. Почти бяло. Когато го избирах в каталога беше вторият най-светъл цвят от гамата. При мен се налагаше да е топъл цвят, задължително светъл, понеже коридорът е доста тъмен. В същият цвят боядисах и кухнята. Двете помещения изглеждат коренно различно.

Сега предстои да боядисам друга стая в много светло сиво.

# 147
Може ли една бърза консултация
Омръзна ми да гледам лампи и много не мога да се оправе с крушки,ватове,лумена
Как мислите 5760 lm ще ми осветят ли 20 кв. спалня

# 148
Може ли една бърза консултация
Омръзна ми да гледам лампи и много не мога да се оправе с крушки,ватове,лумена
Как мислите 5760 lm ще ми осветят ли 20 кв. спалня
Ще осветят средно. Зависи обаче от няколко фактора - бял или прозрачен балон ще избереш, студена топла или неутрална светлина, тъмни ли са стените и мебелите. Полилея с колко гнезда ще е (ако са три, напр. можеш да подмениш крушите с по-мощни и да получиш повече светлина).
И - на първо място е важно да решиш колко светло искаш да бъде.

# 149
За да си го представиш по-образно: едновремешните 100w крушки светеха с около 850 лумена. Не претендирам за научна коректност на мнението ми, а за впечатления на база моите възприятия.

Общи условия

Активация на акаунт