Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 83

• 37 195
  • 778
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Да, така съм съгласна. Но и аз мисля, че не е грунд.
Аз само казах, че за да се помогне при по-тъмните или ярки цветове, може да се тонира и грунда

# 541
Да, но грундирането не винаги се прави. Ако се боядисва върху латекс не е нужно във всички случаи.
Иначе, питах, базата, която се оцветява е полупрозрачна, нищо, че на мен ми се е сторила с плътен бял цвят.

# 542
  • София
Абе най-хубаво е да се грундира

Иначе това са ми най-тъмните цветове в къщи, не са чак безкрайно
Скрит текст:
Упс някакво пухче има на стената... Извинения.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 16:29 от Angel_Dust

# 543
Абе най-хунаво е да се грундира

Иначе това са ми най-тъмните цветове в къщи, не са чак безкрайно
Скрит текст:
Упс някакво пухче има на стената... Извинения.
Разкошен цвят и съчетание с бяло и месинг! И на мен ми е любимо съчетание.
Аз гледам с 4 и пухче не видях, ти да не гледаш през пухени очила? Simple Smile

# 544
  • София
😂 😂 😂 Не, паяжинка беше
Скрит текст:
За съжаление не е месинг❤️, май някакъв инокс се води, но са еднакви вратите и дръжките на цялата къща

# 545
Бе и аз гледах -пухче няма Simple Smile)) Същият цвят скоро показах и аз, прекрасно. зелено.

# 546
Angel_Dust, вашите врати от къде бяха?
Зеленото е много хубаво Simple Smile .

# 547
  • София
Много си го харесам и аз, сега е в сянка стаята, но като огрее слънце, става различен, по-жив и пак е хубав... Аз се опитвах да го пробутвам за акцент в хола, но не ми се получи... Та го наместих в спалнята и кабинета(там го тествахме, но е в съчетание с един. Аз му казвам жълто маслинен, мм дрискав... Пак стана ок като съчетание)Обаче... Този цвят с една ръка не става, да не кажа беше плашещо петнисто след първата, виж след втората си заспаха нещата. (обаче по принцип аз оравя тънки ръце, хич не пльоскамголеми количества боя)

Драго - Български са. Сега ми изхвръкна името на фирмата, ако искаш ще проверя.... Си Портал, Благоевград

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 16:48 от Angel_Dust

# 548
Уф, прекрасно зелено. Браво.

# 549
Много си го харесам и аз, сега е в сянка стаята, но като огрее слънце, става различен, по-жив и пак е хубав... Аз се опитвах да го пробутвам за акцент в хола, но не ми се получи... Та го наместих в спалнята и кабинета(там го тествахме, но е в съчетание с един. Аз му казвам жълто маслинен, мм дрискав... Пак стана ок като съчетание)Обаче... Този цвят с една ръка не става, да не кажа беше плашещо петнисто след първата, виж след втората си заспаха нещата. (обаче по принцип аз оравя тънки ръце, хич не пльоскамголеми количества боя)

Драго - Български са. Сега ми изхвръкна името на фирмата, ако искаш ще проверя.... Си Портал, Благоевград

Супер, мерси!

# 550
Питането за течните тапети остана назад в темата, ама и аз да дам моите 5 стотинки: такова нещо не ви трябва в къщата. Който ви го хвали, много ви мрази - прекратете отношения на момента.

# 551
Сегашнана ми кухня е в този цвят с бял блот.И аз го обожамам този цвят😄

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 22:37 от hblagoeva

# 552
  • София
Някой случайно да е правил тераса с клинкер, някакви мнения, впечатления, насоки?
https://klinker-bg.com/Klinker/Podov-klinker/Podov-klinker-Cottage-Pepper гледам този.. Едно, че не мога да му разбера цвета на някои снимки и сайтове е по-кафяв на други сив, та към светлосив... Каква е разликата между стъпало и стълбищно стъпало... Ако просто искам с такова нещо да обърна ръба на терасат, кое по-точно би било за мен...
Има ли някакви особени капризи материала?

# 553
Angel_Dust, снимките в страницата са достатъчно ясни, малко са спънати наименованията Simple Smile клинкерно стъпало - плочка с текстура против подхлъзване откъм външната част на стъпалото, ъглово стъпало - ъглова плочка към свободно стоящата страна на стълбищното рамо, стълбищно стъпало - комбинация между чело на стъпалото и самата му настилка. Последната плочка с такъв профил е приложима там, където целта е да има оформено "чело" на стъпалото. Дано съм била ясна, че сега не ми се чертаят детайли Simple Smile

# 554
  • София

За такъв ръб на тераса

Или

Защото яено наистина съм идиот и не схващам точно разликата😅

Общи условия

Активация на акаунт