Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 49 144
  • 850
  •   1
Отговори
# 525
По същия начин се чувствам, нямам желание изобщо да се виждам с хора, да карам празници и каквото и да било. Чувствам се подута, дебела, тромава, грозна, нямам търпение да дойде март, крайно нетърпелива съм да си видя детето живо и здраво. 😃 Дайте ми 5 деца да изгледам, няма проблем никакъв, но процеса с бременеенето е меко казано натоварващ, поне за мен. 😃

# 526
belle, и аз така казвам, но една приятелка,която роди преди 2 седмици се затруднява доста с бебчето,защото плаче нон -стоп и тя милата каза,че й липсва бременността, ама то кой както му е било по-леко, така се чувства хех

# 527
И при мен спането понякога е мисията невъзможна. Като имам киселини и взимам Талцид, не мога да ги търпя. От тва въртене ме боли всичко и днеска бях на масаж за бременни и мисля да ходя до края, много приятно се чувствам. Корема в последната 1 седмица доооста ми наедря и еедвам се приближих до кантара и съм качила няма и 1 кг, а се чувствам все едно са 100. По празниците все бяхме по маси и сбирки и всички пият и се веселят, аз стоя и гледам тъпо, сега за нова година ще пътуваме за 3 дни и там така ще е. В събота влизам в 7ми месец, дните простооо не минават … Опитвам се да се наслаждавам на периода , ама то не става, не ми харесва 😄, моите приятелки много им липсвало, не са в час тези жени🤣. Да не говориме , че все още работя и там като хипопотам стоя…

# 528
Да минават тези празници и тези маси, че само ми се гледа в тази чиния какво ям. JoyJoy И едни коментари от сорта на “подпухнала си в лицето”, “а, корема ти е много напред” и още какво ли не. Направо имам чувството, че бременна не са виждали. И с това пипане на корема малко почнах да се напрягам. Sweat Smile

# 529
Скоро роди на моя позната снаха ѝ. Момченце над 3кг.
А тя дребничка, с едно сладко коремче...
Моят корем в началото на 7ми месец е колкото няйния на термин.
Благородно му завидях на момичето. Grinning
Като си помисля само че ми остават още 12 седмици през които ще раста... Disappointed Relieved
     Хич не ми понася бременеенето. Joy

Викам на майка ми :
- Що не ми каза че може да е толкова зле?
А тя:
- Аааа. Как ще ти кажа? Да вземеш да се откажеш. Joy

# 530
На мене 6 седмици ми остават до датата на секциото и направо едвам се търпя. 😄 Пингвин спринтьор виждали ли сте? Ей тъй съм! Нощем, че да се завъртя, се будя 🤣

С килограмите съм +9.

# 531
Хах, Анастасия, уби със сравнението Joy
И мен вече ме напряга това с пипането на корема. Имам чувството, че всички ме приемат като ходещ корем и веднага за него се лепват... Включително и мъжът ми понякога.
Важното е, че коментари не си позволяват. Като четох на февруарските мами какви глупости са им казвали... ще се бия ако някой си позволи да ми каже подобно нещо.
Днес обаче се затрудних много с изкачването на един баир. Уж не е много стръмен, но ми се прииска да спра за почивка, че не ми достига въздух. И този задушени нос ми писна вече. Допреди 2-3 седмици го нямаше, сега пак се появи. И спането нещо стана трудно. Само се въртя или ставам за тоалетна. Сутрин се събуждам като парцал... през деня се случва да дремвам по 2 пъти понякога...
Да ви се похваля, Профилакт протекта май си свърши работата. От 2 дни съм нормален човек с ходенето до тоалетна.
Иначе до термин имам 12 седмици и все още ми е широко около врата.

# 532
  • София
И аз имам някъде 12 седмици още. За корема нито сега, нито предния път някой си позволи да пипа освен мъжа ми и майка ми, сега и малкият.

Аз днес само съм в двата полюса на настроения. Бяхме на коледна фотосесия, синът тотален инат и хич не искаше да се снима. Голямо лигавене, аз само нерви потроших. Сега ми се иска чаша вино, ама ще мина със студена вода Grinning
Иначе и ние все по маси тези дни. Не се ограничавам особено в яденето, но и като цяло количество не мога да изям. Единствената разлика е, че не пия алкохол, но не ми пречи. Само за наздравица по Коледа си позволих 2 глътки вино и за НГ пак 2 глътки колкото за наздраве. С килата съм 4.5кг нагоре.

# 533
На мен около 10 седмици ми остават, премина ли
30та - почвам да броя на обратно 🤣, ама имам чувството , че тва ще е след 1 година 🤣.

# 534
Здравейте и от мен. Моят корем вече втора седмица стои твърд, факт е че и порасна и май така ще си е вече.
Като ми се възпали гърлото, освен с обичайното и Тантум Вердето, си направих компрес с купешка извара в тензухен плат и стоях така известно време (за два дни мина и се разминах, ако е от това).

# 535
  • София
Аз не мога да се оплача от оттоци на крайниците, но трудно става с разходки продължително и стяганията май зачестиха, рита ме в движение и направо е цирк как ходя на моменти. Коремчето доста порасна 7ми месец, а от сутрин до вечер си удвоява размера и така всеки ден. Утре ми е късната морфология и се надявам да си измолим 3д снимка.

# 536
Здравейте!!! Какво са ви изписвали при запек? Търся нещо с бърз резултат 😂😂😂

# 537
Лаксативен мармалад по 1 ч.л вечер 😄 Внимавай с лъжиците... 😄😄😄 При мен действа безотказно всяка сутрин 🙅

# 538
Момичета, как така давате да ви пипат пупите? 🙄 тумбака ми е забранена зона - само мъж ми, и вуйна му (защото е докторка) и толкова. Мама даже не е и посмяла, а не нея й е позволено 🤭

На мен май ще ми дадат зелена светлина за нормално, та засега се придържаме към термин 03/03 (дано не изскочи друго)... 😊

# 539
Като цяло не ми пипат корема, само сестра ми , мъжа ми, най-близкити ми приятелки-дето са 1-2. Не че не се е случвало и някой по-далечен да ми го пипне и изненадващо не реагирах както си представях 😄. Ама той толкова много се зарадва човека  като ме видя, че даже не си помислих нещо лошо 😄

Общи условия

Активация на акаунт