Март 2024г наближава, а бебето в корема - шава.

• 49 247
  • 850
  •   1
Отговори
# 420
Момичета кажете нещо ефикасно за кашлица. Вече почвам да се мъча и като кашлям ме боли отстрани 🫤

# 421
Здравейте, има ли някоя мама с нисък фибриноген? Моят е на долна граница , при предишната бременност също ми беше така и докторката, при която раждах ми каза, че при бременни обикновено е завишен дори. С него обясни и усложненията, които се получиха в хода на раждането. Та някой друг случайно да е с нисък такъв и какъв е коментарът на неговия следящ? Текущото ми АГ казва , че все още е в норма и според него това не бил проблемът при предното раждане… За референция моят е 2 при минимална референтна стойност 1.8

# 422
Pelt04, за кашлицата мисля че консултация с АГ ще е най-добре. На Кратос й мина с инхалации май, но тя може по-добре да отговори.
 mi4968626, що се отнася до фибриногена не мога да се изкажа.
Аз днес и вчера изживявам изключително сладки моменти с моето бебе Innocent. Вчера докато приказвах на корема си, душичката се разигра. И отговаряше с побутване или ритане на всяко почукване по корема ми. А най-мило ми стана, че като усети ръката на баща си и някак си се наместваше в нея, все едно се гушкаше Sob. Днес пък, понеже четох, че след 27г.с можело да се чуе сърцето на бебето със стетоскоп и реших да пробвам. Е... сърце не чух, но милото не спря да побутва там, където е била слушалката Hug. И за капак като ми чу гласа и се раздвижи много енергично, все едно каза "О ти си тук, липсваше ми" Revolving Hearts .

# 423
Здравейте, има ли някоя мама с нисък фибриноген? Моят е на долна граница , при предишната бременност също ми беше така и докторката, при която раждах ми каза, че при бременни обикновено е завишен дори. С него обясни и усложненията, които се получиха в хода на раждането. Та някой друг случайно да е с нисък такъв и какъв е коментарът на неговия следящ? Текущото ми АГ казва , че все още е в норма и според него това не бил проблемът при предното раждане… За референция моят е 2 при минимална референтна стойност 1.8

Някаква кръворазреждаща терапия имаш ли? Тромбофилии изследвани ли са?
Консултация с хематолог препоръчвам.
Още повече, щом АГ смята, че може да е оказал влияние на предишната бременност и раждане.

# 424

Някаква кръворазреждаща терапия имаш ли? Тромбофилии изследвани ли са?
Консултация с хематолог препоръчвам.
Още повече, щом АГ смята, че може да е оказал влияние на предишната бременност и раждане.

Нямам кръворазреждаща терапия, на консултация с хематолог бях в Токуда, но там изобщо никаква работа не ми свършиха, казаха че фибриногена ми бил в норма и ми изписаха някакви други неща тип Б12, а с тях реално нямам проблем. Явно ще трябва на още една консултация с хематолог да отида. Можете ли да ми препоръчате някого, от когото сте доволни и малко или много има опит и с бременни, че тази в Токуда май изобщо нямаше…

Тромбофилии към изследвала - нямам проблеми там, единствено бях хетерозигот 4G/5G, което наложи прием на метилирана форма на фолиева киселина и Б12, но няма общо с фибриногена…

# 425
Ооо колко сладко е това.  🥰🥰🥰🥰
Pelt04, за кашлицата мисля че консултация с АГ ще е най-добре. На Кратос й мина с инхалации май, но тя може по-добре да отговори.
 mi4968626, що се отнася до фибриногена не мога да се изкажа.
Аз днес и вчера изживявам изключително сладки моменти с моето бебе Innocent. Вчера докато приказвах на корема си, душичката се разигра. И отговаряше с побутване или ритане на всяко почукване по корема ми. А най-мило ми стана, че като усети ръката на баща си и някак си се наместваше в нея, все едно се гушкаше Sob. Днес пък, понеже четох, че след 27г.с можело да се чуе сърцето на бебето със стетоскоп и реших да пробвам. Е... сърце не чух, но милото не спря да побутва там, където е била слушалката Hug. И за капак като ми чу гласа и се раздвижи много енергично, все едно каза "О ти си тук, липсваше ми" Revolving Hearts .

# 426
mi4968626, моят хематолог също е в Токуда - д-р Иванова. Тя със сигурност има опит с бременни, но може с нея да е била консултацията.

От написаното съдя, че имаш повече от една мутация, за б- витамините отговарят други мутации, не Pai 4g/5g. Ако си пазиш резултатите, постни ги в другата тема за Тромбофилиите, момичетата там ще могат да дадат повече насоки.

# 427
Не, при Ирена Гълъбова бях и честно казано досега на по-непродуктивен преглед не съм била… 😃 иначе това са ми резултатите от изследванията и няколко пъти вече ги коментирах уж с различни доктори и всички казват че са ок…

# 428
Аз знам, че при отклонения в PAI се изследват допълнително Фактор 13 и АСЕ. А те точно в комбинация отговарят за фибринолизата. Бих ги изследвала на твое място.
Но ако имаш възможност и желание, направи консултация и с д-р Иванова, тя ще даде препоръки какво и дали е нужно да се изследва. Аз съм доволна от нея много.

# 429
Мили мами, някоя от вас с подсичане под гърдите. От 2 дни под едната гърда съм с ужасно парене и сърбеж, мажа със судокрем. Явно ми е вече по обилно изпотяване то, и явно там ме е ударил. Освен това когато съм си вкъщи и вечер съм без сутиен, че не мога да го трая. Явно заради това се е получило и претриването на кожата.

# 430
Момичета кажете нещо ефикасно за кашлица. Вече почвам да се мъча и като кашлям ме боли отстрани 🫤

Преди време фармацевт ми препоръча Thymo сироп, за бременни, облекчи кашлицата супер бързо

# 431
Мен ме мъчи хрема 2 седмица от както се разболяхме. Ползвам първо морска вода и после капки, ей голямо мъчение...

# 432
Как си облекчавате болките в таза и кръста😪

# 433
Аз лично никак. Чакам да родя 🫣🤣

# 434
  • София
С почивка и лежане. Аз съм с прискрипан нерв (отново). Тъкмо се беше пооправил за около 2 седмици и бях като нов човек. Та сега освен кръста, болката е и надолу по краката. Лягане, ставане, кихане, ходене е някакъв ужас. Общо взето АГ каза, че се оправя с раждането. До тогава ще търпя някак.

Общи условия

Активация на акаунт