Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 595
  • 764
  •   1
Отговори
# 495
  • София
И аз да се присъединя към D-frag12  - в нашата предпоследна поръчка от Дегаже моят парфюм беше К30 - Unique`e Luxury Crush on Me. Е, няма такова блаженство! Много, много различен аромат и много, много красив! Това на първо душкане. Оставила съм го да отлежи една седмица и тогава ще започна с активното му носене.
Към solar_fields - ето това е fb страницата на Дегаже:
Скрит текст:
Там пишете съобщение или се обаждате на посочения телефон и ще ви упътят за връзка с Вайбър, за да си направите поръчката. Поне ние я  правим на Вайбър, защото нещата ни са поне по 15 броя наведнъж. И още нещо - освен номера на парфюма вписвайте и на кой е аналог, защото няколко пъти ни се случи разминаване в списъците като номер на парфюма, но тъй като съм добавяла и името, ни пращаха точно тези, които искахме.

# 496
  • Варна
D-frag12, от къде ги поръчваш Дегажетата? Аз знам само един техен "сайт" /АЛЕ...нещо си/, в който списъците са във вид на "турлю гювеч", а като поръчаш нещо, обикновено получаваш друго...Frowning1
Аз си ги поръчвам също като Mari_qana от тук:
https://www.facebook.com/www.nalivniparfumi
Пиша поръчката подробно, както каза Mari_qana, за да не стане разминаване. Посочвам и милилитрите, т.к. разполагат с 20 и с 50 и комуникацията е по Вайбър на този номер:

# 497
D-frag12, от къде ги поръчваш Дегажетата? Аз знам само един техен "сайт" /АЛЕ...нещо си/, в който списъците са във вид на "турлю гювеч", а като поръчаш нещо, обикновено получаваш друго...Frowning1
Пиша поръчката подробно, както каза Mari_qana, за да не стане разминаване. Посочвам и милилитрите, т.к. разполагат с 20 и с 50 и комуникацията е по Вайбър на този номер:

Как са като имитации? Доволни ли сте?

# 498
  • Варна

Как са като имитации? Доволни ли сте?
[/quote]
Четири вече поръчки сме получили, над 25 бройки имаме общо с Любимата. От всички сме доволни като аромат и представяне. При нито един няма някакво спиртно и неприятно начало. Някои от ароматите имат и 20мл флакони, възможност да се тества един вид на по-достъпна цена.

# 499
  • Стара Загора
Някой да има наблюдения върху Shiseido-Zen на Гиза?

Точно вчера пробвах оригинала в Лили...и мнооого ми хареса. Но 127 лв за оригинал не ми се дават.
Разчетох се за имитации. Някои от върлите му фенове казват, че никоя от фирмите не го е направила добре...но имаше и две-три мнения, че D@P са се справили успешно. Та по някое време ще си го самоподаря от тях.

# 500
Вероятно сте пробвали друг вид -Shiseido Zen Rising sun.

Той е различен  . Първия май вече е спрян

# 501
  • BG-DE
Не е спрян Shiseido Zen, през лятото по едно време мислех да го взема но ми идва прекалено студен 😊 Коко Мадмоазел има допирни точки с него обаче ми е по-приемлив заради сладостта в него.

# 502
Току-що получих мейл от Дивайн, че пускат нов аромат Amber oud, номерът е 1011. Ако има фенове може да се възползват от продължаващото все още намаление.
Рових и аз да търся чия имитация е. Bade'e Al Oud Oud for Glory Lattafa...Rolling Eyes Който пък явно е имитация на Oud for Greatness Initio. Гледам,че Дивайн са направили имитация и на Yara...Вече се чудят какво да изимитират Grinning

Devotion няколко пъти го слагам и вадя от кошницата,накрая ще го поръчам пък да видим.

Някой пробва ли вече дивайнския Goddess Burberry?

# 503
Говоря за този с дървената капачка.
Баш Зен си.
https://giza-perfumes.eu/shiprov/187-parfyum-d245-zen-blum-ekskl … ery=Zen&results=3
А този демек кой е ?
Иначе си е остър, да.
Има обща с Коко,определено, но е по-натрапчив май.

# 504
Правилно ли разбирам, че от тези Дегаже 5 тестера по 20мл са 25лв? Такива ли си поръчвате или направо по 50мл?

# 505
  • Варна
Правилно ли разбирам, че от тези Дегаже 5 тестера по 20мл са 25лв? Такива ли си поръчвате или направо по 50мл?
Аз направо 50мл поръчвам, т.к. от 20мл не всичко им е налично.
Все пак им пишете за актуална цена, за да няма неприятна изненада.

# 506
SHISEIDO ZEN е един от любимите ми аромати и аз лично си вземам имитацията на Сан Сиро, смятам, че е сполучлива.

# 507
  • Стара Загора
Вероятно сте пробвали друг вид -Shiseido Zen Rising sun.

Той е различен  . Първия май вече е спрян

Точно квадратния  Zen пробвах..защото ми е бил интересен по пирамида...и в действителност е май тип (за лятото). Има го изложен в Лили..има го все още и по сайтовете.

# 508
Скрит текст:
И аз да се присъединя към D-frag12  - в нашата предпоследна поръчка от Дегаже моят парфюм беше К30 - Unique`e Luxury Crush on Me. Е, няма такова блаженство! Много, много различен аромат и много, много красив! Това на първо душкане. Оставила съм го да отлежи една седмица и тогава ще започна с активното му носене.
Към solar_fields - ето това е fb страницата на Дегаже:
Скрит текст:
Там пишете съобщение или се обаждате на посочения телефон и ще ви упътят за връзка с Вайбър, за да си направите поръчката. Поне ние я  правим на Вайбър, защото нещата ни са поне по 15 броя наведнъж. И още нещо - освен номера на парфюма вписвайте и на кой е аналог, защото няколко пъти ни се случи разминаване в списъците като номер на парфюма, но тъй като съм добавяла и името, ни пращаха точно тези, които искахме.
Скрит текст:

Благодаря !!! Flowers Hibiscus

# 509
Здравейте, А може ли да ви попитам за номер?
Благодаря предварително Simple Smile

К545?

SHISEIDO ZEN е един от любимите ми аромати и аз лично си вземам имитацията на Сан Сиро, смятам, че е сполучлива.

Общи условия

Активация на акаунт