Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 542
  • 764
  •   3
Отговори
# 525
  • Варна
Здравейте, приятели, може ли да помоля някой още веднъж да напише тези мини парфюми от Лидл на кого са аналог? Не мога да намеря в темата къде ги обсъждахме. Благодаря много!
Абе взехме 3 на Милата. Хубаво ухаят, ама трайността е незадоволителна. Препоръчваме да си спестите парите.

# 526

Не стават и по мое мнение.

# 527
  • София
Здравейте, приятели, може ли да помоля някой още веднъж да напише тези мини парфюми от Лидл на кого са аналог? Не мога да намеря в темата къде ги обсъждахме. Благодаря много!
Джуд, и в лидлската тема отзивите не са хубави.

# 528
Ех, жалко. Просто днес минах през ЛИДЛ за друго и като ги видях така се въодушевих. Имаше и голям размер Light Blue, подозирам, че няма да е траен, ама пък добре са го докарали, поне от едно подушване на пулверизатора. Обичам го тоя аромат!

# 529
  • София
Ех, жалко. Просто днес минах през ЛИДЛ за друго и като ги видях така се въодушевих. Имаше и голям размер Light Blue, подозирам, че няма да е траен, ама пък добре са го докарали, поне от едно подушване на пулверизатора. Обичам го тоя аромат!
За останалите размери няма лоши отзиви, не.
И аз съм пръскал на китка или свивка на лакътя многократно. Не ми харесват ароматите, но трайността е много прилична за тези пари.

# 530
Мерси много, Rebel! Сигурно ще си го взема, а сега като прочетох кои са минитата, се зарадвах, не искам нито един от тях! Преди време си взех мъжкия аналог на Sauvage, да се пръскам в дните, когато ми трябва мъжка сила, хаха. И в ДМ си пръснах един, който ми хареса. Не знам дали са имитации, но ги рекламираха доста.
https://www.fragrantica.com/perfume/Elle/L-Edition-51735.html

# 531
  • Deutschland
Някой има ли опит с парфюмите Police to be? Взех един мъжки одеве, Bad guy защото ми се мерна отзив, че бил имитация на Том Форд Ноар.

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 23:45 от Фрау С

# 532
  • BG-DE
Ако е този https://www.fragrantica.com/perfume/Police/To-Be-Bad-Guy-59815.html не го дават да е на Т.Форд 🤔

# 533
# 534
Фрау, аз имам цели 3 на police. За този ценови диапазон съм много доволна. Трайността също е добра. Единият е имитация на Olympea, другият на Skandal, a за третият нямам и идея. Биват, биват 🙂

# 535
  • Deutschland

Този взех. Хммм, не помня къде прочетох че е имитация на ТФ, във Фрагрантика го оприличават на други. Надявам се да се хареса.

# 536
# 537
Мерси много, а в София имат ли някъде щанд ?

# 538
Фрау, аз имам цели 3 на police. За този ценови диапазон съм много доволна. Трайността също е добра. Единият е имитация на Olympea, другият на Skandal, a за третият нямам и идея. Биват, биват 🙂
[/quote
Аз също имам Скандалa и съм много доволна.Кой е имитация на Олимпеата?

# 539

Общи условия

Активация на акаунт