Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 470
  • 764
  •   1
Отговори
# 675
  • Истанбул
Аз си получих Делина ексклузив и Гуаденс.На мен сякаш Делина повече ми хареса.Казват ,че Делина Е.бил 1/1с оригинала.На дрехи се запазва дълго.
Много ви моля,който използва Гуаденс да драсне 2-3реда.Как го чувствате?За мен е объл парфюм,мек.
Днес съм болна и непоседлива,нищо не ми грабва вниманието.

# 676
Аз си получих Делина ексклузив и Гуаденс.На мен сякаш Делина повече ми хареса.Казват ,че Делина Е.бил 1/1с оригинала.На дрехи се запазва дълго.
Много ви моля,който използва Гуаденс да драсне 2-3реда.Как го чувствате?За мен е объл парфюм,мек.
Днес съм болна и непоседлива,нищо не ми грабва вниманието.
А за коя марка става въпрос, не мога да разбера от поста Ви? Предполагам, че за копия говорите… Точно на Гайдънс търся дюп аз😀

# 677
  • Истанбул
Забравих как се поставя линк във форума.Дано да е станало.
https://www.parfumevi.com.tr/
Ето този е сайта,но нямат доставка до Бг.

# 678
Silver, за изброените от теб не знам, но аз като бях при Милка преди Н. Г. да си избера нещо и изброявайки какви парфюми съм ползвала напоследък стана въпрос за Alien Goddess и каза, че ще го има след Н. Г.

Да, това го бях писала тук. Имаше желание и декември да го пусне, но явно не е успяла. Не че ме вълнува този парфюм, само казвам Simple Smile
Моля пишете като го пусне 😃 много много ме зарадва тази информация 😊

Коя е тази жена Милка? На Гиза парфюмите?

# 679
Днес поръчах Flavia Vanilla and Tobacco. Тръпна в очакване да разбера дали се доближава до оригинала на Tom Ford. Имате ли впечатления?
Пробвала съм клонинга от Гиза - хич не останах очарована тогава.

# 680
Днес за пореден път се обърках в Заг и си взех Среднощната отрова вместо Отровното момиче, че и цели 50 млн
Някой купувал ли го е, защото е ужасно жълт на цвят , за да ми каже такъв ли си е цвета или просто съм си го купила скапан. Не ми мирише и очарователно. Така да ме е яд

# 681
Откъде намерихте Среднощната отрова? Той е отдавна спрян на Заг. Аз го имам от 2018 и началото наистина е лека кисело, но после се развива прекрасно.

# 682
От Бургас го купих, 070. Виждам, че и в сайта си го предлагат под същия номер
Редактирам се, че вчера го намерих като номер в сайта, а днес не го откривам

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 14:17 от Мила

# 683
Имате ли впечатления за La rive look of woman, който се води реплика на NR for her?

# 684
Следващите 12 часа Дивайн имат намаление 40% НА ВСИЧКО. 🥵
За пръв път поръчах от тях, но не знам с кой куриер идват.

# 685
Мила, нищо му няма че оранжавее. Някои парфюми на Заг са с такъв цвят.

# 686
  • Sofia
Следващите 12 часа Дивайн имат намаление 40% НА ВСИЧКО. 🥵
За пръв път поръчах от тях, но не знам с кой куриер идват.
С Interlogistica

# 687
  • София
Да драсна за Дегаже, както обещах.

Deep desire - R. Cavalli
Имала съм и имам доста парфюми на Кавали. Освен Джема ди Парадисо, чиято накъртваща сладост не мога да изтърпя, другите се сработват прекрасно с моята кожа. Не оставам без Just!
Та, този deep desire не знам защо съм го пропуснала. Май вече не може да се намери оригинал? Всичко му харесвам на този парфюм. Не мислех, че парфюм с ванилия и какао може да е и свеж едновременно, но явно може. Първо усещам мандарината с розовия пипер, после идват белите цветя, но пиперливата свежест остава. След около час става ванилено - какаово, но свежестта все още се усеща. На втория час вече е само сладня, заедно с тонката... Чудно! Пачули не успях да доловя. Много искам да си взема оригинал отнякъде.

Pivoine Suzhou - Armani
И тук има мандарина и розов пипер. Явно комбинацията работи добре за мен. Но още с първото пръскане всичко ми е смесено. Не че не ми харесва, напротив! Не знам така ли е и с оригинала, но няма развитие. Но пък е букет съвършенство, малини, божур и ефирна майска роза с цитруса и пипера. Малко ми бие и на Юзу. Може по жегите да е по - различно, ще видим.

Idole - Armani
Този ми е много интересен аромат. Четири часа развитие, да не повярваш! Дегаже са направили edp, който е с пелин. Така и започва, ударно с пелина. Викам си, какво е това, по дяволите, хахаха. Обаче след 10 минути утихва и става приятно тръпчиво в комбинацията с цитрусите. Джинджифил почти не усещам. И крушата ми се губи. На втория час дойдоха и леко цветя и мед, лежерно така. След още час вече стана приказно флорално, с малко шафранче за разкош. Тези по - странните аромати ги тествам и на дъщеря ми. При нея винаги досега се усещат по - различно. Този при нея е по - интензивно цветен, в началото е по - малко горчив, джинджъра се усеща, по - богат седи някакси. Но определено ми е интересен.

# 688
  • Deutschland
Имате ли впечатления за La rive look of woman, който се води реплика на NR for her?

Бил 1 към 1 с оригинала като аромат и издържал дълго на кожа. Не знам дали да вярвам. Все пак Ла рив не се славят с добри копия.
Следващите дни ще отида на място и ще го тествам, наред с имитацията им на Бакара.

# 689
  • софия
Днес получих от Заг Зодиак - Aqua Allegoria Mandarine Bazilic на Guerlain, прекрасен аромат и почти 1към 1 с оригинала,но точно като оригинала трайноста му е около 2ч.Не съжалявам грам,но ще го подновявам по-често и това е.

Общи условия

Активация на акаунт