Отговори
# 1 320
Успях да видя Агента и много ми хареса! 😍 Учудих се как не са я разкъсали природозащитниците за тази бяла лисица.
Най ми хареса колежката ти в черната рокля. Много е хубава. И аз не съм съгласна, че черният цвят е скучен и се избира от хора без въображение.
Факт е, че се помнят цветните рокли. Привличат окото, но това не винаги е положително.
Аз например помня “гафовете”, а не обратното. Като бях млада казвах на моята приятелка “Ела да видиш този младеж харесва ми и да го запомниш, че няма да мога да си го позная!” 🤣🤣🤣

G&B да си изкараш страхотно във Франция.
Не се засягайте, когато някой директно ви напада или критикува по- гадно и обидно е лицемерието.

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 23:11 от cloè

# 1 321
Магни, животинския принт си го спомням при допитването. Не бяха въодушевени, но аз още тогава те харесах, даже мшсля с ботушки-чизми го представи! Wink
И аз не съм фенка на черното! Simple Smile

# 1 322
Точно, Мими! С ботуши беше на модела в сайта, аз също така го показах. Но само на снимката за бг мама остана тази комбинация. Със сандали ми допадна повече. С ботите също.
Офф сега се чудя между трите палта, които имам, кое да избера за събота. Утре ще снимам роклята и наличните клъчове - да помагате и да не замира темата.

# 1 323
Не смятам да купувам нищо ново. Вероятно ще повторя това:

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 15:18 от G&B

# 1 324
В Париж Hug
Много хубав тоалет! С аксесоарите и обувките.
Да се допълня. В гардероба на щерката има една такава винена рокля. С пера! Ако ме поканят на събитие като на Агента, ще я заема от нея.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 14:35 от MagniМ

# 1 325
Честити да са ви всички рожденици!
Стрелците сме си прекрасни и който не ни харесва характерчетата, нищо не разбира Sunglasses Майка ми и аз сме стрелци, чуднички сме... Особено сравнено с всичките ми рогати деца (двама козирози и един овен) и мъж лъв (бившия е скорпион) Rolling Eyes Ами както и да го погледна, аз съм най-адаптивна и лесна за понасяне Smiling Imp А и с този по-дълъг втори пръст никога никого не командвам (пък).

# 1 326
G&B, харесва ми. 😍И аз имам едно излизане в събота вечерта. Не е коледно парти, а вечеря и мисля тази рокля да сложа. Само веднъж съм я носила или една рокля блейзер в черно. И нея съм обличала веднъж и като нямах време за магазини ще повтарям

PS за протокола съм Телец вироглаво упорито и ако ще си троша главата в стената, ще е заради решение, което аз сама съм взела. 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 23:52 от cloè

# 1 327
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
Честити да са вчерашните рожденици!Да са здрави и много обичани им пожелавам!
Много телец, много нещо в тази тема!
Аз телец, малката девойка телец, другата и тя в май, обаче близнаци и мъжа ми стрелец.Пръстите на краката са ми нормални, привидно изглежда, че командвам, но истината е, че е по неволя.

Мисля, че видях всички снимки!Няма да коментирам поотделно, само, ще кажа, че съм горда, че съм в тази тема и "познавам" такива жени!

Добре дошли и на новите момичета!
Поръчах една чанта, имам два-три нови парфюма-по този повод Макадамия, къде си?
Ако изкарам до 31.12. ще е равно на чудо.

Желая ви хубав ден, момичета!

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 05:51 от siska79

# 1 328
  • Sofia
Сиска, ще се справиш🤞
Ще чакам стилна снимка от юбилея🤗

# 1 329
  • Велико Търново
Сиска, ще се справиш🤞
Ще чакам стилна снимка от юбилея🤗

Веси, не знам дали ще съм изобщо за показване.
На фирменото събиране вероятно ще съм с бяло и черно роклята, която показах тук и с кубинки.Преди него ще съм дежурна 12 часа и едва ли ще си причиня стилето/със сигурност няма/.

# 1 330
Магни, дори и никъде да не те поканят, аз държа да ни се покажеш с роклята на щерката! А в гардероба ѝ може да откриеш и други дрехи за фотосесия.
Я, сега да се допитам. Тези дни колан ще трябва да търся за моя винен тоалет. Искам такъв цвят колан, но ММ ме съветва да е сребрист. Вие какво бихте избрали?

# 1 331
  • Sofia
Магни, дори и никъде да не те поканят, аз държа да ни се покажеш с роклята на щерката! А в гардероба ѝ може да откриеш и други дрехи за фотосесия.
Я, сега да се допитам. Тези дни колан ще трябва да търся за моя винен тоалет. Искам такъв цвят колан, но ММ ме съветва да е сребрист. Вие какво бихте избрали?

Много зависи от цялостната визия според мен. Дай визуализация.

# 1 332
Панталон и топ с поло яка или риза. Черни стилето или цикламени такива. За мен винен колан би стоял добре и с двата чифта обувки. Клъча е винен. Панталонът е подобен, като показания гащеризон по- горе от G&B.

# 1 333
G&B, страхотен тоалета в бордо и аксесоарите към него!
Сиси, чакам да те видя от юбилея и от фирменото парти!
Магни, ние с малката менкаме само чанти, тя е с глава над мен и повечко килца. Кракът е вече 39-40, та съм спасена от отмъкване на обувки!

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 10:36 от mimi.7299

# 1 334
Asa, Lin, да са ви живи и здрави рождениците!
G&B, прекрасен тоалет!

Вчера успях да си взема поръчката от пощата и пробвах зелената маска (хубава много,, прави кожата мекичка). Околоочният озарител на НАРС е разкош!
За съжаление Шисейдото не ме почака, изпуснах срока, но по-добре на живо да купя. Днес и без това имам път около Сефора.

На мен не ми е нито празнично, нито ми се мислят тоалети. Големият тийн още е зле, свали 10кг, и е омаломощен.
Правих, и пак ще правя костен бульон, захранваме се. На другите двама нищо им няма. Аз и Опус 2 - салмонела. Главата ми не побира откъде. Обожавам яйца, но не ги ям сурови.

Зодиакално в къщи сме идеално разпределени- трите водни + Дева. Аз обаче съм с Венера в Дева, и всяко водно има лична планета в Дева, а Девата в Рак. И БММ е Дева с много вода в картата.

Общи условия

Активация на акаунт