Отговори
# 135
Пенева, крем с арника слагай.❤

# 136
peneva_a, честит рожден и честита бъди Blush Млатнатото да ти е за късмет Hug
Magni, благодаря, чувствам как ще се сдобия с такава маша, ако не довечера, то утре най-късно. И моята коса е равна. Само при фризьор мога да я видя начупена, иначе си ходя с права като праз перушина.

Днес денят ми върви като любима песен. Много добра работа си свърших в офиса, а и успях да си поръчам тоалет за Коледното парти. Първоначалната идея за определена рокля отпадна, защото ще бъдем в бирария, после в пиано бар. Поръчах си виненочервен кожен (имитация) панталон от Модиво и черен топ с цвете от плата на топа от Манго - направо за без пари, дано да ми хареса наживо.

Скрит текст:
Извън темата, но ми се иска да споделя: много щастливо съм отнесена днес - вчера денят беше зашеметяващо прекрасен и още го премислям. Сутринта започна с прекрасната новина, че скъп приятел окончателно е преборил онази гадната болест, трибуквената, и вечерта спешно трябва да го отпразнуваме. На работа любима колежка плаче от радост, че след три неуспешни опита и много мъки мечтаното бебе е на път и е здраво-здравеничко. Поляхме го на обяд с хубаво вино.
И следобеда в офиса връхлита с бутилка просеко в ръка новоповишената ни продуктова мениджърка. Най-накрая се дипломира успешно, след като един професор я "нарочи" и си беше постави за цел да не я "пусне". Цяла година се забави дипломирането. Е, справи се девойката, не се поддаде на корупционните намеци. Много компетентно момиче, страхотна е на работа и въобще не става въпрос за мързел или некомпетентност. Наистина има отвратителни хора в академичните среди. Изпихме и просекото Grinning
Вечерта беше червено вино и радостни сълзи. Животът е прекрасен. Въпреки всичко Heart

# 137
Точно под окото е, на границата на торбичките под очичките Wink
Докато се прибера и мацна с арника вече е подуто 1х1 см в бяло и в средата тъмна точка, все едно оса ме е захапала Sunglasses
Слагам очилата и не се вижда...
За утре е важното да го замаскирам, дамо спадне, цвета ще крия с ФТ и коректор.

Vetrena, все така позитивни да са дните ти!

# 138
  • София
mama_na_nana, благодаря, но чак такава красавица не съм Simple Smile. Случва ми се някакви фотографи да искат да ме снимат понякога.

Отчетох се на Черен петък с покупка на чорапогащи и чорапи от Clazedonia. Мислех и ФДТ да взема, но нямаше моя цвят. Вие поддадохте ли се на днешната лудост с нещо?

# 139
  • София
Пенева, разкрасила си се, ще гримираш само едното очо Laughing
Бъди здрава и  все така усмихната! Честит рожден ден Flowers Hibiscus

Харпи, аз не се поддадох. И спечелих, защото не похарчих и стотинка Smiley

# 140
mama_na_nana, благодаря, но чак такава красавица не съм Simple Smile. Случва ми се някакви фотографи да искат да ме снимат понякога.

Отчетох се на Черен петък с покупка на чорапогащи и чорапи от Clazedonia. Мислех и ФДТ да взема, но нямаше моя цвят. Вие поддадохте ли се на днешната лудост с нещо?

На малката госпожица само от Calzedonia купувам.
Аз лично се поддадох на днешната лудост с 2 поръчки от Mango и 1 от Notino.
След работа мисля да си спестя тъпканицата в моловете, има едно Божоле, което ме чака вкъщи.
Дано и мъжът, дето ще ми го сервира, да се е прибрал.Smiley

# 141
Не се поддадох, не мига под напрежение да купувам, прекалено обмислям всичко.Една рокля чака в количката, може би ще я взема, но такава искам отдавна.

# 142
Поддадох се на агитациите на Александрина Станева и купих за 170 лв продукти за коса от Меdavita. Иначе, в кошницата на Notino ме чака любимия парфюм My Burberry, ама няма намаление.
Вчера се сдобих с две блузи и една рокля от български бранд Pause jeans, голям почитател съм им, въпреки спортния им стил.

# 143
Harpalike, тя красотата има безброй измерения....при теб е уникалност, харизматичност, дори ексцентричност. Супер подходяща си за някой бранд за грим/козметика, мода или екзотични дестинации. Като лице за корица.

peneva_a, пропуснах - да си честита!

Основно пазарувах миналата седмица за моето семейство, но и днес се отчетох, защото не правят друго намаление през годината в сайт за бижута.

# 144
  • Бургас/Пз
Пенева, дано да не посинее много. Слагай арника, помага много.

Витрена, ей такива постове обожавам да чета.

На черно петъчното изкушение се поддадох само в Зара и то доста скромно 😂

# 145
Вие поддадохте ли се на днешната лудост с нещо?

Този път се поддадох, при това не само днес, а цяла седмица пазарувам разни неща, основно за мен. Много нетипично, не съм такава по принцип Stuck Out Tongue Winking Eye
Конкретно днес - освен споменатите панталон и топ, заръчах още дълга жилетка в екрю и блуза с дълъг ръкав на червени рози в макрорежим - от Манго. Две кашончета вино от любима изба и може би ще се запиша и с маша за къдрене.
Много ме е срам от себе си, но... тези дни е така. Беше ми криво и явно имах подсъзнателна нужда да харча за себе си. Днес пък си пазарувам от радост.

# 146
  • София
Ветрена, няма от какво да те е срам Simple Smile. Животът ни не е само децата или семейството, даже мъжът ми понякога използва клишето happy wife - happy life. С кеф да си ги получиш и ползваш нещата!

# 147
  • Sofia
Само машата поръчах - нищо не ми/ни трябва.

# 148
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Честита да си, Пенева!Здрава и обичана бъди!Видях те подстригана, прав е мъжа ти като девойка!
Честит имен ден на всички именици и техни близки, ако има празнуващи!Моята най-добра приятелка празнува днес.
Магни, чудесна си!Никой не разбра от кога точно е снимката.
Харпа, страхотна красавица си!
Видях и Карен с червилото, на мен много ми харесва.Утре сутрин ще снимам новото на Т.Ф как стои на устните.Доволна съм много.Трети ден все с него.
Днес ми пристигнаха и последните покупки, чакам още едни маратонки като тези, които имам, защото са ми много удобни и слагам край на пазаруването за мен за тази година.
Две рокли и едни кецове.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ани, много свежо.Тук вали и е мрачно, у нас всеки си е по стаята, а аз след малко ще отида на спининг.
Змия, добре завърнала се!Дано и другите момичета, които ни изоставиха да се върнат.Лично на мен ми е много приятно да чета и гледам снимки, действате ми мотивиращо и вдъхновяващо всяка по своя начин.
С&B, страхотна и много елегантна си!Снимките са чудесни и ти си много хубава.Аз съм толкова зле със снимането, че никакво значение няма с какъв телефон ще снимам.Ужасно задапаратно устройство.

За стилът ми през зимата-рокли и ботуши по"Мими" да крия прасците, дънки и панталони/ако вземат, че ми станат/.
Отивам да пускам робот и да се глася за спорт.

# 149
  • София
Ааа, Сис! Много готини тия маратонки!
Аз се отчетох днес. Кратко и ясно и по същество. Шанел. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт