Отговори
# 150
  • Sofia
Сиска, коя от роклите ще е за юбилея?

# 151
Ветрена, имах тежък, но удовлетворителен ден. След твоя пост ми стана още по-хубаво. Heart
Преди няколко дни се убедих, че когато направиш съвсем малко и незначително добро, рано или късно ти се връща.

Покрай ЧП си попълних привършващите запаси от козметика, ботите, които вече споменах и един парфюм, защото беше на добра цена и отдавна исках да го подновя.

# 152
  • Велико Търново
Черната, но сега като попита се сетих, че и една кафява поръчах.Като пристигнат ще меря.Като си помисля, че от 22.12, когато ще се празнува ми започват коледните дежурства по 12 часа, 4 поредни и лошо ми става.
Копче, благодаря ти.Тези хора правят удобни обувки.

# 153
Пенева, честита да си, здрава, щастлива,усмихната и все така лъчезарна. Много любов ти пожелавам 🌹
Магни, и на мен ми харесваш много с къдриците.
Харпи, изпуснала съм те, но съм убедена в прекрасната ти визия.
На всички останали,да си носят новите придобивки със здраве.

# 154
Пенева,честит рожден ден! Здраве, любов и хармония да изпълват дните ти!
Сложих и аз днес рокля,че празнувам името си (Тили, Сиска благодаря! Simple Smile)
След работа минах през един мол , за са се взема една кафемашина, че само там имаше моя цвят...влязох набързо тук там...ама нищо не взех...то май и нищо не търся...вчера малко поръчки в АЮ...и това моя черен петък тази година...
Тази вечер ще се почерпим вкъщи,  а утре с приятели сме на театър и после ресторант ...

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 00:33 от kativita

# 155
Kativita, и ти бъди честита, здрава и красива.
Роклята е секси и ти стои много добре 🤗

# 156
Ехе, забравих катетата днес Wink
Здрава да си Кативита и много, много обичана!
И хубаво ме подсети да звънна на приятелки Simple Smile

# 157
Привет, прекрасни! Simple Smile
Благодаря на Агент за новата вдъхновяваща тема! Накара ме да се замисля какво точно влагам в думата "елегантност". Често през зимата се чувствам като мечка (да се чете с хумор Stuck Out Tongue Winking Eye).

Peneva, бъди честита! Много късмет, щастие и любов ти желая! И да те почита многолюдната челяд!

Kativita, честит имен ден!
Ветрена, Purple Heart. Много, много хубаво! Благодаря, че сподели!
И аз имах големи радости през последните няколко дни, въпреки че не чак така монументални.

Съжалявам, че изпуснах къдриците на Магни. Май ще поръчам маша за къдрици, защото в последно време косата ми е една вяла, без живот. Връзвам я засега, ще видя какво ще я правя.
И докато съм на вълна коса, Пенева, прекрасна нова прическа! Много хубава коса, страхотно ти отива червилото, а очите са за милиони!

Замислих се върху зимния си гардероб, и установих, че сега съм на вълна тънко поло или риза с навити ръкави+широк колан+пола, ботуш+палто. Тази седмица отнесох и похвали за мексиканската риза, която преди носех с черни дънки, но и намерих ново приложение.
Ще сложа снимки за малко.
..................................

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 11:08 от Dez

# 158
Пенева, да си ни честита и цяла година все така да грееш, както грееш в червено!

Кати, да ти е светъл празника и все така зашеметяваща си!

Ветрена, дано цяла година да имаш поводи да пиеш от радост!

И аз оцелях след голямото ядене и пиене, а ММ дори ми направи комплимент, като ме видя в рокля, която по мои спомени съм купувала 2011 и която той, разбира се, успешно е забравил Simple Smile Дори я бях подарила на приятелка и си мислех, че съм се отървала вече от нея, но и тя ми я върна...

PS Ама каква памет имам за маловажни детайли... наистина 2011!

Скрит текст:
...

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 22:51 от Agent Provocateur

# 159
Както винаги, много красота в тази тема Simple Smile
Всичко бляскаво и празнично ми харесва.
Аз подкрепям изцяло Лъвицата за првдпразничните партита. Предпочитам у дома, с двете котки.
Ще ходя на Коледен концерт обаче.

От къде са прекрасните розови маратонки от предишната страница?

# 160
Миии… Харпаизлъгах , поръчах си роклята и…палто 😂
]Кати и всички Катета- да сте здрави!!! Мама се казваше Екатерина ❤ Чудесна фигура!
сиска, супер покупки.

# 161
Dez, харесах те много с анимал принта!

# 162
Честит рожден ден peneva_a ! Весел празник и минимум синки  Simple Smile.
kativita, да ти е живо и здраво името!
Аз обичам партита с танци, само на маса ми е скучно. Преди месец бях участник , заедно с още 20-30 дами в масовката на музикален клип заснет по време на парти за рожден ден. Забавно беше Simple Smile

# 163
Еееее, ама много сте хубави всички - то грация, шармантност и обаяние, пу-пу, както се казва! Много хубав празничен сезон пожелавам на всички дами - без значение, дали ще ходят на партита или просто ще релаксират по приятен начин.

Аз никакви дрехи не съм купувала този сезон - ще наваксам януари. В списъка ми присъстват рокли - поне 2 искам да си взема, ново бельо и нови нощнички - имам нужда да се почувствам секси, не се смейте Laughing

От Черния петък забърсах един ФДТ на Есте Лаудер, че е на страхотна цена, един крем на Шисейдо и един парфюм за мъжа ми. Поръчах и подаръци за приятели и близки от Боди шоп, които знам, че се харесват.

# 164
От черен петък нищо не купих за мен. Поръчах крем и нощен серум за една дружка, защото скоро има РД.
Кати, честита да си, все така прелестна и фина!
Дез, страхотни тоалети, полата също много яка!

Общи условия

Активация на акаунт