Отговори
# 165
  • Бургас/Пз
Агент, имаш невероятна кожа ❤❤❤ Като порцелан е , пу, пу .

Дез, със светлата риза много ми хареса Simple Smile

Кати, честит имен ден❤ На това страхотно тяло, всичко стои супер ❤

Сиска, маратонките са супер, а светлата рокля вече си я представих на теб ❤

Забърсах едни фдт на Ланком да не съм валат 😂😂😂

# 166
  • Велико Търново
Дез, Агентката и Кати прелест!
Ето ме преди спининг, след не ставах за снимане.Упорито си следвам режима-"MaskТренирам умно, но ям неразумно"
Скрит текст:
Станала съм в 4 часа тази сутрин, не приличам на себе си.
С тези два парфюма приключвам до мининум май месец догодина, а с базите за грим до другата Коледа.
Скрит текст:
Скрит текст:
Маратонките мисля, че бяха от answear.Аз купувам от там, Модиво и about you.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 21:42 от siska79

# 167
Сиси, супер си, слаба си като клечка. Как така ставаш в 4, аз в 8 едва отворих очи, така ми идеше да се врътна и да не ида на работа! Wink
Напоследък много изневеряваш на Коко Мадмлоазел, след повече от десет години и аз го зарязах...!

# 168
Ма къде е Агента, не я видях.Тююю…

# 169
ЧРД peneva_a Flowers Hibiscus
kativita, честит имен ден.

Агент
Можеш ли, да сложиш/ пратиш линк на гребния тренажор, който ползваш? Четох по назад, че препоръчваш, като най-удачен уред за възрастни Wink. Заинтригува ме. Мерси!

# 170
  • Sofia
Набързо се изтри😀

# 171
Пфуу, да не излезе човек да разходи кучето Imp
Толкова обичам да ви виждам, а така бързо триете. Агент, ще те тормозя за снимка на лични.
Смоук, мило ми стана като написа за нощничките. Пак ще си секси, момиче! Но с едно хубаво бебенце в прегръдките ти. Heart Скоро!
Ветрена, това което най-много ми хареса от споделеното щастие на хората около теб е чистото човешко чувство. Докосна ме твоята емоция. Благодаря ти за което.
Кативита, честит празник! Прекрасна си!
Дез, нищо не си изпуснала, аз обаче те харесах всякак. Как успяваш да си толкова различна и многолика, не знам. Всеки път ме изненадваш Heart Eyes
Сиска, не знам дали си даваш сметка, че си открила най-печелившата формула за щастие - тренираш умно и ядеш неразумно. И изглеждаш страхотно.
Нищо не си купих от черния петък. Но пък си украсих елхичката. И си направих нов маникюр в графитен цвят с глитерси.

Мисля, че току що обявих коледния сезон за открит! Heart

# 172
  • София
Кативита, честит име ден!

Магни, ти си първата с елха. Много е красива.

Мацки, мислих-мислих за коледното парти, което е рано тази година и реших да не купувам нищо ново, а да карам с рокля, която колегите не са виждали. Не е нищо кой знае какво, няма пайети, черна е, широка и над коленете, но е с дантелен гръб и се носи без сутиен, а астралният чорапогащник, който взех днес, ще й заспи. Не искам да съм главозамайваща, изненадваща, секси, а просто да ми е удобно, да съм си аз и да не давам шапка пари за глупости. Но мога да си сложа котешката шапка с ушички за лека закачка.
Преди партито имам работа за довършване, двама рожденици, имен ден и да закрепя що-годе приличен бегачески обем за годината.

# 173
  • Mediterraneo
Вие поддадохте ли се на днешната лудост с нещо?

Не питай. Днешната лудост е края на цяла седмица, в която съм като луд с картечница. Но! Купувах само набелязани отпреди неща, с проследени от месеци насам цени и от които някой има нужда в момента. На щерката взех ютия и прахосмукачка, за гаджето й- бельо и чорапи, за моята кухня- миксер, ще си сменя и ел.четка за зъби, две дреболии за един юбиляр, Скечърс за работа, зимно яке Колумбия( откакто сме тук, това е първото ми истински зимно яке, което купувам), че дори и хранителни бг стоки с 50% намаление от един онлайн магазин. ММ ще реве, както реве картата му.
Коледни партита не харесва, поканена съм, не знам дали ще ходя. И да ходя, ще сложа "униформата"- черна рокля, шарен шал и ботуши. Не се гримирам, не нося и бижута вече, скука.

# 174
И аз съм се отплеснала, че има нова тема.
Изпуснах всички с изключение на Dez.
Мими изпуснах и на кой червеното червило трябва да коментирам. Аз пак си твърдя, че този цвят отива на всяка жена, но трябва да е правилно подбран.
За червеното червило за мен тенът на лицето трябва да е изравнен. Както може да освежи едно лице, така може и да покаже несъвършенства.
Изпуснах палтото на Агента, а ми беше интересно да го видя.
За ЧП поръчах палто онлайн дано да съм улучила размера. Привлича ме много палто в червено, циклама, тъмно синьо, графитено, но ми трябваше първо черно палто.
Като видях трафика и задръстванията не ми се излизаше да обикалям по магазините.
Да видя до понеделник ще се изкуша ли да купя още нещо. 😁
Онази чанта още я мисля. 🙈😂😂

ПП Който търси фон дьо тен и е със суха или смесена кожа да пробва Shiseido Revitalessence Skin Glow. Невериятен глоу ефект придава не се впива във фините линии и бръчици. Лицето е едно сочно като мокро стои. Абе разкош, дамите с мазна кожа да бягат от него. Сега има и намаления покрай ЧП.Плюс има и екстра фактор 30.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 00:12 от cloè

# 175
Ох, поръчах сега два панталона, две ризи и гениска.Ужас, ужас, а исках обувки🤦🏻♀

# 176
A MM си купи дамски къси дънкови панталонки и дамски панталон за банкета ни. Simple Smile

# 177
ПП Който търси фон дьо тен и е със суха или смесена кожа да пробва Shiseido Revitalessence Skin Glow. Невериятен глоу ефект придава не се впива във фините линии и бръчици. Лицето е едно сочно като мокро стои. Абе разкош, дамите с мазна кожа да бягат от него. Сега има и намаления покрай ЧП.Плюс има и екстра фактор 30.

А, да, и с това се сдобих 😂
Влязох не заради ЧП - исках да пробвам коментираните тук червила на Диор. За пореден път се убедих, че добрите консултанти са безценни. Попаднах на момиче, което ме познава. Внимателно, но категорично ме отказа: “вие матови не носите, а лаковото ми се струва, че е извън обичайния Ви стил, освен ако не сте го предвидили за повод…”
И тъй като е добра в търговията, усети, че не ми се излиза валат, ми предложи да пробвам въпросния ФДТ. Не излязох валат 😂

Този път май видях всички 🥰
Роклите на Сиска ще са чудесен фон на ярката и индивидуалност, Дез умее да е артистична и практична едновременно, Агент винаги излъчва доза фаталност… по-рано видях Харпи - лице за корица на престижно списание, със или без каскет.
Прекрасни жени пишат тук, за пореден път ви се възхищавам 🤩

Сиска, “тренирам умно и ям неразумно” - брилянтна формулировка, в която се разпознах 100%. Така съм напоследък, само гледам да не премина трайно отвъд моята си най-горна граница. Ще се влиза във форма, но…. не сега 🤗

# 178
Честит първи сняг от моя вилает!

Не купих нищо ново вчера, въпреки че порових из сайтовете. През идната година ще се справям с неразумните пандемични количества.

За храна не ми говорете, че лошо. Тренирам разумно и ям за трима. Днес ще пробвам нова рецепта за пилешки крилца със Кока Кола и бира. 🍻

Упс, едит: поръчах фон дьо тена по препоръка на Cloe (Shiseido Revitalessence Skin Glow). Flowers Hibiscus
Дано уцелих оттенъка, но според мен да.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 09:09 от Dez

# 179
Харпи не я видях, но си е за модел отвсякъде.
Добро ви снежно утро!

Японският ми клен още е с листа заради топлото време, но е красота да го гледаш пролет и есен.

Общи условия

Активация на акаунт