Отговори
# 180
Сиска, много хубави покупки, както винаги! 🤗

Изпуснах ви тези дни, но още съм в болницата и ми е супер криво, защото вчера трябваше да ме изпишат, но дори не се знае дали ще е и днес - съботно няма кой да ме погледне… не си представях така да изкарам уикенда.
Всичко мина добре, но тепърва ще има да се възстановявам, не ми се мисли ни за покупки, ни нищо - искам само да се върна вкъщи и към нормалния ми живот.

# 181
Маroonka, стискам палци скоро да си у дома.Попитай кога ще те изпишат и се настрой психологически.Надявам се си добре.

# 182
Добро утро, момичета!
Марунка, дано всичко се нареди и си скоро у дома! Flowers Four Leaf Clover

Май видях всички прекрасници вчера, освен Агент, ама то да не мръдне човек някъде! Joy

Кати, честито ти име на патеричка, много хубаво ти стои роклята!
На такива очички бях харесала едни холандски ръчно правини чанти, но ги открих веднъж случайно и не ги запаметих, сега не се сещам името.

Сиска с невероятни покупки, както винаги, една от друга по - хубави, а бялата рокля е просто прекрасна.

Харпа, страхотно ти стоят шапки - не съм те виждала досега да носиш
На Ветрена поста и моето настроение оправи, имах много тежък ден, и се почувствах много приятно от споделената радост.

Дез ми хареса с всички тоалети, а с бялата риза най - много!
Виждам, че вече има сняг в Прага, украсен с чудесни парфюми! Flowers Cherry Blossom

Взех вчера няколко парфюма за подаръци, но за себе си нищо не купих, макар да порових насам - натам. Не е късно, ще пия още едно кафе и ще помисля.
Хубава неделя на всички!

# 183
Всичко мина добре, но тепърва ще има да се възстановявам, не ми се мисли ни за покупки, ни нищо - искам само да се върна вкъщи и към нормалния ми живот.
Това е най-важното. Скоро ще си у дома Heart Бързо възстановяване ти пожелавам. Преди 4 години ме оперираха и след 40тия ден бях на работа. Пак коремна, но дано твоята е била от по-малко инвазивните. Мен си ме срязаха по стария начин. Сега само тъничкия белег ми напомня за това.

# 184
Аз пих кафе с приятелка, сега застъпвам втора смяна при дадо!
Марунка, възстановявай се бързо мила! Още малко, стискай зъби и ще си у дома.Kissing Heart

# 185
Марунка, аз мислех, че още не си постъпила в болницата, а ти вече чакаш изписване. Имай търпение. Поразгледай сайтовете на спокойствие, поглези се!

# 186
# 187
Марунка, бързо възстановяване ти желая. Книжки, сериали и Интернет ще направят престоя по-поносим.
Клое, заради теб поръчах фон дьо тена и аз. Големи сте подстрекателки, тъкмо си мислех че приключих с покупките.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 14:31 от tuty

# 188
И аз искам фондютена, ама Кло каза не е за мазна кожа? Sad

# 189
Весана, същият е! 🤗

Аз съветвам да се пробва цвета на място. Уж гледах в един сайт в зависимост от фон дьо тена, който ползвам кой цвят ще ми е подходящ. Оказаха се греда и съвсем различен цвят ми пасна.

Мими, ще лъснеш с него. Не зная до къде стигна с ретинола. Той по принцип изсушава кожата.

Tuty, ако си със суха или смесена кожа ще ти хареса. 🤗 Не мисля, че ще съжаляваш. Много хубаво стои на кожата, а и фактор 30 има. 😁

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 13:18 от cloè

# 190
Мими, подходящ е за комбинирана, а през студения сезон мазните изсъхват леко. Морският климат през зимата също изсушава.

# 191
Сиска, много хубави покупки, както винаги! 🤗
Бързо възстановяване и от мен! Дано всичко е наред ❤️

Изпуснах ви тези дни, но още съм в болницата и ми е супер криво, защото вчера трябваше да ме изпишат, но дори не се знае дали ще е и днес - съботно няма кой да ме погледне… не си представях така да изкарам уикенда.

# 192
Кло, Лин не съм почнала ретинола, то до преди седмица при нас си беше топло и слънчево!
Дори смених крема на Герлен от матиращия, на дневен за всяка кожа. Матиращия ми дойде слаб, зимата кожата си иска повечко подхранване!

# 193
Със суха съм, Клое. Още повече я изсушавам с ретинол и витамин с, та като ти прочетох описанието, хич не се чудих.
Цветът дали съм го нацелила не е ясно, ама гледах по картинките и се надявам да е ок:)

# 194
Здравейте дами! Много се заинтригувах от фон дьо тена на шисейдо. Нещо не мога да се ориентирам с номерата. Ако ползвам тройка на Герлен, какво ще е най - подходящо? Много уютна тема.

Общи условия

Активация на акаунт