Отговори
# 195
Изпуснах палтото на Агента, а ми беше интересно да го видя.
Там си виси, чедо, в края на миналата тема, не съм го сваляла:
https://bg-mam.ma/p/1591184/47237423

Не се съмнявам, че дънките за които пишеш са готини и фешън.
Не са! Grinning Наистина не са!

Агент🥰 Будали, казваше баба ми😀
Големи будали! Мъдри жени бяха бабите ни, лека им пръст!

Агент, много интересни салати, и аз често ползвам нар през зимата. Страхотно настроение ми създава цветът му.
От миналата година суша и корите  - от тях става чай с много невероятни ползи, а смлени и наложени като маска изсветлявали петна, но това, последното не съм изпробвала още лично.  Ползвам и сироп от нар за печено телешко, а най - много го обичам на фреш, смесен с портокалов - направо имам чувството, че слънчева светлина пия.
Обожавам нар във всякаква форма! С теб, Силвър, някой ден ще ям и пия! Не знам кога, но ще стане!

Агент ,
Можеш ли, да сложиш/ пратиш линк на гребния тренажор, който ползваш? Четох по назад, че препоръчваш, като най-удачен уред за възрастни Wink. Заинтригува ме. Мерси!
Заповядай, Пинко! Не е задължително да е същият, на пазара има много и някои от тях далеч по-фенси от моя, но аз исках класиката в жанра (на този тренират истинските спортисти и има прекрасна resale стойност). Toва не е единственият уред, който имам, но са най-добре похарчените пари за здраве според мен, ако не броим любимите ми дъмбели, защото гребането си е гребане, но и то не отменя чиста силова със свободни тежести!

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 18:00 от Agent Provocateur

# 196
С най - голямо удоволствие, Агент!  
Само дай знак. Flowers Cherry Blossom
Напръскала съм се с Coromandel и отивам на среща с приятелки.
Нищо не купих днес, но получих сума ти мейли, които твърдят, че и в неделя е петък!

# 197
На мен много ми харесва палтото и като цвят и като модел, Агент! 😍 Също харесах и монохромната червена визия.
Обърках се купи ли го?
Силвър има и Кибер понеделник. 🤗😁

# 198
  • Бургас/Пз
Марунка , радвам се, че всичко е минало и скоро ще си вкъщи. Бързо възстановяване ти пожелавам ❤

Cloe, може ли да споделиш как е като трансфер Шисейдото , цапа ли много яките. Знам, че не може без хич, но просто има такива , които наистина цапат много.

# 199
  • Sofia
Моята кожа е много суха, такава стана🥺

# 200
На мен много ми харесва палтото и като цвят и като модел, Агент! 😍
Също харесах и монохромната червена визия.
Обърках се купи ли го?
Мерси! Поръчах го онлайн, че покрай Денят на благодарността тук е лудница. Още не са го доставили.

Забравих да се възхитя на прекрасния японски клен на DX3 - любимите ми дървета! Години наред намеквах на милото, че искам, той ми викаше "след като направим ремонта на двора". Тази есен ми писна да съм добра и търпелива и си купих сама - 3 бр! Подбирах си ги да са от дребните видове и бавнорастящи за да мога да си ги гледам в саксии и да си ги местя на воля! Вчера вместо пазар ги пресадихме, а успях и лалетата да си наредя. Изобщо у наше село много обичат и всевъзможни японски кленове и накитени дворове, та се налага да се поразмърдвам понякога за да не се излагам тотално.

Честит ви първи сняг!

PS Know how-то ми за лалета е супер инновативно Wink Една голяма бургия си имам и я слагам на бормашината на милото и така си правя дупките бързо и малко по-дълбочки, че гадните катерици ми ядат луковиците!

# 201
Ani не съм забелязала да цапа дрехите. Аз откраднах трика от Тес  Монтгомъри да слагам шал на лицето като обличам и събличам светли дрехи. 🙈🤣🤣🤣
Сега захладня и мога да забележа дали цапа яките. Извадих якетата и палтата вече.

Преди време ви казах, че бях хвърлила око на Tinted oil Clarins. Ами няма го глоу ефекта като при фон дьо тена на Шисейдо. Стои по матово на кожата. Мислех да го купя и него, но бързо се отказах. Успях да се омажа яко дори и с трика със шала и отпадна окончателно.

Агент, много е хубаво да кажеш как е на живо. Дано да ти хареса, че е разкошно на снимки.

# 202
Искам това яке! Изчерпано е! Sob

# 203
Мими, не, ще е в химическото всеки втори ден.

# 204
Мими, не, ще е в химическото всеки втори ден.
Няма ДХЗ, доста често имам бели връхни дрехи! Даже и бяло кожено яке имах! Heart
Айде може и това, но и то е свършило! Wink

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 22:08 от mimi.7299

# 205
Мими, виж това:
https://m.aboutyou.bg/p/desigual/zimno-palto-noruega-8383566?utm … _campaign=product
Имам го в червено, хубава кройка е и топли много.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 22:38 от tuty

# 206
Всички мои светли връхни, на всяко второ обличане, са на химическо.🤦🏻♀

# 207
Да, Мими носи бяло и как не го цапа нямам идея.
Tuty, не ми се отваря линка, а като прочетох, че го има и в червено 🐃 и налетях.
Загледах, че е на Desigual и не е типичната шарения разпознаваема за марката.

# 208
Да, Мими носи бяло и как не го цапа нямам идея.
Tuty, не ми се отваря линка, а като прочетох, че го има и в червено 🐃 и налетях.
Ами как, Мими си облича якенцето, върви 5 минути по улицата и е в офиса. Там си съблича якенцето и го слага на закачалка в гардероба. Няма градски транспорт, волани на лични коли, мокър гаден сняг и пушеци! Wink
Получили са вдъхновение от Гес! 🤣

Тути ще разгледам предложениятя! Бяло с черна яка обаче абсурд! Освен това много дебели, с него в Бургас ще се сваря. Wink
ПП Тути, не се отваря линка!

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 22:35 от mimi.7299

# 209
Редактирах си поста, мисля че сега се отваря.
Клое, то е много интересно червеното, някакъв микс между оранжево и червено, аз го взех понеже основно нося тъмни дрехи, та с това грея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт