Отговори
# 1 455
  • София
Чека, жесток панталон!

# 1 456
Чека, много як панталон! Добре ти стои.
За зимата имам ватирано това яке!

Сега много загледах това, как ви се струва /мен нещо яката ме смущава/, държа да е вталено, загова не поръчах байкърското форумно яке, въпреки, че много ми хареса.

Имаме магазин на фирмата в града, където мога да го премеря? 🤔 Якетата са български, от агнешка кожа! Първото го нося 3 та година, без забележки!

# 1 457
  • София
Ох, вчера гледах много натокани мадами в мола, а пък аз с пореден пуловер и дънки...

# 1 458
На Митрон имам това яке и едно сако - не си спомням кога съм ги купувала, но съотношението качество - цена е перфектно

# 1 459
Макадамия, за качеството и аз съм убедена от опит. Как си момиче, къде се загуби?
Ииии сега се влюбих в твоето, ама на сайта не виждам този модел! Яката ракун ли е или лисица?

# 1 460
Тук съм Мимс Heart
Едни настинки ме лепнаха и едни херпеси, нямах желание за писане иначе ви следях изкъсо, но слава Богу ококорчих се, готова за Коледните партита People Dancer
Ракун мисля, снимах от близо/ днес съм с него /, много пищна и впечатляваща.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 11:10 от macadamia

# 1 461
Тази яка може да се цапа от фдт. Ще разгледам и аз фирмата, че искам ново.

# 1 462
Аааа, Макадамия намерих го! Яката се маха, което е много добре! За беля е ватирано, а аз искам по тънко! Да, ракун е....аз толкова пищна не я искам, като се има предвид къде работя жива ще ме одерат ...Joy

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 12:38 от mimi.7299

# 1 463
ЧеКа, страхотен панталон и ти стои разкошно. Много обичам структурирани дрехи и чанти. 😁 Напук на какво ни залива като тенденция.
Дядо Коледа ще ми донесе яке дано съм улучила размера обаче. Ще мога да си го нося зимата тук в Бг абсурд.

# 1 464
  • Бургас
И моето кожено е на Митрон, доста отдавна купувано, но е без забележка.
Мими, ти пак зимно ли търсиш или пролет-есен?
Роки, и аз така в мола Smiley

# 1 465
И моето кожено е на Митрон, доста отдавна купувано, но е без забележка.
Мими, ти пак зимно ли търсиш или пролет-есен?
Пролет-есен! Зимно имам! Цяла зима изкарах с него предната година! Wink
Пролет-есен имам 2, все черни, но вече са за смяна и едно кафяво тип сако с копчета подарих на колежка.

# 1 466
  • Бургас/Пз
И аз съм с кожено от Митрон. Сега като видях тези пухени качулки и ме е яд, че не си го поръчах такова. Ама като го купувах април месец изобщо не ми дойде на ума Simple Smile . Ще взема да ги питам дали не могат да ми направят само качулка . Знаете дали са с цип или с копчета??

# 1 467
Ани, качулката е с цип! Кожената яка също. Можеш да ги махаш и сменяш. Питай в магазина на Богориди, аз там смятам да меря. Или се обади по телефона:

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 11:41 от mimi.7299

# 1 468
Rockeds също предлагат подобни якета с качулка и естествена кожа.

# 1 469
Цитат на: Linofrina 7link=topic=1607741.msg47339764#msg47339764 date=1702460239
Rockeds също предлагат подобни якета с качулка и естествена кожа.
Лин, лошото е, че няма къде да ги мерим.. Rockeds не продават в нашето село!

Общи условия

Активация на акаунт