Отговори
# 1 440
Дез, под наблюдение ще се възстанови по-бързо и трайно. Дано нощта премине спокойно.

ДХЗ, когато в гардероба и на скрина има от всичко по много, новите попълнения не си личат в тълпата Simple Smile

Съни, ако захванеш деколтето с нещо дискретно, колкото да се прибере?

Аз се отказах от цикламеното палто, заради черните копчета. Не ми се занимава да търся други в подходящ нюанс и да ги сменям. Явно не е било моето.

# 1 441
Лин, трябваше да го снимаш да го видим и ние.
Аз от години не нося други освен много фини нюд чорапогащи, но сега се замислих - малиново червено, плетиво, може да е по-интересно с графит. Черен заради сребристите обувки, дори и тънък може да е в повече контраста.

# 1 442
Барби, тук си говорим за всичко.

# 1 443
  • Бургас/Пз
Да, графитен е много добра идея, благодаря Simple Smile
Барби, абсурд е да съм без, дори и от таксито до ресторанта пак не става. А и в самия ресторант не е чак жега. Освен това аз лично не мога да нося затворени обувки на бос крак. Пък и роклята е с дълъг ръкав и не предполага носене на босо. Освен тава имам някакви предразсъдъци относно етикета и рядко си позволявам да ходя на официални поводи без чорап, освен ако не е 40градуса лятото. Просто много ми е трудно да намеря нюд чорпощник в нюанс, който да ми харесва. Като намеря такъв си купувам по няколко, но и много бързо ги късам Simple Smile

# 1 444
Дез, стискам палци и аз да се оправи бързо детенцето!

Момичета, вдъхновихте ме да си купя и аз червило Simple Smile Не бях слагала от 2003-та някъде…Поръчах си това:
Скрит текст:

Поръчката успя да дойде и изглеждам нещо подобно, трудно ми е да си приема устните все още..
Скрит текст:

С по-смел цвят едва ли ще опитам, но се възхищавам на всички само с червени червила тук!
Успешен ден на всички:)

# 1 445
Mimy браво, Диор Адикта е много притно на консистенция, това е червилото, което нося аз но цвят 976. Харесваш ми, а устните ти ще са винаги меки! Wink
Дез, дано нощта е била спокойна и детенце днес е по добре! Hands Pray

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 12:32 от mimi.7299

# 1 446
  • Sofia
Подхлъзнах се и аз с поредния фдт, че и цвета по картинка избрах. Joy
Мими, харесвам такива дискретни червила. Когато сложа червено изглеждам твърде "нагласена" , а и отдавна ми е втръснало да събирам погледите на хората.
Ани, изпуснах  малиновото плетиво,  покажи, моля те!
Дез, как е детето днес?

# 1 447
Ани и аз бих искала да видя червената рокля! 🤗😍И от мен глас за графитен цвят чорапогащник. Намерих едни на Calzedonia в бежово телесен цвят, но нито стои матово, нито лъскаво да се забелязва и си купих без да преувеличавам 10, че ги късам бързо. Все едно си боса, на един РД възрастни дами дочух, че ме обсъждаха не ми ли е студено с боси крака. 😁
Карен, ако е Шисейдо и си със суха или комбинирана кожа ще ти хареса. Много е лек като серум. За цвета дано да си улучила.

Добре, че не се показвам тука, че на 22 като се прибирам да не ме посрещнете още на терминала с бой! 😂😂😂
Покрай вас почнаха да ми излизат реклами на Мohito и Reserved още ли ги има в The Mall?
Понеже всичко намирате искам такава пола, но цената не ми харесва.
https://www.tizianafausti.com/it_it/donna-bottega-veneta-woman-g … _from_store=us_en

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 09:00 от cloè

# 1 448
  • Mediterraneo
Снощи бяхме на юбилей на приятел. Партито беше точно в мой стил. Дрескодът беше дънки и бяла блуза, разкош! Рожденикът живее в къща на полето, насред нищото. Имаше скара на жив огън( чевермето беше готово като отидохме, че закъсняхме малко), пулт и DJ, тромпетист свири на живо, бира и шампанско. Хич не ми трябват лъскави рокли и токчета, прекрасно си изкарахме в такава неформална обстановка, а човекът празнуваше 60. Дай боже всекиму!

# 1 449
  • Бургас/Пз
Не съм качвала снимка с роклята. Като му дойде времето ще ви я покажа 😂

# 1 450
  • София
Ani, категорично не черен чорапогащник за малиновата рокля и сребристите обувки.
Заради вчерашната дискусия днес се заиграх с гримовете. Мъжът ми одобри крайния резултат.

# 1 451
  • Sofia
Сloè, със суха съм. Светла, но не от най-белите, между неутрален и топъл тон. Спрях се на  birch, но шансът да съм уцелила е 50:50.  Grinning

# 1 452
  • В заешката дупка
Успях да видя страхотно парти рокли за блек тай дрескод, по-неангажиращи, цветни и черни….

Дез, възможно най-бързо и безпроблемно да минете през болестта!

Cloе, много е хубава полага. Аз точно подобна черна пола сега за зимата си търсих, но не успях да намеря.  Но то при нас в Исландия има винаги по-ограничен асортимент, а пазаруването онлайн с доставка отвъд границата е сложна работа. Дано си намериш.

Взех си широки панталони. И без това нямам за зимата. Искаше ми се да са с още поне 2-3 см по-дълги, но колкото толкова. Личен шивач нямам, уви. Simple Smile И без това прекарах доста време по магазини и мерене на дрехи, неща които хич не обичам,  докато си го открия.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 00:13 от ЧеКа

# 1 453
  • София
Втори път влезнах в Дъглас,този на Витошка,с надежда да уточня цвета na ФДТ и да помириша разни аромати.Пълна лудница, буквално,нямаше кой да ми обърне внимание.
Тази марка Nars само в Нотино ли се предлага?Там голяма част от предлаганите артикули са само онлайн и няма налични в магазина.Дали мога някъде да изпробвам предлаганите цветове на обсъждания продукт?

# 1 454
Siska Hug
ДХЗ, благодаря за идеята за капка / при мен 3 / базово масло за лице във фондьотена - върши чудеса Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт