Отговори
# 1 425
  • София/Севлиево
А ММ забелязва всяко ново нещо (може и старо да е,но ако е отлежало в гардероба известно време се случва да пита "ново ли е")
Ама пък козметиката и на дребен нещата не му ги обяснявам кое какво е и не ги забелязва.
Съни,честита да е госпожицата ти.

# 1 426
Дез, дано сте си у дома. Пиши, че те мислим.
Аса, хайде с кеф да си носиш якето. Радвам се, че и при теб е дошъл куриера. И понеже съм нямала до сега различен от черен или кафяв цвят, сподели с какво и как ще го комбинираш.
Нищо не спестявам у дома. И не защото ММ помни и знае всичко, а защото няма смисъл. Обикновено ме пита колко парички да ти преведа. Иска все от него да е, аз пък искам сама да се поглезя понякога.

# 1 427
Хоспитализираха ми младежа. Сам е в стая, и съм при него засега. Ще седя докато ме изпъдят. Чакам инструкции.
Детето спи. Поне е в добри ръце.

# 1 428
  • София
По-добре да е под наблюдение. Сега бързо ще тръгне на подобрение. С теб сме.

# 1 429
Дез, съжалявам да го чуя, но под лекарски контрол ще оздравее много по-бързо, изпитано е.
И кошницата в Нотино напълних. Светла съм, кажете кой цвят да взема от озарителя?
От шисейдо фондьотена взех цвят oak, мисля че ми пасна добре.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 22:28 от tuty

# 1 430
Dez, по-добре така,нека е под наблюдение.
Моят мъж е конте и на всичко обръща внимание.Но според него все мрънкам, че
нямам дрехи и все си купувам.Как да обясниш на мъж защо искаш 10 палта, па макар в различен цвят.Да не влизам в обяснения някои неща не му казвам.Като ги види вече не е сигурен нови ли са, стари ли са 😂

# 1 431
Дез, най-важното е да се оправи момчето ти. Ако с нещо можем да помогнем, само ни кажи. Силно те прегръщам! Heart

# 1 432
Дез, гуш! Всичко ще се нареди... Да поспи детето и дано до утре видите подобрението!

ДХЗ, ти си "Да облека - няма какво, да прибера - няма къде!" Joy

# 1 433
Дез, бързо да оздравява младежа!

# 1 434
Бързо възстановяване и от мен!

# 1 435
  • Бургас
Благодаря за пожеланията!
Дез, дано да се подобри бързо сина. Аз съм лежала само по веднъж в болница с всяко от децата (слава Богу). Големия беше паднал от пързалката в градината и прекарахме една вечер в неврохирургия за наблюдение. Дъщерята пък се обезводни от един вирус и лежах с нея три дни, да й вливат системи...
Вчера си купих едно меко пуловерче Simple Smile Оказа се обаче, че му е доста дълбоко деколтето и трябва да му измисля шалче или риза отдолу да слагам, че да се затвори малко.

# 1 436
  • Бургас/Пз
Дез, по- добре да е по лекарско наблюдение. Бързо да минава и да се възстановява момчето 😘

Пристигна ми червената рокля. На живо цветът е много хубаво малиново червено. Още не съм я мерила, на мисля, че съм уцелила размера. Доста по тънка е от бежовата. И е много хубава стегната материя. Другата седмица имаме семеен повод и мисля да я съчетая със сребристи обувки . Чудя се само дали с много тънък черен чорапогащник или с телесен . Май клоня съм черния, но ще го мисля.

# 1 437
Препоръчвам да изпробваш чорапогащник с цвят графит или тъмно сив! Стои много добре с всичко!

# 1 438
Ани, бих сложила телесн чорапогащник, но ако може без най-добре.

Клое, заради тебе взех и този озарител на Нарс. Спри да хвалиш козметика, че ще ме разориш Laughing
Аз не че имам нужда да мажа каквото и да било, но очите са ми алчни.

Може ли да не говорим за болести в темата? Или за зодии. Има си специализирани теми, моля ползвайте ги по предназначение. Не ми е приятно да вляза в тема за мода и да чета 5 страници с диагнози, болници и пожелания за оздравяване.

# 1 439
Още един глас за сивите чорапи / чорапогащи.
Стоят много по-добре. Дори с черни пола/рокля и обувки.

Общи условия

Активация на акаунт