Отговори
# 1 410
  • София
Дез, стискам палци!

# 1 411
  • София
Дез, всичко ще се оправи! Стискам силно палци и аз Hands Pray Чакаме добри новини, гуш Two Hearts

Видях Мароонка - супер е. Змия този път изпуснах, но по коментариге съдя, че е била уау.

Иии имам си яке, облякох го с вълнения пуловер отдолу за проба, става ми и бързо го скрих. Кожата и цветът са много хубави. Ще го официализирам по-натам, щото ме е срам от мен си. Вие легализирате ли си всички покупки пред домашните веднага?

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 19:25 от asa

# 1 412
Не всичко, аса😂

# 1 413
А аз каквото и да облека ММ няма да разбере, че е ново! Joy
Аса, честито яке!

# 1 414
  • Бургас
Супер сте всички, дано да има повече празнично настроение и по-малко болести и проблеми.
И аз имах рожденичка вчера, на 9г, като сина на Linofrina Simple Smile Много ме изненада с избора на тоалет - вече не била за рокли с принцеси Simple Smile)) . Облече дънки с широки крачоли, боти с дебела подметка и нещо като спортна блуза с якичка - все неща, които ако зависи от мен не бих й облякла, но явно е нещо много актуално, тъй като  повечето гостенки бяха облечени в същия стил.
И за първи път нямахме гости вкъщи, съответно никакви приготовления, дори торта не правих... Имало и друг живот Grinning

# 1 415
  • София
Мими, озарителят на Нарс е за под очите. Хем е коректор, хем кънсилър 2 в 1. Прикрива тъмните кръгове и в същото време озарява. Консистенцията е гъста, но не се набива във фини линии и бръчки. Страхотен е с една дума. Изхвърлих всичко, каквото ползвах под очите. Аз имам сенки под очите и като бях млада и съм ползвала какво ли не.
Аз го слагам под очите, понякога върху клепачите, около носа  и в крайчеца на устните.
Любима придобивка ми е. 😍
Отивам и аз да ви чета изписали сте много.
PS Ще ме биете вече “тази сега почна и с озарителя на Нарс. Не само фон дьо тена на Шисейдо!” 🤣🤣🤣
Казвам си аз всичко. За мен професионален гримьор може да направи и посредствен продукт да изглежда добре. А тези са супер лесни и ефикасни
Подобен и много сполучлив продукт пуснаха и Катрис. Много внимателно мажа под очите, но с този няма драми.

# 1 416
Sunny, честита да е и твоята девойка !❤
Дез, надявам се да сте добре!!!

# 1 417
sunny-n, да ти е жива и здрава малката госпожица Heart Друг живот си е без традиционното клубче с аниматори. Нашата мъжка групичка бяха със суичъри с качулки и карго панталони или дънки. Рожденикът избра черно-камуфлажната гама. Grinning

Дез, дано всичко е наред и не чакате много.

# 1 418
  • София
Ооххх, значи не съм сама. Не че не ме знаят - и за тях зареждам. От време на време измъквам от съкровищицата и за тях. Особено тениски, бельо и чорапи. Те сигурно си мислят, че тези неща се раждат в гардероба Smiley

sunny-n, жива и здрава да е момиченцето ти! Последен рожден ден с една цифричка в годините Two Hearts

# 1 419
  • Бургас/Пз
Дез, големи прегръдки, дръж ни в течение, мислим те ❤

Марунка, прекрасна , блестяща, топ си.

Силвър, аз също много харесвам ружа с глоу на Радиант и много ме е яд, че затвориха магазина в Бургас Sad

Съни, да ти е жива и здрава рожденичката😍 ама как така без торта ☺

Аса, всичко се легализира вкъщи, без козметиката 😂

# 1 420
Честита да е рожденичката на Sunny! 🥳🎁🎂
Детето спи. Взеха му кръв, и чакаме резултатите. Сложиха ни в празна стая за прегледи, че той не може да седи. Според резултата или ще ни изпроводят с инструкции, или ще го хоспитализират.

За да не съм спам- дънки, дънкова риза, черна тениска вталена, и черни боти с дебела подметка. Без грим. 😁

# 1 421
А дано всичко е наред, каквото и да кажат!❤

# 1 422
  • София
Дез, стискам палци да е достатъчно добре, за да се приберете.

Аса, всичко си показвам вкъщи. Мъжът ми ме окуражава да си купувам неща.

Съни, да е жива и здрава дребната!

# 1 423
Съни, честита ти девойка! Да е здрава и успешна! Heart

# 1 424
  • София
Моят мъж всички дрехи да изнеса от вкъщи и да заредя изцяло нови - няма шанс да забележи. Знае го много добре и като го поднасям ме пита - "Ти да не предпочиташ да те питам за всяко нещо "ново ли е, колко струва и имаш ли нужда от него?". 😈 Ами...не предпочитам. 😅

Общи условия

Активация на акаунт