Отговори
# 1 395
Изпуснах змия, но съм я виждала преди и знам какво лице има и без грим!

Мими, пу - пу, много ти е хубаво детето!

Аз ще трябва да си записвам вече, вчера ходих до Лили за веро и се въртях из магазина в опит да си спомня какво още имам да взимам и не можах. Сега ДХЗ като го показа и се сетих, че малката искаше този озарител на Катрис, ще взема и аз да го пробвам. Нищо не слагам под очите вече, макар да имам нужда, че много гадно стои с бръчки. Само крем за хидратиране и аз.
За малко и аз да си поръчам форумния фдт, обаче никакъв начин няма да се ориентирам с цветовете. Друг на Шисейдо имам в момента, цвят B40 и ми е леко тъмен. Исках да сравня в сайта, но там няма моя в списъка, а не ми се стъпва в мол в момента.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 15:41 от silver pearl

# 1 396
Dez, не бях разбрала, че е салмонела Sad Бързо възстановяване!! Hug

Нито Марунка, нито Змия успях да видя Sad

На Мими красавицата се е научила вече на най-трудното - как със грим да изглеждаш свежа и естествена и да не си личи, че си пипал и мазал!

Агент, колежката в черно е разчупила скуката в цвета с допълнително движение в полите, постигнато с дължина и набрани волани, отделно и блясък в самата материя на роклята! Красиво и запомнящо се! Но от обувките и ми спря дъха !! Уникални! Поздрави я за избора на точно тези обувки! Heart Eyes
Ще и предам, защото знам, че ще и стане приятно от комплимента, но между нас си тази жена е уникална във всичко, което си подбере и съчетае, дори със немските ортопедични чехли изглежда "направена" Wink На ухо - и роклята и е "име"... Апропо, тези обувки съм ги виждала и на други крака, ако си нямаш класа един чифт дизайнерски обувки не може да ти го даде никога! От глава до пети да се омотаеш в дизайнери все тая...

Като гледам ютюбърките как пудрят тази зона, ми иде да пищя "ама, как така?!?".
Ами как - лесно Wink Като си млад много неща изглеждат добре, които след една възраст престават да изглеждат толкова добре!
Със грим си играя от 30+ год - що продукт ми е минал през ръцете ме е срам да си призная, но все още ми е много приятно като открия нещо ново и работещо. Ще го погледна този Нарски озарител - любопитен ми стана, макар, че под очите си не слагам по принцип коректори и кънсилъри (изключително рядко).

И ние няма да имаме официално коледно парти. Имахме избор между него и уикенд във Франция. Изборът е ясен 😅
Боже, колко мъка има по този свят! Защо на мен никой не ми предложи Париж вместо парти!?! И на Париж във Мейн съм съгласна! Enjoy, G&B!

PS Не знам дали знаехте, но вече знаете, че във САЩ има 23 град(чета) със име ПАРИЖ Wink

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 16:44 от Agent Provocateur

# 1 397
  • Бургас/Пз
Cloe, да вземеш да ни кажеш и кой ти е любимия руж Simple Smile

# 1 398
  • София
Змия, спокойно сестро и аз съм така. Joy Малката ми каза, че задължително трябва да имам хайлайтър, аз не бях чувала даже, е купих на ISL, не ми послужи за нищо...ще ѝ го прехвърлям. Копче ползва същия явно ние не биваме. Под очите нямам нито сенки, нито торбички, спя всяка вечер по 8 часа! Flushed Нищкога не лягам след 11!
Мими, Копче ползва хайлайтър и обича много и от скъпите, но озарител за под очи, не е ползвала и имала досега, понеже има торбички под очите, а не тъмни сенки. Ако си намажа и такова на торбичките, ще станат на сакове, мисля! Laughing

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 16:52 от kopche

# 1 399
  • Sofia
Я дайте линк за този озарител:stuck_out_tongue:

# 1 400
Ани, при ружовете любимец нямам така да ми се откроява. Появи ли ми се ще разберете, аз си казвам всичко. 😂😂
Vesana, ето Ани и Силвър казаха, че го има в Нотино
https://www.notino.bg/nars/light-reflecting-undereye-brightener- … blast/p-16196160/

# 1 401
Коректор е на първо място, озаряването е много деликатно.
Отивам в БП с детето, стиснете палци.

# 1 402
  • София
Коректор е на първо място, озаряването е много деликатно.
Отивам в БП с детето, стиснете палци.
Стискаме. Hands Pray
Чакаме да кажеш как е минало.

# 1 403
  • Бургас/Пз
Благодаря, Cloe, ❤ поръчах озарителя на Нарс, в петък ще споделя как е при мен, но изобщо нямам съмнения , че ще ми хареса 😂
Само да вметна , че днес съм с Шисейдото и две колежки ме питаха с какво съм на лицето 😂😂

# 1 404
Уффф, Бърза Помощ!?! Ще ви мисля, Дез, пиши после!

Знам, че ще ме напсувате наум поне 100-ина пъти, но аз намирам за много забавен факта, че Нарс пише че продукта им е "crease resistant", а на промо снимката се вижда, че е крийзнал. Кой гледа тези неща преди да ги публикуват не знам, но е добре да гледа по-добре.

https://www.narscosmetics.com/USA/light-reflecting%E2%84%A2-eye- … 99NAC0000171.html
^^^ подобни продукти най-успешно се нанасят или с пухкава четка или просто с пръст с много леко и деликатно потупване за да се създаде тънък пласт продукт в тази деликатна зона!

# 1 405
Дез, стискаме палци на всички ръце!!!

Руж много обичам, в годините съм купувала всякакви, вкл. и много скъпи.
Най - доволна съм била от този бюджетен Radiant, в перления му вариант. Има много цветове. Моят свърши, но беше в прекрасен, лек розов цвят. Нанася се гладко, озарява, въобще, за мен беше страхотен. Изтри ми се отдолу надписът на  кутията, но пазя едно ъгълче от ружа, за да си го купя пак.
Сега имам някакъв на Дебора, който тийнката отказа. Уж е светъл цвят, а е толкова пигментиран, че трябва да си виртуоз за да не заприличаш на клоун.
https://bg.radiant-professional.com/bg/catalogue/blush-color_151/?vid=155

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 00:02 от silver pearl

# 1 406
  • София/Севлиево
Дез,стиснати палчета и от мен.
Змия съм я виждала и преди,и този път успях -много красиво лице имаш.
На Мими девойката и тя е красотичка.

# 1 407
Дез, всичко ще е ок!

# 1 408
Дез, стискам силно! Hands Pray
Сега какво да правя с тоя озарител, пак ще го купя и ще иде при щерката! 😆 Знам, че няма да се заплескам всяка сутрин. А да ми виси с години....
 В редките случаи, когато ползвам ФДТ приятелките питат какво съм правила на кожата, че е така гладка!

# 1 409
Мими, може да се харесаш и да си постоянна! 🤗
Дез, стискам палци всичко да е наред и най-вече да са бързи. Тук, ако идеш в БП ще си отвисиш цял ден. 🙈😔

Общи условия

Активация на акаунт