Отговори
# 1 380
Карам си с някои базови продукти.
Напоследък поне червило почнах да слагам малко по-често.
Змия и аз така, ама с напредването на възрастта май ще трябва да понаучим някой трик, то озарители, хайлайтъри, кънсилъри... малко да позаличим следите от времето. Сега ще питам моята щерка знае ли за кънсилърите? Rolling Eyes
Тя не изглежда гримирана, но всъщност е!

ПП Знае, и даже имала и ползвала...Joy, абе да взема да мина един курс на обучение при нея, че Кло ми е много далече!

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 20:57 от mimi.7299

# 1 381
Мими, много хубаво момиче имаш.🤗❤
Ще знае, ще знае и ще се гъбарка с теб. 😅

# 1 382
  • София
Мими, много е красиво детето ти!
В нейния грим виждам много добре нанесена основа (цвят) на лицето, леко подчертани очи, вежди и устни. Чудесно й се получава!

# 1 383
  • София
Красиво дете!
Права си, Мими, трябва. Но трябва и някой да покаже и разкаже.
Показвам и аз снимки с много грим, който изглежда като малко грим, но са правени от професионалисти.
Такъв ефект сама не бих могла да постигна. Снимките са отпреди повече от 10 години. Част от фотосесии с всички екстри.
Май ще трябва да се запиша на курс по грим, за да се науча да гримирам качествено себе си.
..............

След малко ще ги изтрия.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 14:49 от змия

# 1 384
ОООО, Змия, разкошна си, напомняш на Богиня! Виждаш ли трябва да се научим и ние!
Мерси за милите думи за малката момичета! Hug

# 1 385
Змия, прекрасна си с къса коса, сега пак е. модерна тази прическа( Пикси май се казва)
.Ако по принцип не се гримираш и не ти се отдава, не знам дали и с курс ще се научиш.Повечето ми приятелки, които не умеят да го правят, така и не се научиха с курс.Има много видеоуроци в нета, опитай да намериш нещо, което ти харесва, да го следваш стъпка по стъпка, и да го наизустиш и пригодиш за себе си.
Мими, девойката е кукличка.Изглежда много мило момиче.❤
За озаряване под очи много хвалят един нискобюджетен продукт:

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 14:27 от ДХ3

# 1 386
Малката ползва Катрис, също и червилата им. Много е доволна.

# 1 387
  • София
Красавици!!!
Аз толкова съм свикнала да си правя ежедневен, незабележим грим, че не мога да правя парти визия с тъмни цветове.
Озарител трябва да е нещо като хайлайтър?

# 1 388
Аз озарителя го разбирам като консилер?

# 1 389
Сутрин малката има традиция да закусва да се гледа с баба си по вайбър. Като влезе в банята ми връчва телефона.
Сложила бях Нарс под дясното око и мама веднага “ Ауу, с какво си се намазала под дясното око изглеждаш много свежа!” Тя видя едното с и другото без. 😅😅
Да, Рокстар и озарява! 🤗
Много интересен продукт е хем прикрива, хем озарява и не се набива с бръчици и финни линии, въпреки гъстата си консистенция.
Този на YSL химикалката дето май Мими спомена и при мен няма ефект.

# 1 390
  • София
cloe, опасна си! Радвам се, че споделяш продукти, които наистина харесваш.

Аз за под очите съм се отказала да търся идеалният кънсийлър. Писалката на YSL никаква работа не вършеше. Всичко друго ми се набива яко в бръчиците и слагам крем за около очи, за да стане по-мека текстурата. Сенки и тъмни кръгове нямам, но понякога ми се иска да имам по-свежа кожа, както миналата седмица, когато бях болна.
Като гледам ютюбърките как пудрят тази зона, ми иде да пищя "ама, как така?!?".

Змия, много красиви снимки! Имаш много южна красота - то очи, устни!

# 1 391
Аз слагам светъл ФДТ и не пудря.

# 1 392
  • София
ИСЛ химикалката я имах! Слаба работа. Коректор и то много слаб.

# 1 393
Дез, да ви минава бързо! Щерката я кара салмонелата в детска възраст, много се измъчи и отслабна, после дълго време лекувахме коремчето. Аз бях с нея в болница, не я хванах. Мистерия си остана откъде я закачи тя. Оттогава ми остана фобията от яйца. Няма да ви казвам как ги мия и търкам и как дори след измито и прибрано в хладилника яйце пак си мия ръцете.
Клое, инфлуенсърка такава:)
Само озарител нямах.
Мими, намери ли го в бг сайтовете?
Марунка, Змия, разкошни сте!
Лин, за палтото съм и аз. Този цвят ще ти отива. Миналата година поръчах едно такова от Мохито, но не ми стоеше и го върнах.
Дотук и трите получени палта от Зара съм ги приготвила за връщане, та явно и тази година ще съм без ново палто.

# 1 394
Докато ви изчета ми свърши обедната почивка.
Maroonka, много бляскава и красива!
Дамите с добавени в количката палта да не ги мислят. Коледа е, нека се радваме на подаръци. Не само за близките ни.
Съчувствам на всички болни и пожелавам бързо оздравяване. Дез теб силно те прегръщам, разбирам тревогите ти. До скоро бях в твоите обувки.
И да похваля отново аутлета на Манго. Страшно са бързи, поръчани в неделя якетата на момчетата пристигнаха днес със моето. Благодаря много за споделения линк. Определено ще поглеждам какво има. Бюджетни са и никак не са лоши като изработка.
Всички изброени грим екстри ги имам защото доставчиците най-редовно ми подаряват. Е не са от високите класове, имам елементарни познания колкото да консултирам клиент ако замествам на парфюмерийния етаж. Виж с ползването им не се справям особено. Само един хайлайтър на ревлон харесвам от години. Понякога вадя цялата артилерия, правя някакви опити и пак я прибирам. Постоянно изхвърлям и пак се трупат.

Общи условия

Активация на акаунт