Отговори
# 1 365
G&B- супер палто, цвят и кройка.
Маруунка- ослепителна!
Пенева- второто бяло, но трябва да го облечеш на 100%.
Лин- за цикламено.
Харпи, за тортите- блат е добре да се приготви поне 2 дни преди събитие, за да се стегне и “узрее”, тортата се сглобява поне 12ч преди това, най-добре да” преспи” в хладилника на 4гр., ако има течен крем, тип парфе- желатин, ако е сладкарски- масло, , като цяло кремът да се стегне от нещо, иначе ще се разтече.Следвайте ме за още съвети 😀
С моите 163см, широки рамене и голям бюст, познайте как си купувам дрехи 🥺

# 1 366
Brand new day, в местен магазин.

# 1 367
Maroonka, daamn, guurl! Heart Eyes Ослепителна, наистина.
Белите палта на Пенева ги искам и двете.
Харпи, успех с тортата!

# 1 368
Пенева, първото палто ми харесва на мен.
Марунка е звездна мацка!

Али, защо не се обади, приятели не ме притесняват, разбира се.  Лесно ми се запомня физиономията и аз като Мими трудно се прибирам от пазар, от приказки с полу - познати. Като прибавиш, че и аз съм от приказливите...

# 1 369
Да кажа, че аз съм много приказлива( разбрали сте го) и все си намирам поводи да заговоря хората.Не е защото съм самотна, просто характерът ми е такъв.Без да искам го правя, но ми е много приятно да се усмихна на някого и да му кажа добра дума.Simple Smile

# 1 370
Повтарям въпроса, никой не ме отрази, ще чакам Кло? Flushed
Сега ако кажете какво се прави с озарителя, цена няма да имате, или сложете някой клип ?

# 1 371
Мими, озарителят на Нарс е за под очите. Хем е коректор, хем кънсилър 2 в 1. Прикрива тъмните кръгове и в същото време озарява. Консистенцията е гъста, но не се набива във фини линии и бръчки. Страхотен е с една дума. Изхвърлих всичко, каквото ползвах под очите. Аз имам сенки под очите и като бях млада и съм ползвала какво ли не.
Аз го слагам под очите, понякога върху клепачите, около носа  и в крайчеца на устните.
Любима придобивка ми е. 😍
Отивам и аз да ви чета изписали сте много.
PS Ще ме биете вече “тази сега почна и с озарителя на Нарс. Не само фон дьо тена на Шисейдо!” 🤣🤣🤣
Казвам си аз всичко. За мен професионален гримьор може да направи и посредствен продукт да изглежда добре. А тези са супер лесни и ефикасни

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 13:11 от cloè

# 1 372
  • София
Мими, озарителят на Нарс е за под очите. Хем е коректор, хем кънсилър 2 в 1. Прикрива тъмните кръгове и в същото време озарява. Консистенцията е гъста, но не се набива във фини линии и бръчки. Страхотен е с една дума. Изхвърлих всичко, каквото ползвах под очите. Аз имам сенки под очите и като бях млада и съм ползвала какво ли не.
Аз го слагам под очите, понякога върху клепачите, около носа  и в крайчеца на устните.
Отивам и аз да ви чета изписали сте много. 😁

Аз май падам от космоса.
Какво е кънсилър 2 в 1?

# 1 373
  • Бургас/Пз
Отивам и аз да ви чета изписали сте много.
PS Ще ме биете вече “тази сега почна и с озарителя на Нарс. Не само фон дьо тена на Шисейдо!” 🤣🤣🤣
Казвам си аз всичко. За мен професионален гримьор може да направи и посредствен продукт да изглежда добре. А тези са супер лесни и ефикасни
Кой цвят е твоя кажи сега ❤

# 1 374
Змия, спокойно сестро и аз съм така. Joy Малката ми каза, че задължително трябва да имам хайлайтър, аз не бях чувала даже, е купих на ISL, не ми послужи за нищо...ще ѝ го прехвърлям. Копче ползва същия явно ние не биваме. Под очите нямам нито сенки, нито торбички, спя всяка вечер по 8 часа! Flushed Никога не лягам след 11часа!

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 19:28 от mimi.7299

# 1 375
Коректорът, доколкото съм разбрала, служи за прикриване на дефекти с цвят- има рвзлични цветове според проблема: зелен, червен, бял, жълт.., докато кънсийлърът е за изравняване на тена, озаряване.Ама не знам дали съм права.

# 1 376
Явно Змия нямаш такъв проблем и не ти е трябвало. 😂😂
Кънсилърите са в цветове близки до кожата. Един вид като фон дьо тен и трябва да си намериш правилният нюанс за теб. Хора с не много изразени сенки под очите може да ги прикрият само с него.
Коректорите да цветни зелени, жълти, оранжеви, сини. Хората с по- проблемни тъмни кръгове ще имат нужда от такъв продукт да “замаскират” тъмното и след това ще трябва да сложат подходящ нюанс кънсилър. Т.е наслагват се два продукта. Ако има фини линии и бръчици се рискува така хубаво да се набие в тях, че да се чудиш кое е по-добре да си ходиш с кръговете или така набито в линийките.
Аз с този на Нарс постигам 2 в 1. Разкошен продукт е.😂
Ани, аз съм night swan. 🤗

# 1 377
  • София/Севлиево
Маруунка,много , много красива (нищо че си скрила лицето)
Второто палто показано от Пенева мама имаше подобно преди 20-тина години (май беше Зара,тя работеше в Испания и още от 2001-2 със сестра ми носехме Зара, докато в Бг още ги нямаше)-ако знаех ,че пак ще станат "модерни"(всъщност те май винаги са били) щях да го запазя,а го подарих отдавна...
И мен ме разпознават вече из някои магазини при нас, въпреки че много много не излизам,но пък винаги като изляза съм усмихната, поздравявам и гледам хората в очите -явно прави впечатление.И в София си бях същата и на някои места ме познаваха ,а тук умишлено искам да запазя анонимност ,но ще е трудно.

# 1 378
Зара бяха мнооого качествени някога и приемливи цени.Имам техни неща от момиче още, един потник го скъсвам от носене и не мърда вече 25г.!!! , хем е с тънки презрамки от бейсик серията.Сега нещо не ги намирам за такива, а цените са много нагоре.Детските дрехи също си заслужаваха.

# 1 379
  • София
cloè, благодаря за разяснението.
Може и да имам нужда от подобни продукти, но се гримирам само при специални поводи и не си заслужава да трупам много неща. Карам си с някои базови продукти.
Напоследък поне червило почнах да слагам малко по-често.

Общи условия

Активация на акаунт