Отговори
# 1 350
Мари, при винен тоалет, обувки в друг цвят... може би коланът да не е сребърен/златен. За винения съм, нека обувките са акцент.

Харпи, много ми е познато. Нарочно се държа учтиво-дистанцирано с непознати и пак ми се лепят или си намират приказка. Ми не искам. Казват, че самотните хора търсят с кого да си побъбрят и понякога ми става малко тъжно.
Ще стане тортата , ще видиш. Мъничкото стрелче ще има хубав празник Simple Smile

Дез, оздравявайте, много неприятно.

Вчера мерих цикламено палто халат с дължина съвсем малко под коляното. Заспа ми на размер, усещах го много уютно и цветът ми отива. Моля ви, разубедете ме, наистина не ми е нужно Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 11:28 от Linofrina

# 1 351
Дез, оздравявайте! Голяма гадост ви е налазила... (защо така някои постове ги пропускам, не знам Rolling Eyes)

Харпи, ще стане тортата, щом е правена с любов Hug

Да ви разкажа за една семейна случка с торта,
Скрит текст:
кръстена "Срам ме е" SmileГолямата дъщеря на моя мъж направила една торта за РД на таткото, творила посреднощите, почти сутринта, сложила в хладилник за следобедно гостуване вкъщи... Едно леко и ефирно портокалово парфе, ама красиво... Идват вкъщи, тортата във формичката, че "леко се клатушка, да не се разпадне в колата" (августовска жега), слагаме в хладилника, приготвяме свещички и идва момента за сервиране... Вадя тортена чиния, лекичко отваряме формата и тръгва да тече... Сложихме в голяма тава, отворихме и сервирахме в купички, къде по-стегнато, къде по-течно кремче с парченца блат... По-вкусна торта още не съм яла, а на следващия ден беше стегната бърканицата и можеше да се сервира на парчета даже. Смятам такава торта да си поръчам за юбилея след две години, ако ще да е мазало... Пък ако толкова се налага, сама вкъщи с лъжица ще си я изям Smiling Imp

# 1 352
Вчера мерих цикламено палто халат с дължина съвсем малко под коляното. Заспа ми на размер, усещах го много уютно и цветът ми отива. Моля ви, разубедете ме, наистина не ми е нужно Simple Smile
Е, как не ти е нужно, човек винаги има нужда от едно палто цвят фуксия Joy....щом ти е заспало не го мисли, а веднага го взимай. Това е мотото на моя мъж, но когато става въпрос за мен. Wink

# 1 353
Това сложих в кошницата снощи, стигнах до плащането и се спрях. Сега му се чудя, а е намалено и само един размер останал.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 15:17 от G&B

# 1 354
Влизам набързо да покажа как се появих на първото коледно парти за сезона, и се връщам да чета.
За зодии не ми се включва, много съм боса в темата… дева съм за протокола 😉
Дрес кода беше златно и аз въпреки, че имам много впечатляваща златна рокля (за който помни от бала на синът ми), реших че няма да е подходящо за този тип събитие.

Червилото и фдт са форумските ни класики, много ми допадна Шисейдото като консистенция, но цвета въобще не съм го уцелила - светъл ми е и ще го мешам с други.

Последна редакция: вт, 12 дек 2023, 14:49 от Maroonka

# 1 355
Мими, подстрекателке, през последните 2 седмици доста неща ми заспиват и си ги прибирам Grinning
G&B, прочети горното Simple Smile Ако ти допада палтото, защо не.

# 1 356
Ох, Мими и картите ми най не са на едно мнение 😂😂😂.

# 1 357
  • София
Maroonka, не си реална! Сложи все пак роклята, нали?

G&B, палтото има силен и целен ретро вайб. Помисли дали ще го понесеш Wink. Цветът е много хубав!
Лин, палто цикламен халат не звучи като нещо излишно в този живот Simple Smile

За тортите: весели са историите с тях Simple Smile. Аз често "гледам" на торта - ако ми се получи, значи и по
вода, за която е приготвена, ще е хубав за целия период (РД, нова година). Мими, ако стане фотогенична, ще я снимам и покажа, макар че надали - не мога да правя ефектни украси и моето човече ме е набедило за приготвяща "уникално грозна и вкусна храна".

# 1 358
Това сложих в кошницата снощи, стигнах до плащането и се спрях. Сега му се чудя, а е намалено и само един размер останал.
Скрит текст:
А аз вчера сложих това... И пак така само един размер и му се чудя...

И това сложих, но е по-скъпо, но пък по-лесно се връща Thinking

Защо по... ягодите всички манекенки за дрехи са 180см, облечени в размер S Rolling Eyes колко от жените в живия живот са с раменца и бюст за S при ръст над 170-175 Thinking
Даже на S са ми дълги ръкавите и мноооого рядко талията не ми е на нивото на тазовите кости Weary

Марунка, прелест! Искаме снимки и от следващите партита Wink

# 1 359
Мими, подстрекателке, през последните 2 седмици доста неща ми заспиват и си ги прибирам Grinning
G&B, прочети горното Simple Smile Ако ти допада палтото, защо не.
Точно така се прави! Blush
G&B палтото си е екстра, ако ти заспи, защо не, нали е намалено! Purple Heart
Марункаааа, е как може да си толкова прекрасна! Sparkling Heart
Бялото палто ми харесва, аз съм им фенка, но не мъхестото!

# 1 360
  • София
Пенева, и аз се чудя защо манекенките са или кльощави върлини, или много плюс сайз модели.

# 1 361
  • Mediterraneo
Аз съм 176, имам много широки рамене и като видя модел 180, наврян в S, хълцам. Дори и в най- слабите ми периоди като ученичка не съм влизала в такъв размер за връхни дрехи. Ако имах и бюст, хептен не си го представям.

# 1 362
  • София
Белите палта ми харесват, това на G&B - не ме радва цветът.
Марунка, прекрасна си!

# 1 363
Цикламено палто до коляното ми звучи чудесно.
Linofrina, моля, дайте жокер къде го мерихте Simple Smile

# 1 364
peneva, може ли линк към палтата? И двете са много хубави, тези дни издирвам подобни е все са ми широки.

Общи условия

Активация на акаунт