Отговори
# 1 665
Успех Копче! Адмирации за всички, които на зряла възраст учат с изпити даже!
За 1 път имам лъскава дреха

# 1 666
  • Mediterraneo
Опасни сте! Червила Шанел и баница с праз, на глас се хиля( Копче, извинявай, не е нищо лично).
Мтз, да си здрава! Много любов да изпълват дните ти!

# 1 667
Ани, Мариета, страхотен блясък сте момичета, браво! Heart
Аз правих палачинки с ягодово сладко и се прежалих да изям една! Sad
Снощи от мола освен двете червила се сдобих и с това!

Керастаза ползвам от години, шампоан и ампули, консултантката ме нави и за шампоан на Олиосета с арган, имате ли мнения или да го засилвам за коледен подарък на някой? 🤔

Спечелих  и това като подарък, сега ще взема лупата да видя за какво ще ми служи?

# 1 668
Масло за краишата на косата.

# 1 669
Ани, Мариета, много бляскави, хубаво и празнично ви се е получило!
Къдрици и на мен ми се приискаха, но косата ми след грипа е в отчайващо състояние. Толкова суха чак не помня да е била, взе и да се оплита и да пада.
Записах час за подстригване и някаква хидратираща терапия. Дано живне малко.

ДХЗ, много елегантна риза, имах такава черна и я подарих, малко съжалявам! Confused

Мими, хубав е шампоана, ползвай си го. Икономичен е и стига за много време. Моят наскоро свърши, имам термото и олиото от серията в момента.

Баница с праз и аз бих хапнала, но у нас не близват такова нещо и не правя.

# 1 670
Масло за краишата на косата.
М, дааа, такива неща оприделено не ми вършат работа, краищата не са ми сухи, нито цъфтят, всеки месец подстригвам косата по 1 см. Wink

# 1 671
  • Бургас
Мими, хубави са Olioseta, аз наскоро ги открих, но ползвам само мултифункционалния крем, един спрей и ампула. Много ми харесват, но все пак зависи кой с каква коса е и от какво има нужда.
Ани и  Maroonka - страхотни, Мариета и ДХЗ също много елегантни!
На мен не ми се очертават никакви коледни партита Sad

# 1 672
Ок, оставям си го! Hug Може пък да ми хареса повече от Керастаза Wink

# 1 673
  • София
Честит юбилей МТЗ! Здрава и щастлива да си в следващите поне 50 години! Много хубави емоции ти пожелавам!

С чудни визии сте всички на коледните партита момичета! Няма да изброявам, страхотни сте! Много ми харесахте.

Мими аз от години ползвам Олиосета! Доволна съм от всичките им шампоани. Не се пенят , но много добре се отразяват на скалпа и косата! Редувам ги. Имам синята, розовата, жълтата и протеиновата серия в момента. В комплекти с маските им, олио-тата, спрей без изплакване и протеиновия филър за коса. Много съм доволна и от мултифункционалния им крем. Косата е жива и лъскава. Добре се отразява и когато я изправям и когато реша да я оставя къдрава. Ползвам и боите им за коса, но ти май не се боядисваш.

Това последното не го одобрих. Зацапа ми косата.

# 1 674
Мерси Аса, Съни, много полезна информация, може да пробвам и маските и спрея! Да, аз не се боядисвам...това последното и аз веднага разбрах, че няма да ми върши работа. Ще иде при щерката, нейните краища са сухи от пресата! Simple Smile
Залавям се да украсявам дома! До сега редих подаръците по торбите, много се изнервих! 👿

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 13:24 от mimi.7299

# 1 675
Господи ....много сте красиви! ❤️
Аз съм на ски -всичко ме боли,носът ми тече о кожата ми се бели ....😂🤣😂

# 1 676
  • София
Много сте хубави всички парти тигрички! Много добре подбрани тоалети и блестящи Simple Smile

Кло, съжалявам, че не се е получило с промяната на прическата. Ако си дадеш време, дали няма да се възприемеш по-лесно?

# 1 677
Ани, като статуетка си, роклята е уау и ти стои уау-уау!
Мариета, не си сбъркала с блузата, много шик.
Аз бях една от най-официалните на партито, затова по-обрана ходя с групата.За съжаление много хора в нея не отдават внимание на това, че все пак е празник и са доста ежедневни.Затова съм в средата.
Предвид на това, че още не ми дават да танцувам, бях повече зрител.

# 1 678
Харпа, благодаря ти! 🤗 Коса е и расте, но за капак  имам и излизане тази вечер. Последното нещо, което исках е такъв гаф. Тъмно ми отива примирих се вече. Обаче ме дразни, когато искам конкретно нещо и получавам съвсем различно. Щеше да е коректно да ми каже, че няма да може да се справи.

ДХЗ, за мен е грешка това. Съобразявам се с мястото, където ще е събитието, а не с хората. Всеки да ходи както му е удобно, но по-добре по-елегантно. Затова обличай се за себе си и според мястото! 🤗❤

# 1 679
То и мястото е компромисно.
Клои,не. намирам поста с прическата и не знам какво е станало.🤷🏻♀

Общи условия

Активация на акаунт