Отговори
# 1 680
  • София
Клое, не се ядосвай. Трудно се намират в момента добри фризьори. Всичко е със записване, не може от днес за днес. Не те бях прочела, щях да ти дам координати на моя. Поне да питаш има ли свободни часове. Той е и много добър колорист. За боб, лоб и т.н. също съм много доволна.

# 1 681
  • Бургас/Пз
ДЗХ, исках да ти кажа, че и с вързана коса си много хубава. ❤
За обличането и обкръжението те разбирам напълно . При мен в повечето случаи се получават двете крайности - снощи например бяхме няколко колежки по- нагласени празнично, докато имаше и такива, които бяха дошли направо от работа. Но всеки ходи така , както се чувства най- добре. За мен подобни партита са възможност човек да излезе от ежедневния ритъм и не само да разпусне, но и да се почувства по -различно включително и като външен вид. Аз ходя много рядко на фризьор, защото косата ми е праз права и само за поводи ми се иска нещо по- различно. И въпреки че хич не ми държат чупки и къдрици - няколко пъти в годината си ги правя да си начеша крастата 😂

Ани, бих те взела с мен на всяко парти, като представителна извадка на средностатистическата българка! Нека гледат! Нека се учат! Визия от класа! Гърбът е много силен акцент, освен стройните крака! Дай боже всекиму!
И аз бих дошла на парти с теб 😂Гърбът  наистина се оказа добър акцент и въпреки че и краката бяха открити, не мисля , че беше прекалено . Един интересен комплимент снощи беше : “Като те види човек насреща си страхотна, обаче като види в гръб , направо му спираш дъха. “ Доста се посмяхме, защото според него ми личи , че тренирам гръб от много повече мъже в залата 😂🙈 Чувствах се много удобно и прекрасно в собствената си кожа. Най-вече издържах и на танците с високите обувки 😂

Клое, съжалявам за фризьорските неволи, но горе главата. С твоите прекрасни очи, всеки ще е омагьосан 😍

Мариета, много ми хареса блузата . Съчетанието с черния панталон е супер и придава един празничен вид на цялото излъчване ☺

Мими, аз лично Олиосета ги харесвам много повече от Керастаз. Имам почти всичко на марката , но съм влюбена във филъра им и термо спрея. Моят 15 годишен тийн пуска дълга коса и му купих и на него, той също е много доволен и казва, че има разлика като се измие с тях и като ползва друг шампоан. Олиото на Чи е много хубав продукт стига да не се прекалява с него .

# 1 682
  • София
А, бе Тарти! Joy Къде забрави Диора! Чакам си ги още! През това време баница с праз правя. Съботно неделна традиция е да правя закуска и ми доставя удоволствие! Утре е ред на палачинките!
За обяд правих крем супа с тиква. С малко джинджифил и канела съвсем се доближава до тази,  с която ни хранеха  на Малдивите. От там “откраднах” идеята!

Бяхме на фитнес и СПА след баницата после и сега … отивам вече доволно изморена на съботното кафе с приятелка. Simple Smile

Апропо, започнах да редувам фитнеса с веднъж седмично fat burning yoga. Много добре ми се отразява! Смених и залата.

Скрит текст:

Олиосета и аз ползвам основно. Безамонячна боя, 5в 1 продукта, шампоан, термозащитата…

# 1 683
И аз днес съм се разшетала и разготвила. За обяд направих боб, сега нещо ме засърбяха ръцете да приготвя тиквен сладкиш с канела. Мъжа ми хукна за тиква да не ми мине мерака....! Joy
Макадамия, почвам нова бутилка колаген! Да си жива и здрава, че ми го каза, много съм доволна! Hug

# 1 684
  • София
И аз не виждам никакво противоречие между баницата с праз и Диор или там, която каквото обича като марка Simple Smile

Копче, супер, че си вкарала и йога. Носи много допълнителни ползи към всеки спорт - гради чудесен усет за тялото ни, огъвкавява го и е супер разпускащо.

Аз днес изтичах едва 13 км, които ги усетих като 23 - едно, че е кишаво, а друго че все още се уморявам лесно. Тези 2-3 килограма в повече си стоят върху мен и това хич не ми харесва, но то с лешников тахан с голямата лъжица яден, не се свалят.

# 1 685
Мими, а начервила си си се с Диора? А престилката/блузката в тон ли са с тиквата  Sunglasses
Аз днес си купих кисело зеле, ама в тон с розовата ми блузка "за момиченце", както каза продавача в кварталния плод-зеленчук Smiling Imp
Днес съм на двучасови "слотове" тематични задачи с редуване на простиране и излизания с колата... След минутки пак скачам и тръгвам с колата за коледен концерт на школата по пиано на девойката...
Ама много сте красиви на партитата!

# 1 686
Пенева, начервила съм се с Кис Кис на Герлен. Нали ви казах, че го оставих за вкъщи. Надолу съм по анцуг с горница фуксия! Joy
Пепси, тръгнах да поръчвам книгата ти "Изумление и трепет", но се зачетох малко и установих, че съм гледала филма. Мисля белгийски беше и много ми хареса! Кажи ако си чела друго от тази авторка, определено я харесвам! Simple Smile

# 1 687
  • София
О, Амели Нотомб! Повечето й книги са страхотни и бързо се четат. Спомням си, че Антихриста и Живак ми харесваха. Може и други да съм чела, но нямам спомен.

Пенева, и ти си имаш пианист Simple Smile. Продукцията на сина ми е през януари чак, но се вълнувам от сега какво ще свири.

# 1 688
  • София
Вие се смеете, а моите ме гледат странно, защото днес се сетих, че си имам коледен календар и отворих всичко до днешна дата. Да готвя и аз тиквена супа и пълнени чушки. Намазала съм два нокътя за проба и устните с нещо което ги уголемява. Ето това ми са новите придобивки и съм щастлива

Календара е от ДМ, явно е изчерпан, намерих го в немско https://www.dm.de/trend-t-up-adventskalender-2023-24-days-of-bea … 066447359190.html
Без десерт. Ще ядат бонбони.

# 1 689
Харпи, мерси! Ще ги поръчам...! Толкова книги съм накупила, поне до пролетта съм заредена! Simple Smile

# 1 690
  • Mediterraneo
Аз поръчах на Ив роше коледния каледнар с 25% намаление, тряваше да пристигне в четвъртък, тъкмо ще им пиша гневен мейл

В четвъртък бях и аз на коледно парти. Ами, какво да ви кажа, имаше два образа по анцузи! Честен кръст. Баща и дъщеря... българи. От сигурно 150 човека колектив, сме четирима българи, тримата работим в един департамент. Момичето беше с високи кецове и хюмнетка през гърдите. Единият ни е шеф, направо припадна като я видя, вика ти сериозно ли дойде по анцуг( каза го на бг, че само тя и аз разбрахме, и баща й, ама той удобно обърна гръб, че да не му гледа шефът неговия стил на цигански барон). Трима колеги дойдоха директно след работа, по униформи, ама това повече го разбирам.

# 1 691
Нашите тази година бяха прекрасни! Имаше червени, сребристи рокли... мъжете с ризки, елечета, че даже и с вратовръзки! Великолепно си изкарахме! А бях скептично настроена...

# 1 692
Аз днес изтичах едва 13 км, които ги усетих като 23 - едно, че е кишаво, а друго че все още се уморявам лесно. Тези 2-3 килограма в повече си стоят върху мен и това хич не ми харесва, но то с лешников тахан с голямата лъжица яден, не се свалят.
Много още можеш, но нали знаеш, че като наближиш определена възраст за сърцето не е ОК да се прекалява (само които са били проф. спортисти не им пречи толкова).
Аз като кача kg спирам почти изцяло тестените, но за сусамовия тахан голямата лъжица сменям с малка Sweat Smile

# 1 693
Копче, адмирации за изпита. Стискам палци!
Прибрах си чедото, и си отдъхнах. Довечера ще украсим елхата, и се надявам да си възвърна коледното настроение.
Довършвам първата книга от поредицата за инспектор Ерлендур, и купих втората.
Увлече ме много бързо.
Взех и препоръчаната от Пепси на Амели Нотомб, и съм уредена с четивото за седмица напред.
Пребита съм от умора, от тичане до болницата, довечера ще се окопитя с йога, от утре ще се тренира пак.

# 1 694
Щях да се “оплаквам” какво ми се падна от поредната staff sale инициатива, но е за добра кауза и се отказах. Ще търся на кого да подаря две червила и един парфюм.
Поздрави за всички, които са имали поводи за празнуване.

Общи условия

Активация на акаунт