Отговори
# 1 695
mimi.7299, имаше период, в който си купувах всяка преведена книга на Амели Нотомб. За мен "Изумление и трепет" е най - впечатляваща. Харесва ми "Нито Адам нито Ева" и "Любовен саботаж". Обикновено, като ми допадне автор чета всичко, което намеря. Рядко се случва някой да напише една съвършена книга, а останалите да ме оставят безразлична, обаче има и такива. Гюнтер Грас и неговият "Тенекиен барабан" е  типичен пример. Толкова бях впечатлена от тази книга и от нито една друга негова.
Довечера е и нашето фирмено парти. Изрових една лилава кадифена рокля и май ще съм с нея.

# 1 696
Пепси, аз бях така с Джефри Арчър, има у дома всичко написано от него, страхотен разказвач! Почнах с Търговеца! Wink
Приятно парти, ако имаш време снимай!

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 17:27 от mimi.7299

# 1 697
Аз много съжалявам, че не купих "Глина", и другата нова книга на авторката. Взех две на Георги Господинов, него открих тази година ❤❤❤, нямах място в багажа за повече. Нищо, следващия път.
В болницата днес, чакайки доктора да ни пусне. Нищо специално- дънки, тениска, кашмирен пуловер. Сглобявам програмата за пролетната ваканция вече.
.......

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 18:36 от Dez

# 1 698
На Господинов четох Времеубежище! Дез, непременно вземи и Сърце на Бешлийска!
Почнахме сладкиша, оказа се, че няма и захар, то по принцип захар не купуваме у нас, защото не я ползваме за нищо! 🤣

# 1 699
А мед?

# 1 700
Пепси, довечера ще купонясваме заедно. Ние въпреки че сме микс стаф ( две сме българките), никога не сме имали колеги в издънка. Може да сме всички в черно, но лъскавкото и елегантното не липсват без значение възраст, килограми или националност. Аз бях готова да сменя роклята, но не намерих желаните кубинки и ще съм с намислената. Само дето като Харпа съм с 2-3 кила отгоре и сега търся чорапогащника Наоми Кембъл.
Скрит текст:
преди години си купувам модел стягащ дупето и понеже беше безумните 20+ евро викам на колежката - ако довечера не изглеждам като Наоми Кембъл, мисли му. Тя ми го препоръча. Още ме бъзикат за лафа

# 1 701
4 буркана! Wink Оказа се, че рецептата е с мед, но нищо взехме и 1 кг захар! 🤣

# 1 702
  • Бургас/Пз
Магнии, чакам да те видя с нетърпение 😘

GB, сигурна съм, че имаш кого да зарадваш. Кой би отказал такива подаръци . Между другото аз от такъв подарък преди години открих червените червила. Ако не ми го беше подарила приятелка никога нямаше да си купя сама и да разбера, че всъщност много се харесвам с червено червило, а до тогава бягах като дявол от тамян от тях 😂😘

# 1 703
  • София
Първото червено червило ми бе подарък от учителката ми по география в гимназията. Много се притеснявах да го нося, затова и почти не се е случвало.

Преди 2-3 години открих отново цвета и вече почти не ползвам други. Въртя няколко нюанса само.

Как се пазите от слънцето в планината през зимата?

# 1 704
Aни, пробвах ги, не се одобрих. И двете са на Мас, харесва ми консистенцията и трайността, но не и цвета.
Парфюмът е stee Lauder Youth Dew Eau de Parfum. Не е моят. Зачудих се кой изобщо би го харесал 😂
Измивното олио на Боби Браун е чудно.
Иначе събираме пари за благотворителна кауза.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 20:35 от G&B

# 1 705
Нося червено червило от тинейджърка.Не помня как сме се харесали.

# 1 706
  • Бургас/Пз
GB, много хубаво, страхотно е че си се включила в тази кауза. Продуктите ще си намерят собствениците точно като най-малко очакваш ❤😘

Ние започнахме предколедното правене на сладки. Пак ще се чудя къде да ги крия 😂

# 1 707
  • тук-там
Благодаря ви, момичета, за сърдечните пожелания! Имах невероятен празник, споделен с близки и приятели!

# 1 708
Замазах херпеса, даже се гримирах, доколкото можах. Забавлявам се.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 00:24 от pep_si

# 1 709
Pepsi, няма херпес, а готина дама в бляскава красива рокля! Супер си!

Общи условия

Активация на акаунт