Отговори
# 1 650
MTZ, честит юбилей, бъди здрава и щастлива!
Видях Марунка, Ани, децата на Сиска.
Прекрасни!
Оооо, да!

# 1 651
Честит юбилей, Mtz! Много пътешествия, здраве и щастие!
Видях и прекрасна Ани с велурените ботуши! Хубаво много!
Чудни са девойките на Сиска!

Ще си прибера младежа утре. Днес бе много разочарован, че не го пуснаха още.

# 1 652
  • Бургас/Пз
Отивам на коледен купон, а на вън е як дъжд. Сигурно до края на вечерта нищо няма да остане от къдриците ми 😂
Сребърна блестяща рокля с черни обувки избрах Simple Smile
Днес червилото е коралово 😂

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 19:58 от ani_d

# 1 653
  • София
Какъв гръб!
Каква предница!

# 1 654
Аз съм на купон вече, тук вали сняг на парцали:

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 08:55 от bubanka

# 1 655
Всички, които видях сте много хубави!
Ани, чак ми се прииска и аз да си направя къдрици. Много те променят и отиват.
Змия, с такива устни, нямаш нужда от Диор червила.
Честити 2х25 на mtz! Здраве, обич и цветни дни с любимите хора, и животни ти пожелавам.
А на всички момичета в темата хубави празнични дни! Да изпратим годината заедно и да напълним следващата с още много хубави емоции, и снимки!

# 1 656
  • Велико Търново
Лошо ми е от умора и неразбирането у нас, но не мога да не пиша.
Честита да си, мила mtz!От цялото си сърце ти пожелавам да се здрава, безкрайно щастлива и обичана!
Прелестни Ани и Пепси, зашеметяваща Марунка, страхотна Деси, Змия не видях, но тя така или иначе е прелест, както и всички останали дами в тази тема.

Агент, много ми харесаха визиите с тези поли и ботуши, но за сега ще се въздържа.След като спрях да спортувам и качих килограми.За първи път утре ще изляза все едно "порой ме е влачил" на коледното парти, но нямам грам сила и ще бъда след 12 часа дежурство.Каквото такова!
Благодаря ви за хубавите думи за момичетата!

Днес получих озарителя-улучили са ми цвета, не знам как го правят, но грешка няма до сега.Дойде ми и ружа оргазъм, но него си го знам.
Пристигнаха и червилата Диор-едното е 743 и е много красиво, то отива директно за подарък на моята най-добра приятелка, моето е 520.Озарителят е cafe au lait.Аз не съм във възторг от никой от продуктите, защото на измореното ми и изтощено лице нищо не седи добре.Дори не казвам с какво съм намазана, защото ще направя лоша реклама на марките.

Макадамия, за среща съм готова.Един ден ще преживеят аптеките и без мен.30 години същестуват вече.
Извинявам се, ако пропускам някой, но наистина от умора едвам седя.Издържа ли до края на годината, ще живея вечно!

# 1 657
  • Sofia
MTZ, честита бъди! Здраве, късмет и нови пътешествия!
Всички и всичко са хубави - жени, деца, дрехи,  козметика, места❤️
Бройте ме за изхвърляне - много съм добра😂

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 10:40 от Vesana

# 1 658
mtz, честит празник!
За сортирането и изхвърлянето - само мога да гледам с изумление и почит ( по Амели Нотомб) Simple Smile.

Всъщност май сега е момента да препоръчам тази любима авторка.
Ако не ви е позната, препоръчвам горещо. За мен беше изумителен сблъсъка между европейският и японският начин на мислене.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 09:18 от pep_si

# 1 659
MTZ ,бъди здрава и винаги усмихната!
Момичета, страхотно изглеждате! Весело да е!

# 1 660
Сиска като написа името на озарителя се зачудих за този цвят не ми беше познато името. Отворих сайта и видях, че си взела матиращият на Нарс. Не зная колко ще е добър за под очите.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 23:25 от cloè

# 1 661
Честит празник, Mtz!
И нашето коледно парти мина. В последния момент се изкуших от бляскава блузка. И не съжалявам.

# 1 662
  • Велико Търново
Добро утро!
Мариета, страхотно изглеждаш!
Cloe, не мисля.Това е от сайта.
И моите покупки.
Скрит текст:

Имайте хубав ден, момичета!

# 1 663
Сиска аз друг похвалих и съм доволна.

Казвам го само да не стане объркване с тези озарители.
Ани, страхотна рокля и ти стои разкошно. 🤗
Мариета и теб много харесах. 🤗
Аз съм със задника нагоре. Подстригаха ме по- късо и не ми отива. Цветът клони, да не кажа е черен. Абсолютен гаф снощи. Ще е мъка докато си намеря фризьор.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 10:06 от cloè

# 1 664
  • София
Сиска, дръж се момиче! Не остана! Ще живееш вечно! Smile Hug
Обичам чувството ти за самоирония!

Ани, бих те взела с мен на всяко парти, като представителна извадка на средностатистическата българка! Нека гледат! Нека се учат! Визия от класа! Гърбът е много силен акцент, освен стройните крака! Дай боже всекиму!

Мариета, с Ани сте се наговорили за аутфита, май! Blush
Аз такъв блясък в гардероба нямам.

Направих баница с праз и я чакам да се пече. Отивам да чета за изпита в сряда. Трябва да го взема този толкова отлаган MS сертификат. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт