Отговори
# 1 755
  • София
Мариета, пожелавам бързо да ти ми е.

Много поздрави от Витоша.
………

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 20:27 от змия

# 1 756
Еха, каква си готина, Змия.Шапката е уникална.

# 1 757
Като кокиче си сред този сняг, змия, много свежо! Flowers Seedling

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 22:08 от silver pearl

# 1 758
Marieta, съжалявам! Много неприятно! Hug редувай RICE - Rest. Ice. Compression. Elevation.

Змия, Магни, Ани, Макадамия и Марунка - чудни! Нали не пропускам някой, че съм болна и нефокусирана...

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 14:31 от Agent Provocateur

# 1 759
  • Бургас/Пз
Змия, прекрасна си, много, много те харесвам Simple Smile

Нашите напукани сладки . Понеже са импровизация само с лимецово брашно не се напукаха много , но са много вкусни

# 1 760
  • София
Мариета, бързо възстановяване. Трябва да си готова за Дунавското хоро Laughing
Змия, грееш. Чудно е било времето горе. Аз днес в София слънце не видях.
Мими, дай рецепта на тиквения сладкиш, че съм си отгледала няколко тикви и трябва да ги изконсумираме.
Ани, много ги обичам тези напукани сладки.
Още съм в дилема дали изобщо да правя сладки тази година. Много ми се лепят.
Макадамия и Марунка са като статуетки.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 19:15 от asa

# 1 761
Мале Аса, рецепта от пишман сладкарката Мими.. Joy пропорциите са за едни съдове на Тапъруеър, но може да се приспособи за нормални. Сложи 5 лъжици мед, ако не ти е много сладка тиквата! При мен 4 бяха малко!

А Мими така отслабва за Коледа! Joy

# 1 762
  • Бургас/Пз
Марунка, прекрасна си. Цветът на блузата ми е любим и е крайно време и аз да си намеря нещо подобно . Много се надявах на една рокля от НМ да се появи, на уви нямам късмет Sad
Мими , запазих си рецептата, ще я пробвам и с ябълки и с моркови Simple Smile

# 1 763
Абе хора, вие се майтапите с мен, то една рецептаааа 🤣...тиквата беше ужасна, мъжът ми я купил от Лидъл. Ей за това не пазарувам от веригите!
Агент, оздравявай! Hug

# 1 764
  • София
Какъв майтап Мими, сериозна съм. Ще го правя. Какъв размер ти е тавата. И разбрах какво е Екстрашеф - модерно ренде. И аз имам такова на Мулинекс, но ми е в кашон, защото ме мързи да го мия с хилядата му части. Действам с с обикновено ренде Laughing.
Я да те питам на вашия бургаски пазар има ли чернокоп?

# 1 765
Аса, времето на чернокопа мина, той е септември, октомври, ноември...! Имаше много...това е любимата ми риба.
Тавата е 28/20 см. Двете ренденца са ми незаменими, много бързо режат всичко!

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 20:34 от mimi.7299

# 1 766

Дез, как е детето?

Днес съм отделила деня за маски - лице, коса, ръце всичко по реда си 😊
Като нов е, за щастие. Ще е още седмица в къщи, така нареди лекаря, за да не се влоши.
И на мен ми е ден за разкрасяване и маски. Още не съм пробвала оранжевата на Origins, не може да се вреди от други.
Много съм доволна от гръцките маски които купих на летището, и еднократната на Мизон с охлюв.
Поръчах два продукта за коса на Олиосета, дано ми харесат и на мен. Този месец съм на вълна козметика явно.

Не съм купила нито един парфюм от септември, и със сигурност няма да купя до края на февруари. Парфюмната ми мания поутихна, и съм много доволна от себе си.

Магни, Макадамия, Марунка, Змия, много сте хубави! Много и отива на Змия яркото зелено, грее с него.
Магни изглеждаше много щастлива на последната снимка, освен че тоалетът и стоеше супер.
На Марунка блузата е в любим мой цвят, а май нямам риза в него, хм, трябва да се поправя.
Макадамия и с права, и с къдрава коса е все хубавица. С големите черпаци са ви сипвали феите кръстници на вас.

Агент и Мариета, бързо възстановяване, момичета! 🍀

# 1 767
  • Бургас/Пз
Агент , бързо оздравявай и за празниците да си в топ форма .

Дез, много се радвам , че детенце е добре ❤

Както казах по-рано днес , че ми е ден за маски, не мога да не споделя колко съм доволна от този продукт за коса. Води се “стъкло” за коса и наистина прави косата огледало . Не знам дали е подходяща за къдрави коси, на моята права я направи уникално жива и лъскава. И това само за 5 минути след шампоана
https://medavita.bg/product/styklena-kosa-glossynation-liquid-200-ml/

# 1 768
А на мен ми е ден за украса на къщата.

# 1 769
Магни изглеждаше много щастлива на последната снимка
Просто съм много щастлива! Татко се подобрява с всеки изминал ден. Детенце ми говори за бебе. Аз снощи бях наградена с приз за най-добър служител за годината. А току що организирах ( билети, нощувки) три дни в любимата Сицилия за рд на ММ през февруари. А коледните и новогодишните празници предстоят.
А днес като именичка искам да ви почерпя, но като не съм майстор сладкар ще трябва визуално да си представите най- хубавата за вас торта. Наздраве!

И само да добавя колко се радвам, че твоето дете е добре. Heart

Общи условия

Активация на акаунт