Отговори
# 1 770
  • София
Магни, жива и здрава да си ти и твоето име! Ех, какви хубави новини около теб.
Дез, само хубави неща и без повече болести.
Агент-че пращам ти положителна енергия и бързо отново да си в кондиция!

# 1 771
  • В полите на Пирин планина
Магни, честита да си. 🌹

Всички болни да се оправят бързо!!!

Толкова прекрасни жени има в тази тема. 💓💓💓

# 1 772
Честит имен ден, Магни! 🌹
Много хубава украса, Атена!
И ние украсихме елхата, май е готова.
Луна любопитката много я харесва, но не се катери по нея.

# 1 773
Магни, какъв пост само! Зарадвах се на всяка една новина в твоя пост!
Дез, да поглезиш момчето.
Видях страхотни дами в темата. И тоалети!

# 1 774
  • Бургас
Магни, все такива неща да се чуват! Страхотни новини във всяко отношение Simple Smile
Ани, "ужасна" си! Накупих хиляда неща от Златна рибка миналия месец, които сигурно няма да мога да изразходя следващите две години, а сега и стъкло... Слагам го в списъка, пък да видим кога ще му дойде времето.
Дез, радвам се че сте се върнали към нормалния ритъм и сте добре.

# 1 775
Магни, колко хубаво, все така да е!
Наздраве и честит празник! Flowers Hibiscus

Дез, радвам се, че се оправя младежът! Прекрасна елха и котаранка!  Nature Sunny

Много са ви хубави и украсите, и сладкишите.Косата ми плаче за серума на Ани, но си записах час за салонна и ще почака, иначе си го запазих.

# 1 776
Благодаря, момичета!
Агент, сега те прочетох! Бързо оздравявай! Аз вчера сутринта явно изстинах ( валя ме дъжд на сутрешното ходене) и до вечерта носа ми потече. Пфуу половин час усилия за грим, контур, блестящи сенки и накрая червен нос. Вие как се справяте в подобна ситуация? То и да пудриш по някое време, не е същото.
Скрит текст:
аз и баница с праз не умея да приготвям, но содените ми питки, макар и не особено фотогенични, стават много влусни

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 23:11 от MagniМ

# 1 777
  • София
Магни, никак не се справям. Като се гримирам, щраквам едно селфи, за да се имам хубавка и после бърша нос до претриване.

# 1 778
Честит празник Магни!
Бъди здрава и лъчезарна все така!

# 1 779
Честит празник на всички именици!Моят син също имаше имен ден и събрах у дома гости, та чак сега ви прочетох.
Радвам се за хубавите ви емоции!😍

# 1 780
Магни, честита да си! И все такива красиви емоции да съпътстват живота ти! Heart
Хайде парфюмните специалистки дайте мнение моля за този парфюм? 🙏
Искам да го поръчам!

# 1 781
  • Бургас
Мими, синът ми е влюбен в него, от него го знам.Унисекс е.Аз, за съжаление не мога да го усетя както трябва, защото имам частично обоняние и усещам само една остра нотка.Предполагам, че си го помирисала някъде, но ако не си, мога да ти пръсна.Много е силен и траен.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 08:41 от Галчудо

# 1 782
Галка, мерси, всички казват, че е траен! Щом е унисекс няма много да го мисля, ако не ми допадне ще го дам на ММ! Wink

# 1 783
  • Бургас
Тази Insomnia повече я харесвам от класическата, но не бих я носила,  мъжка ми е.

# 1 784
  • Бургас
И на мен ми е мъжка.Това острото, което усещам го има само в мъжките парфюми.Парфюми, които преди съм усещала и харесвала мъжки, сега ми миришат еднакво-една остра миризма.

Общи условия

Активация на акаунт