Отговори
# 75

PS А на мама кожуха беше в тъмно кафяво Simple Smile
Е, да де, тъмно кафяво с бежови яка и маншети! Ама на мен много ми харесваше тогава!

# 76
Благодаря за новата тема Agent Provocateur. Много ми харесват и роклята и палтото, които си избрала.
Целогошно се обличам по - цветно от повечето хора.
За коледното парти вероятно лилава пайетена пола и зелена блуза . Или лилава пайетена рокля, която си купих за едно тематично парти в Гетсби стил. За нея ще ми трябва и нещо връхно, че с тези презрамки ще си замръзна...

G&B, честит празник със закъснение!

Пристигна ми червилото на Dior -100 nude look си поръчах, но е по - наситено от обичайните ми.
Абе ще си го ползвам.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 06:08 от pep_si

# 77
Агентче, честит Ден на благодарността!

Относно материята на палтото - преди 2 години имах точно букле-лайк палто, пак с външни джобове, меко, бях си го взела от един Мотиви магазин в Италия. Е, скъсах го от носене - много леко, приятно топло и стоеше добре както с рокля/пола, така и с дънки.
Пенсионирах го с голяма тъга, а го купих с известен компромис.

# 78
  • Sofia
Петроленият кожух толкова ми харесва,  че обмислям да потърся стария на мама и да го занеса за пребоядисване. Grinning И на мен ми ходи цвета.

# 79
^^^ дай боже, Смоуки! Каквото съм си купувала в Италия винаги съм го скъсвала от носене, там по-лесно купувам, естетиката им ми е комфортна (аз съм много, много тежка гемия за пазаруване на дрехи - със месеци мога да не харесам и да не купя нищо!)

Лъвице, знам, че ще оцениш хумора, но аз наистина имам дънки, които са по-скъпи от всяка една от "Коледните" ми рокли. Още по-куриозен спомен за мен е, че си купих за "спомен" от Лондон, а те се оказаха Американски Grinning Майка ми ги ненавижда!

Този лак да вземе да изсъхне вече, а.... трябва и да се боядисам преди да дойдат гостите и да забъркам финалната салата (салатен микс със портокали, цвекло, козе сирене и моето откритие - сладко от малини и люти чушки!!!) ММ върти очи и съска, че никой нямало да яде. Да, бе, да! Това още не се е случвало у нас, но той направи още 2 салати за да офсетне моите ексцентричности (топлата ми салата е гречка с гъби, другата е киноа със нахут, 3 цвята чушки, червен лук, нар и броколи на тиган (горчичен дресинг!)

PS Карен, сега видях! С 2 ръце за! И за това, че ти отива цвета и за това, че старият кожух заслужава 2-ри шанс Grinning

PS Пепси, вярно, че снимката не е с много добро качество, но не го виждам твърде ярко за теб. Снимай пак!

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 17:52 от Agent Provocateur

# 80
Агент, мечтая си да ми направиш салата Yum С всичко!  Доверявам ти се.
Зимата -  ненавиждам я, мръзна, не съм стилна, тоест все съм си такава. Ежедневна.
Кейт и червеното и всичко - прекрасна е!  Не съм по комплиментите, но спонтанно го казвам - съвършена и прекрасна!  Научи урока още преди да вземе поста.

# 81
Не знам дали оставам стилна през зимата , че като стане студено (както се очаква другата седмица) бая се навличам ...но поне оставам цветна...това ми е всесезонно...  Grinning
 И в тази връзка червеното палто на Агент много ми харесва...
На коледните празници и аз ще съм с пайети...тази рокля съм я взела през януари, но и така не съм я обличала...мисля, че ДХЗ показа подобна за нейното парти....
Скрит текст:
И аз нямам много покупки тази есен...взех си едни нови кубинки, защото  бяха много намалени,  а те се оказаха много удобни....

# 82
Агент, не съм го приела на шега, а за абсолютна истина. Защо пък не, човек ще се облича както на него му харесва. С дънки му е удобно, с дънки ще ходи. Не се съмнявам, че дънките за които пишеш са готини и фешън.
Аз съм против подобни клишета. И точно защото снобарията, оглеждането, шушукането , надцакването от типа " кой е по,по ,най'' са ми чужди, не харесвам такива банкети.
А и отделно, съм интроверт и такива шумни купони не са ми по сърце.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 18:57 от Lioness77

# 83
Лъвичке, изненада ме, не съм предполагала, че си интроверт, изглеждаш точно обратното.Моя малък син е интроверт и ми е много труден, аз съм абсолютен екстроверт. Винаги съм някъде в центъра на вихъра Simple Smile))

# 84
  • Sofia
Значи аз избрах тоалет за коледно парти, само трябва да поръчам и чакам  покана. Joy

Така шарена бих се барнала
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 08:07 от Karen

# 85
  • Sofia
^^^ дай боже, Смоуки! Каквото съм си купувала в Италия винаги съм го скъсвала от носене, там по-лесно купувам, естетиката им ми е комфортна (аз съм много, много тежка гемия за пазаруване на дрехи - със месеци мога да не харесам и да не купя нищо!)

Лъвице, знам, че ще оцениш хумора, но аз наистина имам дънки, които са по-скъпи от всяка една от "Коледните" ми рокли. Още по-куриозен спомен за мен е, че си купих за "спомен" от Лондон, а те се оказаха Американски Grinning Майка ми ги ненавижда!

Този лак да вземе да изсъхне вече, а.... трябва и да се боядисам преди да дойдат гостите и да забъркам финалната салата (салатен микс със портокали, цвекло, козе сирене и моето откритие - сладко от малини и люти чушки!!!) ММ върти очи и съска, че никой нямало да яде. Да, бе, да! Това още не се е случвало у нас, но той направи още 2 салати за да офсетне моите ексцентричности (топлата ми салата е гречка с гъби, другата е киноа със нахут, 3 цвята чушки, червен лук, нар и броколи на тиган (горчичен дресинг!)

PS Карен, сега видях! С 2 ръце за! И за това, че ти отива цвета и за това, че старият кожух заслужава 2-ри шанс Grinning

PS Пепси, вярно, че снимката не е с много добро качество, но не го виждам твърде ярко за теб. Снимай пак!
Може ли да ме осиновите за известно време😀 Всякакви ексцентрични салати обожавам.

# 86
  • София
Карен, много ми харесва всичко показано, цветовете също.
Аз нямам идея какво ще обличам.

# 87
^^^^ Karen, на прав път си! Роклята е прелестна! А Кати с тъмнозеленото и русото ще има нужда и от ярко червило като контра на зеленото!

Весана и Пепа си ги осиновявам с кеф! Моите неблагодарничета мрънкат, че не съм била купувала снаксове и не ядат засуканости вкъщи. Затова като заидват гости цялата ми креативност потъпкана се развихря! Те ядат и питат за още Simple Smile)

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 20:50 от Agent Provocateur

# 88
  • Sofia
Агент🥰 Будали, казваше баба ми😀

# 89
Мацки, дерматологът за устните ми даде стероид...слаб уж, но...една камара допълнителни мазила, без думичка за причини и идеи на какво може да се дължи. Съответно аз съм с резерви и не съм започнала нищо, ще търся второ мнение вероятно...Та с тези устни слагам червила, но имам чувството, че ги мажа върху шкурка. 😁 Слагам по- ярки цветове сега, бяла съм и ми допада да експериментирам. Купих наскоро 2 палитри на Revolution , но май ми дразнят очите 🙁 Лъвичке, съгласна съм с теб, обаче аз понякога наистина нямам сили да се направя, много е важно какво ми е настроението, но си имам минимум винаги- крем, спирала, руж, цвят на устните. Впечатлих се как червилото ти цял ден е перфектно 🙂 Аз като обядвам и забърсвам всичко, а после ако подновя хич не е като сутринта. Какъв е твоят трик?
Агент, страхотни идеи за салати...и аз като бях тийн не исках домашно сготвена храна, все търсех навън сухоежбини.
Искам и аз някаква рокля за коледното парти, но засега не откривам. Много точно си го казала Агент за визията на офис- парти. Абсолютно същото си мисля всеки път като наближи подобно събитие. Не мога да се отпусна така, но се надявам на възможността да се отделим група за по- неглижирана веселба.
По темата- обичам рокли и шалове през зимата. Още не мога да се адаптирам към студа, към тъмницата сутрин, уморено ми е някак и не съм влязла както се казва в зимен режим.

Общи условия

Активация на акаунт