Отговори
# 1 620
Между другото, Мими, и аз скоро те сънувах.🤗❤

# 1 621
  • Sofia
Телесен,  Макадамия.
MTZ честит празник!

Шисейдото се оказа точно моя естествен цвят - на рамото се сля перфектно,  но лицето и деколтето са малко  по-тъмни от ходене на открито без слънцезащита.
Моите сънища не са за разправяне. Blush

# 1 622
Телесен е и моят избор.

# 1 623
Харесах червило 976  Be DIOR и разбира се озарителят на Nars.
Тази нощ сънувах как сме седнали с Мими и Сиска и сортираме мазилата ми, защото и аз като Мими съм решила да си  имам едно червило, един фондьотен, един крем .....абе всичко по едно /най-хубавото/. Накрая ги снимах тук в групата и ги обявих за подарък на първата дама, която пише .....само да ви кажа, че голямо сортиране падна - събудих се доста уморена Simple Smile))))
Моят цвят, дано ти допадне, аз след работа отивам до мола да си взема още две гилзи поръчани он лайн, щото сега като плъзне в темата и ще го изкупите като 999.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ох, така се смях със сортирането, но не е лошо като идея, знаеш ли колко непотребни неща ще прочистим и раздадем. И аз ще донеса моите ненужни според мен - хайлайтъри, основи за грим, ружове, сенки, сто и десет вида гланцове за устни и т.н. Предлагам срещата да е по средата на България - т.е. при Сиси в Търново! После за награда ще хапнем на Щастливеца! Joy
ПП ДХЗ айде и теб ще вземем да сортираш....! Kissing Heart

# 1 624
Аз съм ЗА Simple Smile
Мими, да не улучих точно твоят цвят ?!?!?

# 1 625
Мими, нали сортираш защо се презапасяваш? 🤣🤣🤣🤣🤣
Идвам и аз, но ще ви кажа, че всичко ще ви трябва. 😂😂😂

# 1 626
Мими, нали сортираш защо се презапасяваш? 🤣🤣🤣🤣🤣
Идвам и аз, но ще ви кажа, че всичко ще ви трябва. 😂😂😂
Имам правило, отворя ли едната гилза, купувам нова, но за беда за безплатна доставка и ползване на 10 лв. бонус /от колелото на късмета/ трябваше поръчка над 100 лв., та така вместо с едно се сдобих с две! Иначе да, заклела съм се да не купувам излишества, за кожата внимавам много, искам всичко да е чисто прясно! Flushed
Макадамия, точно моя цвят улучи, блестящо е! Joy

# 1 627
Реша ли да се прочистя, правя го брутално и със замах - не ми е жал /решила съм го, но сутринта не ми остана време/
След работа взимам душ, обличам пижамата, поливам се с любим парфюм, затварям се в една стая с чаша розе и ме няма - започвам чистката ....Grinning

# 1 628

След работа взимам душ, обличам пижамата, поливам се с любим парфюм, затварям се в една стая с чаша розе и ме няма - започвам чистката ....Grinning
Абе чакай, как без нас...! Joy

# 1 629
Взимайте по една пухена пижама и ви чакам - парфюма и розето са от мен Simple Smile))))))
Добре, 999, но кое- те са 4 -сатен, кадифе, металик и мат
омммм......приключих с червилата Dior Addict 976 и 566 -вече мога да си отдъхна - не беше лесно да избера

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 15:46 от macadamia

# 1 630
Сатен или металик.Днес ми е коледното парти с танците.Казвайте кога да идвам след това, да сложа една пижама в чантата.😀

# 1 631
Сатен или металик.Днес ми е коледното парти с танците.Казвайте кога да идвам след това, да сложа една пижама в чантата.😀
Ми Сиса, тя ще е на 12 часово дежурство... да го отложим за утре! Joy

# 1 632
Аз ще се включа онлайн! 🤣🤣🤣

# 1 633
Смейте се, но по Ковидно време правехме с приятелки онлайн срещи.Не пречи и да развъртим козметика.Само дето аз всичко си ползвам, моята кожа доволна.🤪

# 1 634
Честити 25*2 на MTZ! Казват, че най-хубавото тепърва идва!

Видях Ани и Марунка - страхотни!
Ани, тези ботуши искам да ги видя и с двете ти нови рокли, както и с миди пола с предна цепка!

След 7-8 години на Шисейдо аз напреки на тенденцията в темата почнах да го заменям с други брандове. От същия концерн Cle de Peau има чудесни продукти за нашата възраст (последно си взех the firming serum), но като цяло завих към корейски продукти и съм много доволна. Но не мога да не призная, че Future Solutions (Shiseido) не е никак лоша серия за нас.

PS Не разбрах кой серум на ЕЛ коментирахте, те имат повече от един и някои не са лоши.

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 16:16 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт