Отговори
# 1 710
G&B, не се ядосвай. Каузата е много хубава.

mtz, с малко закъснение, здрава и честита да си.

Заради вас ми се приядоха меденки, а принципно не обичам. Сега има да ги мисля по нощите. Simple Smile

"Изумление и трепет" я прочетох на един дъх. След време ще пробвам и нещо друго на същата авторка. Сега съм на друга вълна.

Аз намерих отговор на дилемата си за мострите от фдт, за които споменах. Тъй като никой не се отзова, едва ли ще представлява интерес Wink

Змия, на ски бъф и маска спасяват положението. Слънцезащитата е ясна. Дано някой се включи с предложения за зимен туризъм, защото не съм практикувала от години и нямам актуални решения. Много ми липсва това и благородно ти завиждам.

Любимото ми червено червило също е подарък. Оказа се единственото, което не ми изсушава устните.

# 1 711
  • Бургас/Пз
Аз намерих отговор на дилемата си за мострите от фдт, за които споменах. Тъй като никой не се отзова, едва ли ще представлява интерес Wink
Мисля си, че чета всичко поред, но тази дилема съм я пропуснала. Ще споделиш ли, на мен ми е интересно всичко, което се отнася до фдт, още повече щом си намерила решение ☺

# 1 712
  • София
Лин, не става дума за ски.
Утре (трябваше да е днес, но отложихме заради затворени пътища) организираме коледно парти за децата на колегите на Витоша. Очаква се да е под -10 градуса и силно слънце. Имам слънцезащита на Бентон в зелената опаковка. Дали ще е достатъчно за планината?

# 1 713
Ани, получих няколко мостри на Chanel Les Beiges , всичките в нюанс B20. В началото ми се стори много светъл и се замислих как да пробвам друг нюанс, например В30, което би било възможно най-рано след празниците. При следващи проби и по-презицно нанасяне погледнах на него с други очи и ако реша да взема цяла опаковка, сигурно ще е от този цвят. Наистина нямам нужда от 3 фдт, а и не се гримирам всеки ден.

Змия, а някаква физическа защита? Шапка с козирка или периферия на -10 няма как.

# 1 714
  • София
Пепси, много си хубава! Весело да ти е!
МТЗ, а снимки?
Змия, купувала съм от ДМ специално за студ и планина. Но как се казваха...? Мазнички са. Не съм скиор. Но ми предпазваха лицето.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 22:22 от asa

# 1 715
  • Бургас/Пз
Линофрина, радвам се, че си намерила решение. Наистина съм проспала този ти пост. Но да си кажа, че аз предпочитам да ми е тон по светъл , отколкото по тъмен . Нямам опит с Шанелите, имам само един и то от съвсем скоро, но той е повече като оцветен серум, не е много покривен. Мисля, че добре си направила като не си поръчала тройка на сляпо. 😘

Аса, мисля, че за Piz buin  говориш, май те имат специални слънцезащити за планина .

Змия , зеленият Бенетон е много хубав продукт, но ако си повече от два часа на слънце е добре да подновиш.

Пепси, много свежо излъчване имаш. Весела вечер и да се забавляваш 😊

# 1 716
  • София
Значи ще си мажа каквото имам през кратки интервали.
Благодаря, Ани!

# 1 717
Ето ме и мен. Не стигнах до къдриците. Но грим имам, настроение също. Малко е хладно, но скоро надявам се това да се промени. 🍷😊

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 12:22 от MagniМ

# 1 718
Ани, съгласна съм и на 2 тона по-светъл продукт, но в никакъв случайн тъмен или жълтеещ. Намирам този , който пробвах, за средно покривен. Честно казано, Shiseido ми допада повече. Simple Smile

Магни, Heart

# 1 719
  • София
Магни и на теб весело изкарване!
Ох, помислих портрета отзад за един наш вожд от миналото LaughingLaughingLaughing

Ани, не беше Piz buin, а в едни мънички метални кутии. Като вазелин. Аз предполагам само, че и върху слънцезащитата ако се сложи мазен крем или дори обикновен вазелин ще пази кожата. Скиорите да кажат.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 22:18 от asa

# 1 720
Много пишете и не смогвам да ви чета. Интересувам се кой колаген сте коментирали, че трябва да купувам.

# 1 721
Магни, много си хубава и ти.
Аз често смесвам ФДТ, наслагвам светъл върху тъмен, правя си различни “игри” с продуктите.

# 1 722
Змия, ако става дума за тази опаковка:

^^^ Според мен няма да ти е достатъчно ако не го дублираш със още нещо. По принцип популярните корейските сънскрийни са правени за ежедневно носене под грим в градски условия. Всичко, що е за спорт и/или екстрийм е обозначено като такова. Оттам и недоволството на някои потребители от тези продукти, които просто не са предназначени за плаж/спорт/етц.

В тази тема има няколко девойки с толкова зашеметяващи фигури, че каквото и да облекат остава на заден план! Машалла!

PS B30 на Шанел при мен пасва след Юли месец през лятото, а аз не съм светличка.

# 1 723
Моля,
Препоръчайте средство за скулптуриране, но да не е сухо, да не е с консистенция на пудра.

# 1 724
  • София
Агент, точно това имам, както и

Ще трябва да се справя с тези.
По план събитието трябваше да е днес при облачно време и нямах притеснения.
Явно утре ще мажа на всеки час.

Общи условия

Активация на акаунт