Отговори
# 1 725
Piz buin и Sundance имат такива за планина, но дали ще намериш в ДМ, Змия, не знам.Ако имаш
наблизо виж.

# 1 726
PS Змия, слагай най-големите слънчеви очила и все пак питай в първата аптека и за минерален сънскрийн с цинков оксид/титаниев диоксид във вид на стик! Много удобни и компактни, а и ще си го доизполваш по плажовете и на път!
За класическо скулптуриране аз лично ползвам това - Burberry Face Contour Pen
https://www.youtube.com/watch?v=nEievEOuLx0

https://www.inthefrow.com/2015/10/burberry-beauty-contouring-for … aki-eye-look.html

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 00:32 от Agent Provocateur

# 1 727
  • Sofia
Значи ще си мажа каквото имам през кратки интервали.
Благодаря, Ани!
Мъжът ми ползваше Uriage 100 и при трите ходения в Непал. Не беше изгорял. И подновяване, разбира се. Има го в аптеките, държа го в наличност и аз се мажа с него в планината, че съм с много светла кожа.
Puz Buin имат за планина специален, но дали ще намериш по това време на годината,  не се знае - през лятото съм ги виждала.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 22:53 от Vesana

# 1 728
  • Бургас/Пз
Змия, специално зеленият съм го тествала лятото на плажа, при мазане през два часа и шапка с козирка нямаше последствия . Така че ако имаш вариант метни и една козирка за всеки случай Simple Smile

Магни , шеметна си ❤ Даже и стойката, походката ти показват колко добре се чувстваш .

Не можах да се справя с това скулптуриране в грима.😳 Моля ви метнете едно клипче, ама като за много начинаещи и по възможност да не е с 56 продукта ☺

# 1 729
Ani, с еднo  наум че тежкото контуриране не е актуално - less is more Wink т.е. бориш се за "невидимо" контуриране, полъх.... намек....! Аko се вижда, че си контурирала си се престарала!

Всякакви контуриращи стикове и писалки ги има във всички ценови категории!

Още едно и пак от работещ MUA, а не от класически инфлуенсър.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 23:05 от Agent Provocateur

# 1 730
Дами, аз съм маниак на слънцезащита. 😂😂Лятото и третиноин ползвам, петна нямам, но подновявам на всеки 2 часа. Шегуват се с мен, докато една дама не каза “ Тя е бяла, виждаш ли петна да има?! Много добре прави!”
А това лято слагах и минерален заради махането на бенки и кортикостероиди, които приемах и пак се опазих. Шапка задължително, големи слънчеви очила да не са с тънки рамки и слънцезащита 50. Това мога да дам като съвет. Аз предпочитам минералните, защото не дразни като се нанесе около очите. Минусът им е, че някой белеят, но на мен не ми пукаше.

# 1 731
Agent,

Благодаря много. Не намирам къде да купя в реален магазин или да поръчам. Откъде купуваш ?

# 1 732
  • София
Магни, страхотна си!

За яката слънцезащита препоръчвам спортния флуид на Авен, но белее да го имате предвид. 

# 1 733
  • Бургас/Пз
Разбрах , Агент, не трябва да личи, обаче ми е много сложно и не разбирам каква е целта и какво прави и променя.  Просто  нямам набито око и не виждам разликата при господина с контур и без контур . Единствената видима разлика за мен е, че си боядиса брадата. Може би, защото имам скулесто лице и винаги най-много ме е било страх да не си подчертая скулите в повече, вместо да ги скрия, съответно изобщо не съм се и опитвала да пробвам подобни продукти. Обаче наистина ми е интересно 😘

# 1 734
Ani, добавих още 2 клипа в предишните ми постове.... идеята е да се създадат много деликатни сенки в зоните, които искаш да "потънат", а с хайлайтер да подчертаеш много деликатно зоните, които искаш да "изпъкнат" t.e. правиш 3D лице, защото след нанасяне на ФДТ ти ефективно си го "изравнила" като си заличила естествените сенки. Техниката стана много популярна в края на 80-тте когато Kevyn Aucoin (известен MUA във модните среди) я прилагаше на първата генерация супер модели (Наоми, Синди, Линда, Клаудия, етц.) След това я показа в книгите си също и оттогава се възражда през няколко години с различно име, форма, интезитет.

^^^ в зависимост от формата на лицето също леко се модифицира (с цел коригиране на формата)

Деборанче - аз съм го взимала от Нордстром преди няколко години, а в момента виждам, че го няма на официалния сайт на марката за САЩ, но предполагам, че ако се развъртя бих могла да го намеря онлайн. Но не е казано да е същия, просто формата е много удобен!

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 15:41 от Agent Provocateur

# 1 735
Пепси, Магни, чудесни сте! Забавлявайте се момичета! Hug
Моят сладкиш! Wink И тиква изпекох!

# 1 736
Змия, сега попитах прекрасната ми тийнка какво ползва преди състезания и тренировки в планината. Детето призна, че е прибрала една слънцезащита, която никак не ми допадна, а тя самата е много доволна. 
https://www.ultrasun.co.uk/cdn/shop/products/U46265_UltrasunSPF5 … .jpg?v=1616700034

Отгоре слага български крем против студ и вятър. За мен е много хубав и върши работа.
https://remedium.bg/bebo-krem-sreshtu-suha-kozha-pri-vyatar-i-st … d-h50-ml-153433/p

По разбираеми причини детето не подновява нищо.

# 1 737
Магни, Пепси, чудесни сте! Весело прекарване!
Змия, аз ползвах доскоро Piz Buin за туризъм в планината или този на Шисейдо, който е пълен връх за мен. Нося го и на ски. Той си е направо като фдт, не изгарям и не цапа грейката ми, която е светла. Много го харесвам, за разлика от Шиседо в сините туби, който нищо не пази според  мен.

https://douglas.bg/conf-50419-shiseido-sports-bb-spf-50

Това скулптриране не съм опитвала, според мен ще се окепазя съвсем. Тийнките го умеят и имат разни палитри,  освен да ги помоля някой път да ме гримират.

# 1 738
За планина и плаж , аз ползвам екрана на кларанс 50+. Работи, но и белее. И шапка разбира се.

# 1 739
Магни с тези крака пак разби всичко!

Добре че мина нашето парти. Днес стъпих на криво в едно хлътване на тротоара и край със стила… как ще стигна до самолета в Събота …
Не е счупено, но боли, не мога да стъпвам на него. В Понед ще търся частна клиника да питам дали може с ботуш…

Но пък преди да стигна до БП се насладихме на 2.5 ч Брайън Адамс! Раздаде се човекът!

Общи условия

Активация на акаунт