💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 645
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 300
Мишо ако иде и бие, ще 'натрупа' увереност. Всъщност е така. Смятам, че Мишо и за финал ако остане, ще е лесна хапка. Просто психически се чупи. Не гледам в момента, само ви чета, но явно и Момчи взеха да му мачкат психиката. Ще трябва да медитира...

# 301
  • Sofia
Хич няма да се чудят сините кого да номинират втори. С благовидния претекст, че е силен и ще бие, и може би с тайната надежда да падне основен фаворит... Познайте.
Познавам веднага. Но мисля, че този път няма да е той, друг ще е. Simple Smile
П.С. Отговорих си на въпроса, защо продукцията се дразни на Момчил. Старейшините са на съвет, Ралица влиза в действие, подкарва ги "по домова книга", типично в нейн стил. Мишето е пръв, къде успешно, къде не, излиза от положението. Следва Дениславка, милата се оплита, като "пате в кълчища", но толкова си може момичето. Викито лекинко и самодоволно се подсмихва. Набрала скорост Ралица започва да кастри Момчил, обвинява го, че и той не се е справил достатъчно добре. "Пустият" му непукист и отявлен интроверт (по Димо), с целия си непукизъм,  биволско спокойствие, и безизразна физиономия й отговаря, "Окей, аз не съм спорил", потвърждава казаното, и кима, в знак на съгласие! Е, как да не се дразни човек и да не излезе от кожата си. 😂😂😂

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 00:32 от Crystal_Noir

# 302
Ее, Момчил прекали жестоко наистина. Хванал си 2-3 кубчета в едната ръка, с другата ги подрежда, без да се навежда. Направо си беше за дисквалификация. Мега нагъл. Добър играч си, ама не се излагай. Не го харесвам вече.

# 303
  • Sofia
Ее, Момчил прекали жестоко наистина. Хванал си 2-3 кубчета в едната ръка, с другата ги подрежда, без да се навежда. Направо си беше за дисквалификация. Мега нагъл. Добър играч си, ама не се излагай. Не го харесвам вече.
Лелее, че той надминал и многоръката Шива! 😂

# 304
  • София
Аз нещо друго се сетих тези дни, като си припомнихме Васил. Още от първите моменти Виолета и Денислава не харесваха двамата братя и настройваха срещу тях. Дали са пробвали да се сдушат и те не са поддали, за разлика от окичения?

# 305
Ако имаше още една ръка, сигурно всичките кубчета щеше да си държи. И с тая бързина дето си ги взимаше от едната и слагаше в другата ръка. Иначе пък си сложил ръката с третото кубче зад гърба. 😅

Лелее, че той надминал и многоръката Шива! 😂

# 306
  • София
Аз все едно гледах разпит на група ученици,пушили в междучасието.
И те отчаяно търсеха правилния отговор.
Боговете кого искаха на номинация?
Предполагам Момчил.Дори го нахокаха,че не е бил добър на поста си.
Докато Ръли-блестящ,мята се на два поста! Малии!
Но на последната,решаваща стъпка-сакън! Ето сега беше капитан,можеше да излезе,да поеме наистина отговорност!
Браво на Мартин и на Момчил! И на териториалната битка отново бяха на най-важния пост!
Както любезно ни спойлна продукцията,и утре Ръли пак ще предпочете масовката.
За съвета-не знам.Аз,ако съм Вики,срещу кой бих искала да бъда?
Вероятно утре тя няма да гласува срещу Момчил,защото нали... Simple Smile
Най-вероятно Мишо пак ще се самопредложи,секундант ще му е Момчил и т.н. Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 00:43 от avicom

# 307
  • Някъде там...
А казано ли беше, че трябва да ги взимат едно по едно? Щото аз не чух такова нещо. Това беше след като паднаха, той ги събра от масата. Вече под вола теле, пардон, лъв търсите.

# 308
  • София
Точно,условието е да се поставят по едно,с една ръка.
То,ако беше забранено,Димо в Созопол щеше да се чуе,щом за едно докосване опищя орталъка.

# 309
  • Някъде там...
Вече стана национален спорт да ловим Момчил в шмекеруване май. Започвам сериозно да се дразня, стана досадно.
Ето малко забавни снимки:
Скрит текст:

# 310
Моето усещане е, че сините пак ще са на съвет утре. Изобщо не знам кого ще номинират обаче. Ако номинират мъж - не е “достойно”, защото битката е “предрешена. Ако номинират Дени, Ралица ще обърне другата плоча - страхливите мъже пак номинират жени. Изобщо тегаво ще е.
Момчил наистина не игра чисто тази вечер - сложи на масата две кубчета, които държеше в ръката, вместо да ги вземе от земята. Ако не бяха раздухвали цялата предна седмица историята с измамите, едва ли някой щеше да забележи. Ама сега всички гледаме под лупа всяко негово действие. Но то така - като ти тръгне име…Другите и да правят същото, не се забелязва - като при фокусите, просто вниманието на публиката е насочено в друга посока. И както изглежда, момчето няма да излезе с никакви позитиви от тази игра. Явно мотото на сезона е да накажем “шмекерите” ( Ситнилска, Ива, Момчил, та дори и Виолета ), защото в игрите “всеки си заслужава, каквото е заслужил”.
Ясно е , че Марто ще продължи най-малко до финалната осмица ( вадя си изводите от синхроните на Момчил и Рълев, а и от постнатите снимки, на които си изглеждат супер близки ). Това, което ми е трудно да преглътна е колко хора му се възхищават. Не бил лицемер, казвал си нещата право в очите. Ами кажи ги, но без да мачкаш и унижаваш хората, още повече, че до вчера сте си били близки. Но явно това не го прави “недостоен” в очите на много хора ?! Иначе не мога да отрека че играе и се бори с хъс. Ама на мен това не ми е достатъчно.

# 311
Не съм гледала епизода, ама тази игра я има в почти всеки сезон. Досега е нямало условие да държиш само едно кубче в ръка. Имало е само да не придържаш масата докато редиш.  Така, че не виждам какъв е проблема. Оптимизира се момчето, така правят интелигентните хора по принцип.👍Ако тази година са сменили правилата предварително се извинявам на засегнатите.😉😁

# 312
Глупости. Условието е да се поставя кубче с едната ръка, което се взима отдолу, или вече такова поставено върху масата. Другата ръка стои зад гърба, а не се използва, още по-малко да се държат кубчета в нея. Айде да гледаме малко и в предните сезони как се е играла. 😉 Момчил още с опитите си да мине по тънката лайсна в оная игра с Виктория,  много олекна, ама и продукцията е виновна, че не го дисквалифицира. Ами сори, ама много се напъва. Голям натегач. Не е лошо момче, има качества, но сам се излага. В едната игра ше ми се тръшка, че му била много лесна победата, а в другата се опитва по нечестен начин да спечели. Ами смешно е. А не е и нужно да наричаме спорт това, че му виждаме опитите за шмекеруване, или пък продукцията да ни ги показва, докато гледам си ми правят впечатление тези неща. Те са очевидни.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 01:09 от Greatness

# 313
  • Някъде там...
Аха, само неговите ти правят впечатление, така ли? В идентични ситуации, другите са света вода ненапита? Голяма част от така наречените шмекерии, не са измама, просто оптимизация на играта. Човекът си има мозък и си го ползва по предназначение.
Сигурна съм, че продукцията ще монтира всеки един кадър, с който може да се посеят съмнения. И свободните съчинения са налице.
В случая кубчетата му паднаха и ги събра от масата. Ползвал е една ръка за да ги поставя и не е подпирал масата.
Под национален спорт имах съвсем друго предвид. Който разбрал, разбрал!
Лека нощ!

# 314
  • София
Greatness
А какво ще кажеш за условието да не се пипа масата,за което Димо навика Момчил?

Да не говорим,че две секунди си беше с ръце до кубчетата,а не отдалечен от масата.
Пък да не говорим за онези пет секунди на Димо,които на четири-пет съвсем се сляха и масата вече падаше,но всичко е точно.Аз нямам проблем с това,ама наистина Simple Smile

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 01:30 от avicom

Общи условия

Активация на акаунт