💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 676
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 315
  • софия
Жабче, успех на плувците! Слабост са ми )))  
Аз всичко мога да преглътна в тва шоО, ама че на Момчил му била най-близка Пенелова – ай сиктир бе! Голяма ревност ме разтресе Stuck Out Tongue Winking Eye
споко, бе, "може пък да му е сестра...." Joy

Ама верно се зачудвам - да не се познават от вън тези двамата? Thinking Така го смотолеви тоз Момчил  "да, най-близки сме си да речем..., но аз никога не съм номинирал на база близост"....??? Е в играта не сме видели да са близки, даже обратното ми се струваше на мен. Да не излезат братовчеди нещо.... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 01:43 от freespirit

# 316
  • Sunshine state
Виктория заслужено е номинирана, замота ги много. Дано утре и Мартин да иде на номинация, че му е крайно време да излиза.
Рълев с поредна черна точка при мен с позитивните си впечатления от Мартин..

# 317
Всичко е точно!

# 318
Greatness, защо не помислиш, че ако се вгледаш внимателно в много от игрите, ще видиш, че не само Момчил “оптимизира” игрите. И че цяла седмица ни промиват мозъците, че един играч не играе по правилата. Всъщност не е ли отговорност на продукцията да следи спазването на тези правила по време на играта? Аз не си представям например на футболен мач да дадат на играч жълт картон, защото преди месец съдията не е забелязал негово нарушение. Е да, оттук нататък всички ще гледат кадър по кадър само играта на Момчил. И ще си доказваме един на друг достоен ли е или не. То извода е ясен, щом продукцията ни го е показала ( напоследък всеки ден ) явно си е “недостоен”. Ами да го бяха пратили да се доказва на елиминация като Виолета. Само че битката на Виолета мина, хората забравиха, че и тя не е играла съвсем по правилата, няма повече коментари на тази тема и така. Докато шмекеруването явно ще си го дъвчем до края на сезона , което си е добре дошло за продукцията.
 Аз такава гавра с когото и да е от играчите не я намирам за честна нито спрямо човека, нито спрямо мен като зрител, не знам за теб.

# 319
Здравейте, това е един от изключително редките случаи в които се захващам да пиша коментар, но тъй като следя вашата дискусия реших да драсна и аз няколко реда.

Когато човек търси винаги ще намери. Угодия няма този сезон паралелно имаше ситуация в която Румен се ядоса и "намрази" Момчил понеже искаше да се предлага за номинации и в същото време МастаДарков стана мишка, която минава между капките понеже не искаше да се предложи вместо Дени.  

И отново когато търсиш достатъчно внимателно винаги ще намериш. Имаше много други подобни прояви на "мамене" а именно:
    - Крум и Рълев минаваха отстрани а не под мрежата над водата при дуелната битка/борба с ринговете.
    - Крум на капитанската битка с Ива и Момчил си свали "гегата" от главата за 5-10 секунди след като останаха само с Ива и Димо се развика "Над главата дрън дрън".
    - На играта с предаването на топчето с лъжици Рълев не успя да вкара топчето с 1 движение(кой ли го знае това правило?? Дори не го казвам саркастично) и защипа топчето с лъжицата или там каквото е и Димо пак се развика "Рълев не хитрувай, с едно движение не мисли че други преди теб не са се сетили".
    - На тази монументална въртележка и други се засилваха с крак освен това до колкото помня Калоян при бавно въртене му се наложи да връща поръчката. Мартин също получаваше съобщения от космоса и беше близо до това да направи детокс като Калоян. Така че не мисля че бяха в състояние да се засилват с крак.
    - МастаДарков свали 2 ключа съвсем нарочно на водната битка в която се контузи Рълев и виждаше на една от битките с очилата и т.н.
    - Понеделник на териториялната битка Виолета беше дори повече извън клетката от Момчил, но крясъци не последваха

Просто всички погледи са насочени към Гладния Котак и хората откачат за най-малкото нещо.

Нямам нищо против Рълев даже напротив лично на мен ми изглежда от хората които какъвто и спорт да хванат им се отдава и е видимо интелигиентен или поне на фона на останалите. В крайна сметка нищо не зависи от него и той вина няма за нищо.
Въпреки това контраста е ужасяващ на Крум бяха предложени 200 гроша и гердана на разрухата във не елиминационна капитанска битка докато на Момчил му казаха наградата ти е 50 гроша територията те очаква при положение че елиминира друг играч. Да при Крум искаха да го изкарат дефиницията на егоист при положение че ден по рано взе двете амазонки и искаха да стане враг номер 1 затова бяха толкова щедри но все пак. МастаДарков също бе срязан в подобна ситуация, а най-доброто което получи беше смяна на племе без грошове със специален бонус да отиде на реката или по друг начин казано наказанието на Мартин.
И предимствата не са единственото нещо. Когато и да има трасе Рълев все лети и гледам накрая че или са равни с Момчил като с варелите/кукилите или всъшност е 5 метра назад като в Понеделник с клетката. "Рълев когато стъпи на трасето става друг лъв тигър гепард ау" лошото е че той вина няма, но хората или поне вътрешно аз се настройвам срещу него за да може ако загуби битка, дуел или пост един вид продукцията да загуби, но реално не стоят точно така нещата.

Изключително мързеливо писане от сценаристите, тип "дайте да чуем какво ще си кажат играчите че да се случи". Визирам Мастагарков при червените и Мартин да бъде пратен там също като част от кастинг залог.
Да не забравяме и че Мартин магически не отпадна, а отиде на чистилището, а пък Крум въобще не стигна до там понеже Ива замина ииии "Когато един се върне от/отиде на чистилището друг заема неговото място" е да бе всичко много хубаво, но защо Крум не зае мястото на Ива в Амазонките както всички други завърнали се, а го пуснаха да се завърне при вече изградената му коалиция с мнозинство.

В крайна сметка участниците са си виновни подписали са договора, а същите неща се случваха и миналата година Жоро е мишка, жълтите мъже са мишки при положение че 2 дни по рано самата Ралица се обясняваше на Филип какъв точен мъж е че е отишъл за съюзник на Мани за разликата от Жоро за Фейгин, но рязко стана мишок ден-два по-късно.

Най-много ме е яд че в стремежа си да си правят интриги като нищо ще оставят на някое 20 годишно момче или момиче като Калоян и Фейгин прякор за цял живот предвид какви благи хора сме по нашите земи.

Най-важното за най-накрая доста се смях на разговора на Мишо и Момчил който Виктория чу. Рядко чуваме Момчил да говори толкова свободно, че се е зачудил дали да си измие ръцете с Мишо "ама айде" и после Мишо директно "номирам Момчил:, като му каза "ах какъв си циганин" все едно чух някой от моите приятели.

Съжалявам че съм неграмотен предварително,  математика ми е значително по на сърце и за съжаление по цял ден говоря, чета и пиша на английски, пък е и по автентично така ужасно написано Joy

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 04:20 от KobeBeanBryant24

# 320
Стига с това шмекеруване на Момчи, искат да омаскарят лъвчето.
Ако има нарушение на правилата , Димо трябва да извика.
Сега го гледат под лупа Момчил и ако имаше нарушение, Димо непременно щеше да се обади. Така че Момчи е играл по правилата.
Сит лъв 💙 мачкай. Всички обаче ги е страх от него. Рълев най-много го е шубе.

# 321
Аз от разговора на Мишо и Момчил нищо не разбрах, нивото е много високо, а аз не съм от нпмг ,даже не съм минала покрай нея 😏

# 322
"Вие сте сигурни финалисти" не би могло да се каже за отбора на Старейшините в състава, в който са утре. Следователно, ясно кой е победител на утрешната битка, но кой ще изпратят срещу Викито? И ако  някой пак номинира Сития Лъв, ще го убия1

я помисли пак, дали може или не - и в двата случая може

# 323
Аз от разговора на Мишо и Момчил нищо не разбрах, нивото е много високо, а аз не съм от нпмг ,даже не съм минала покрай нея 😏
Аз понеже току що минах покрай НПМГ, та да обясня. Simple Smile И Мишо, и Момчил са знаели, че трябва да гласуват за Вики. Но им е било неудобно и са търсили начин да се измъкнат от ситуацията. Момчил решил да стреля с празен патрон и да гласува за Мишо - така или иначе се е самопредложил и да се възползва от положението. Но все накрая е гласувал за Вики. За сметка на това, Мишо, със същите подбуди, стреля по Момчил. Та Момчил му се смееше, че е направил това, което той самият не е посмял.
А Вики чу разговора и се натъжи, защото Мишо успя успешно да я заблуди, че не иска да гласува за нея и вотът му за Момчил е истински.

Добро утро успешни млади хора!

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 07:34 от Гарганела

# 324
Дяволо,
Благодаря за темата и респект за труда и статистиката. Тази година сами със Сони.
Браво на Гладиаторите и Мартин.

# 325
Пълен цирк - Вики отива да подслушва заедно с оператора и точно тогава тия двамата приказват за нея!  Фър-фър, много канарчета се събраха!

# 326
Пълен цирк - Вики отива да подслушва заедно с оператора и точно тогава тия двамата приказват за нея!  Фър-фър, много канарчета се събраха!
Е, едва ли. Вероятно е споделила на интервю, че е чула разговора, а те го имат на запис и са направили "възстановка" на ситуацията при монтажа.

# 327
  • София
Само ви чета, вече не гледам. Пълен цирк.
Дяволче, благодаря за темата!

# 328
  • Sofia
Това с канарчета ми хареса. 👍 И като едно истинско такова, започвам да си задавам въпросчета, без да имам нищо общо с НПМГ.
1. Някой бута здраво Рълев, богини, продукция, богове ли са, не знам!
2. От две-три седмици насам, този някой непрекъснато ми набива героизма и уникалните по-по-най качества на Рълев. Това добре, но аз не съм сляпа, нямам нужда да ми се преразказва, това което виждам и сама.
3. С всичките му там сувенири, с които набълбукаха Рълев, направо си го бетонираха за финал. И тук вече клетото ми канарчесто мозъче изпада в ступор. Е, това пък защо? Кому е нужно, при все, че независимо от размерите на мозъчето ми, прекрасно виждам игровите качествата на Рълев на арената?

# 329
Оставам си фенка на Момчил, но не мога да си изкривя душата пред истината, а тя е че:
1. Червените водеха мощно на кофите
2. Марто редеше кубчетата по правилния начин.
3. Момчил редеше кубчетата по неправилен начин.

Ако някой иска да спори - ама той трябваше да наваксва и затова рискува...
Да речем, че това е окей докато наваксва. Но е абсолютно грешно когато води.

Двете сини момичета трябваше да са на двата последни поста. По каква неведома логика
Дунев беше след Вики???  Трябваше да са с разменени постове.

Някой чул ли е такова "правило" че веднъж застанали, не могат да се сменят постовете?
Затова в анкетите се пита дава ли се право на избор. Трябваше да им кажат - може да
се сменяте след всеки курс на кофата. Примерно до три смени. Ама къде е три,
къде е нула.

По каква логика, първи пост можеше да бяга за вода, само когато последния пост е излял водата?
Създава се излишна неяснота дали не е тръгнал малко по-рано. Абе дай им повече свобода бе!
КОлкото по-малко задължителни правила, толкова по-лесно съдийство, толкова по-малко недоволни
зрители и опоненти.
Първи пост може да отива за нова кофа още веднага щом е предал водата към втори пост. После се връща и
веднага почва да подава към пост 2 където кофа-2 вече се е върнала от пост-3.
Хем е по-оптимално, хем няма как да нарушиш нищо, тъй като не е забранено.

Относно масата с кубовете - отново недомислици на продукцията - втората ръка трябваше
да им е вързана отзад за колана. Тогава няма да има спекулации - ама той така подпря,
ама той така си помогна. И да, ако ръката беше вързана, какъв е проблема да държи кубче??
Официално позволено и за двамата. Никакъв!

Общи условия

Активация на акаунт