💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 700
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 270
Има нещо гнило в тази снимка. Дясната ръка на тета много се е издължила.

Може Мастагарков да се е свил ..от водата Joy

# 271
  • При семейството си
Социалната игра в никакъв случай не е еквивалент на интриги.
И изобщо “интриги” се употребява както “лицемери”,  без реално да им се знае или поне отчита, използва правилно значението.

# 272
Ами заслужават да ги изклати и двамата . И да ги прати да пасат тревичка както Алекса -Гого и Фифо
Мнооого далеч от пасане на тревичка са и Фифо и Гого. Двамата най- харесвани и най- комплексни участници в ИВ. И не Алекса ,а продукцията с едно топче предимство прецака Гого. А Алекса след някоя и друга годинка ще е помнен колкото и Милен.

Джойче, като гледам, за една мижава грешка , колко бърже народната любов , се превръща в хейт (визирам хейтенето на Момчил във фейса). Ако ме питат какво избирам 100 бонки или цЕлата лИбов народна...как да го кажа ,по изтънчено , със синоними ...да си я положат отвъд Joy
И за тях ме беше яд , на смотаното социално поведение . Дано този път продукцията не допусне , предния гаф
😅 Съгласна и аз така за лИбовта народна .👍Ама за Гогича мога само да кажа , че добре си оползотвори неговата досега . А и той просто си е над нещата, душичка- човек .Все му е тая за социалната игра , а от хорското мнение само позитивите гледа. Роден с розови очила, чак е за завиждане.🫠😁

# 273
Явно съм изпуснала нещо, кога Вики стана най-близкия човек на Момчил и какви коалиции е искала да прави Виктория, да става капитан и да махат Мартин? Вярно, че гледам с половин око, но днес ме шокираха

# 274
  • Stockholm
И изобщо “интриги” се употребява както “лицемери”,  без реално да им се знае или поне отчита, използва правилно значението.
Спорове с "филолози" не ми се водят. Фактите показват, че отличниците в социалната игра в това предаване  са точно интриганти, като умишлено не желая да използвам по-сложна терминология. Освен това ми е ясно и какъв синдром има Момчил и какви личностни разстройства показват някои от победителите в "социалната игра".

# 275
  • Някъде там...
Утре ще си превъртя аз пак съвета, за да слушам пак. Разсейвах се с приготвяне на багаж и ей на, изпуснала съм разни интересни неща. В следващите дни вероятно няма да мога да гледам, но ще ви чета. И ще се оглеждам за някой плувец от ИВ по трибуните.

# 276
Абсолютно отказвам да приема, че в играта интригите са задължителни, а тези, които не се включват, са будали. Момчил и Мастагарков са най-симпатичните този сезон. По някакъв начин харесвам и Мартин, защото си е ясно очертан и искрен "злодей". Тънките сметки на Вила, щерка й, Дунев, Мишо и Рълев са противни. Разбира се от групичката Рълев е най-малко дразнещ, но и той се изживява като голям хитрец. Фактът, че продукцията всякак подкрепя тези хора, е проблем - и по отношение на гледаемостта, и по отношение смисъла на такива предавания. "Благородството задължава" са казали франзуците, очевидно тук байганьовщината все още се счита за мила, желана, нашенска някак. Не гледам, защото абсолютно не приемам това. Вече само чета и слушам - при вас и в кастовете.

# 277

Защото кракът й се е скъсил 😄

# 278
  • Sofia
Жабче, успех на плувците! Слабост са ми ))) 
Аз всичко мога да преглътна в тва шоО, ама че на Момчил му била най-близка Пенелова – ай сиктир бе! Голяма ревност ме разтресе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 279
"Сините" да падат и на втората битка и отиваме с пуканките на Съвета да им гледаме титаничните излагации при Ралица. Днес не можаха да се разгърнат достатъчно, защото имаха подготвено жертвено агънце в лицето на Викито, но като утре се наложи да се стрелят помежду си в четворната коалиция, която не е коалиция, ще е покъртителна гледка и нов връх на лицемерието и въртиопашковщината. Особено Денката не искам да си я представям как ще пръска с доводи. 

Дръж, Мастагарка! Не пускай!!!

# 280
И изобщо “интриги” се употребява както “лицемери”,  без реално да им се знае или поне отчита, използва правилно значението.
Спорове с "филолози" не ми се водят. Фактите показват, че отличниците в социалната игра в това предаване  са точно интриганти, като умишлено не желая да използвам по-сложна терминология. Освен това ми е ясно и какъв синдром има Момчил и какви личностни разстройства показват някои от победителите в "социалната игра".

Тук мислех да поспоря със теб, но за съжаление си права . По нашите ширини лъжеш , мамиш, нямаш скрупули и така печелиш- значи си умен , а щом хората ти се доверяват- категорично е заради доброто ти социално поведение Joy

# 281
  • Берлин

Защото кракът й се е скъсил 😄
🤣🤣🤣

# 282
A eто и анкетата за  качество на  епизод 71,  сряда

Кликнете картинката.

# 283
  • Stockholm
Жабче, успех на плувците! Слабост са ми ))) 
Аз всичко мога да преглътна в тва шоО, ама че на Момчил му била най-близка Пенелова – ай сиктир бе! Голяма ревност ме разтресе Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама приказва ги и той врели некипели. Но...имаше симпатии към Мудева и може би затова Мудев откачи:joy:

# 284
  • Някъде там...
Ха, аз сега се загледах по-подробно в картинката на сезон 5. Лъв 🦁 и тигър 🐯? Интересна подсказка.

Миналата година плувци от ИВ не се появиха на държавното, но пък стопанинът беше на трибуните. Този сезон май не са го давали.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 23:27 от Жабче

Общи условия

Активация на акаунт