💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 770
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Мишката за Мартин снощи "....правил доста неприятни работи на всички от племето" . Ами да се беше постарал Мартин да им са приятни тия  работи, дет' им ги прави Simple Smile И на всички лиги прави, бе? Браво!

Ох, да, то направо прозвуча подсъдно някак... това неприятното, дето им го правил Мартин! Пък тогава не личеше да им е неприятно...

Тази работа с кубчетата беше абсурдна в тези условия, с тоя вятър. Че са опитвали малко да стабилизират масата за мен е нормално и за двамата, естествени реакции са това.

# 361
Soney, аз не искам да споря, но моето мнение се различава от твоето и може да заприлича на спор.
За мене е по-интересно, и истинско!, ако има твърди правила и участниците в играта нямат право на избор - искам наказание, искам да си сменя поста.

Аз гледам никога да не споря. Всеки си казва неговото и това е.
За мен колкото повече ограничения има, толкова по-малко начини за импровизации, умни хрумвания, оптимизации. И се свежда до едно бъхтене без много мисъл.  Бъхтенето, понякога също може да е интересно. Но защо да се ограничава едно шоу само до него, като може да бъде нещо повече.

# 362
  • София
@April morning. Аз съм сигурна, че Момчил е много над тия неща. /.../ Не е жалко за Момчил, за други е жалко. Те си го знаят.
Не съм изобщо сигурен, че си го знаят. Дори емоционалните "пререкания" тук говорят, че им се получава онова, което с бели конци са зашили. А пък и да си го знаят - няма да им се накриви шапката. Повече приемам, че толкова си могат. Което важи и за част от "актьорския състав", който са наели да гладува и се претрепва за чест, слава, някой лайк в Мрежата и... евентуално един за стойността на 2 гаража в добър Сф-квартал.
Истината е, че от новините до прехвалените шоА, телевизиите няма как да бъдат "ударени" от зрителското отрицание, понеже няма адекватни механизми. И, защото (просто пример) - вместо с писане в интернет (но пък и гледане пак там, където се превъртат броячи), не получават едни 500 души пред офисите в Нови хан с принтирани снимки на любимец/бутан не-любимец и лозунги "Вие сте мошеници". Че да излязат тогава отпред разни Тупаревци и да заявят, че са предотвратили човешки жертви...
(Хартиени вестници спряха, понеже - независимо от причините, визирам само резултата - престанаха да се купуват.)

# 363
  • Някъде там...
Нали знаете, че виждаме това, което решат да ни покажат. Колко му е да резнат само добрите отигравания на червените и само лошите на сините? Или същото, но за определени играчи. Внушават ни, каквото пожелаят.
Миналата седмица бяха отрязали все сцени и моменти от синхрони, в които Момчил звучи по-агресивно, по-самоуверено. Посоляваме с повече викове от племето и "Сит Лъв" и публиката започва да си отдръпва симпатиите. Тази седмица колко пъти сте го чули да вика "Сит Лъв"? Изведнъж синхроните му добиха друг нюанс.

А за Виктория, не знам колко чист й остана образа, при положение, че почти нищо не видяхме от нея. Заради рязко зачестилото й участие в пиесата тази седмица, аз смятам, че ще отпадне скоро. На мен лично ми стана неприятна миналата седмица, покрай съвета на сините и драмата с Оряшкова.

# 364
Имах два скрийншота които забравих да пусна преди това.

Докато кофи номер 2 и 3 се движат по трасето, кофа номер 1 бездейства.

Не може да имаш с две кубчета повече от едната страна в който и да било момент. Рисково е.
Безопасната тактика е винаги да има или равен брой или само едно разлика. Когато има едно разлика, изравнявянето се прави като се взема едно от средата. То ти е близо, няма нужда да се навеждаш чак до земята.
След като ги изравниш, тогава вече се навеждаш до долу - защото тогава масата е много по-стабилна.

# 365
На мен ми стана смешно вчера като Ралица каза, че Дени единствена се представила добре на своя пост Grinning Ами тя сипваше накрая водата в стъкленицата. На тоя пост дори и аз ще се представя добре Grinning

# 366
  • Sofia
За мен най-тъжното е, че много хора вярват, че той си го заслужава... На фона на реалността и безбройните "достойни" типажи в нея.
От продукцията направиха така, че хората да са вторачени в Момчи. И им се получи. Жалко за хубавото момче. Хората го дебнат вече по време на игра. Във ФБ вече чета много грозни коментари за него, хранят го яко.Жалкото е че не го заслужава, но няма да излезе с много добро име от играта.

# 367
Ралица нали ти казах, че като вика добро утро да гледаш за залез.  В случая имаше нещо вярно, защото Денка минаваше гредата гладко (да си спомним Мани 2).   Гледах някакво интервю на Ралица - били я унижавали като била млада. Е, сега и е паднало да си го връща на участниците в шоуто.

# 368
За мен най-тъжното е, че много хора вярват, че той си го заслужава... На фона на реалността и безбройните "достойни" типажи в нея.
От продукцията направиха така, че хората да са вторачени в Момчи. И им се получи. Жалко за хубавото момче. Хората го дебнат вече по време на игра. Във ФБ вече чета много грозни коментари за него, хранят го яко.Жалкото е че не го заслужава, но няма да излезе с много добро име от играта.

Ох, като чуя, че някой заслужавал да е обиждан или омаловажаван… Както за Мастагарков, че заслужавал Мартин да го ругае, че Цвети заслужавала Вили да я прати да спи, а най-ужасното - че продукцията пуска клевети и слухове срещу някого от участниците, а те пък не могат и след предаването да се защитят заради договорите. Ами не, не заслужава никой да го унижават и да му мачкат достойнството, дори да не е в състояние по някакви причини на момента да се защити.

# 369
  • София
Много ми дотегна от тази линия с маменето. И двамата подпираха, а предвид, че искат да покажат, че само Момчил го прави, нищо чудно да са спестили част от подпиранията на Мартин. Голяма работа. Мартин си победи.

За Вики не ми е жал и тя злорадстваше за Дунев. Избра да играе с жените, но те бяха по-малко и увисна. А на предишния съвет се закопа с тези думи към мъжете. Както и да се беше представила, щеше да е тя. От нея си зависи да се върне в играта.

# 370

Вярват тия дето във ФБ не могат да напишат една изречение без поне 5 грешки, тия дето имат по 2 мозъчни клетки, защото не са се образовали, които нищо не са постигнали в живота, не само на 26 години, но и на 45, 50 и нагоре.
И аз вярвам в това, а нямам грешки, имам повече от 2 мозъчни клетки и на 26 съм постигнала достатъчно.
Хайде без такива квалификации. Това е предаване, не е животът.

# 371
Мартин показа учудващо и завидно самообладание и хладнокръвие снощи. Момчил беше много добър, но по-нервен и припрян и наистина избра неподходящ момент да пусне кулата.
Още по-симпатичен ми стана. А и този непринуден разговор с Мишо беше готин Grinning някак видях по-отпуснато, открито и забавно момче.

# 372
Не е против правилата Мартин да подпира кубчето на масата според мен. Вече наистина трябва всяко кубче да се взима едно по едно, но е работа на Димо да следи тези неща и да санкционира Момчил.

# 373
  • София
Ох, ДуДнев имал мисия 🤣. Жалко дребно човече е той. Или поне такъв ни го показват.
Аз много харесвам Рълев, Момчи и Радо. Мастагарков е много хубав мъж и не лош спортист, но не се "обособи" правилно, 🤣.
Мартин също ми е ок като играч, представят го по-кофти, отколкото е.

# 374
  • SF
Димо е само водещ. Работа е на всички около тях да следят и да гледат какво снимат.
Знам, че е трудно при техните условия, но Димо не е сертифициран съдия на спортни игри. На Димо може и прах в окото да му влезе. На терен са поне 30 човека екип.

Общи условия

Активация на акаунт