💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 678
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 375
Ох, ми да го санкционират Момчил до го изгонят, да го пратят в къщи, какво само го увикват, не знаят ли че това не е възпитателен метод? За да има ефект, трябва наказание, другото е само шум! 😆

# 376
Ох, ми да го санкционират Момчил до го изгонят, да го пратят в къщи, какво само го увикват, не знаят ли че това не е възпитателен метод? За да има ефект, трябва наказание, другото е само шум! 😆

Точно така! Я как изгониха Ситнилска, че и Ива покрай нея! Или пък Вили - за първата контузия я изкараха симулант, на следващите пък я натискаха сама да се откаже. Защо сама? Да я бяха изключили с мотив, че отказват да отговарят за здравето и сигурността й. С Момчил е точно, както ти казваш: ако е системен нарушител, да си ходи. Но друго си е да има блестящ финал, а дотогава да го мъмрят и да се лигавят с бонусите му.

# 377
  • София
Не знам дали симпатизантите на Рълев обърнаха внимание на това, че Димо се обръща към Рълев с "хитруваш", а към Момчил с "шмекеруваш". Толкова са очеизвадни напъните на продукцията, да унижи колкото си може повече Момчил, да го смачка, да го очерни и принизи до техните морални критерии.
 То вица с казана в ада и българите, не е измислен току- така!

Специално са се събрали умните глави да измислят най-гнусната дума за лъвчето. Направо му я лепнаха и го удариха по честта. Интересно дали вече съжалява, че се е набутал в шоуто. Уроци...

# 378
  • SF
Даването на гласност, обвиненията към Момчил, са с цел да се настроят участниците, а не публиката. Публиката ще гледа, каквото и да излъчат. И да падне, и да бие, пак ще се гледа.
Целта е участниците да нямат прекалено изявен фаворит, когото да забутат до финала, водени от различни мотиви - едни, защото истински го обожават и смятат, че заслужава, а други, за да му се качат на гърба и той да ги отнесе до последната битка. Дени е склонна да си хваща ракетоносители и да им се яха по гърбовете.
Нарочвайки състезател за прекалено силен или заслужил, предизвестяват финала. Продукцията прави телевизионно предаване и се търсят елементи на изненада, на неочаквани обрати. За какво им е играч, който и да било сред тях - Момчил, Рълев, Дунев, Мартин, Фифо, Гого, Алекса, Андрей и т.н., който да бъде разпознаваем като "готов победител". Няма готови победители, макар и още от визитките вече да си избираме фаворита. Предаването трябва да търпи развитие и да предлага неочаквани ситуации на зрителите. Целта не е да изгледаме последната битка, за да се уверим, че нашият човек ще бие - ехе, знаехме си го! Целта е да гледаме всичко до този момент, за да видим дали въобще ще стигне той до последната битка. И как ще стигне. И едва тогава да се развълнуваме какво ще стане. Степ бай степ се случват нещата.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 11:41 от Esmee

# 379
Едни хубавци

# 380
Рълев е доста по-симпатичен с коса.
Явно тримата си поддържат добри взаимоотношения.

# 381
На мен ми стана смешно вчера като Ралица каза, че Дени единствена се представила добре на своя пост Grinning Ами тя сипваше накрая водата в стъкленицата. На тоя пост дори и аз ще се представя добре Grinning
Дени минаваше гредата, а преди това ловеше хвърлените от Дунев кофи и се справяше ф е н о м е н а л н о! Беше безупречна. За мен тя е най-добрата жена този сезон, Виктория ми е малко като Теодора, добра, но постна, безлична, незабележима. Денито е атрактивна и много хубава. Е, пооплете се малко в социалния аспект, ама... Няма идеални.

# 382
За мен най-тъжното е, че много хора вярват, че той си го заслужава... На фона на реалността и безбройните "достойни" типажи в нея.
От продукцията направиха така, че хората да са вторачени в Момчи. И им се получи. Жалко за хубавото момче. Хората го дебнат вече по време на игра. Във ФБ вече чета много грозни коментари за него, хранят го яко.Жалкото е че не го заслужава, но няма да излезе с много добро име от играта.

Вярват тия дето във ФБ не могат да напишат една изречение без поне 5 грешки, тия дето имат по 2 мозъчни клетки, защото не са се образовали, които нищо не са постигнали в живота, не само на 26 години, но и на 45, 50 и нагоре.
И аз вярвам в това, а нямам грешки, имам повече от 2 мозъчни клетки и на 26 съм постигнала достатъчно.
Хайде без такива квалификации. Това е предаване, не е животът.

Това не са квалификации, а констатации. Базирани са на профилите, който пишат във ФБ. По снимки, споделяния, приятелската листа и коментари спокойно може да се изгради представа за даден човек.
В темата приемам всяко мнение, дори и да не го одобрявам. Писах специално за някои фенове във ФБ, които не могат да напишат 3 думи, от които 2 са псувня.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 12:13 от mery_poppins1

# 383
  • София
И сега, като гледам снимките, установявам, че повече ми харесват в натурален вид участниците, не вчесани и зализани. И Мартин ми изглежда по-добре в игрите, а за Мастагарков да не говорим - леко небрежно при него направо ме разтапя, а вид тип модел - не особено.

То и за Мудева важи с пълна сила, и за Мирелка...

# 384
Тия тримата убавци, дали няма да започнат да играят заедно като се обединят. Явно са си станали близки

# 385
Ако това е целта на продукцията - да тръпнем до последния момент - яко са се провалили. Никакъв съспенс не остана относно това кой ще спечели - ясно е вече като бял ден, и без да си чел спойлери. И това не е от този сезон. И миналия с Алекса беше същото. Не знам на какъв принцип точно си харесват победителите, но толкова огърлици, грошове и томахавки са твърде очеизвадни подсказки за зрителите. Освен това да те нарочат за сигурен финалист и силен играч конкурентите ти е не хубаво, а лошо. Видяхме какво се случи с Цецо. Видяхме как Фифо беше нон стоп на арената, Жоро също.
Атаката към Момчил е просто сценариен опит да се очерни той, за да си кажат всички колко е хубаво, че няма той да спечели. Е, не се получава. Както не се получи и с Фифо сексиста и Жоро егоиста.

# 386
Аз от предните сезони забелязах, че вътре рошави,без грим са по-красиви или чаровни, отколкото като излязат - наплескани ,чак не може човек да ги разпознае. И мъжете и жените

# 387
Чудя се дали Рълев не откри Мартин, след като Виолета се нагушка в Мастагарков - така де, предпочете неговото топло тяло пред това на Рълев Grinning

# 388
Чудя се дали Рълев не откри Мартин, след като Виолета се нагушка в Мастагарков - така де, предпочете неговото топло тяло пред това на Рълев Grinning

Хахаха, много ме забавляват такива коментари. То какво друго ни остана...

# 389
Оставам си фенка на Момчил, но не мога да си изкривя душата пред истината, а тя е че:
1. Червените водеха мощно на кофите
2. Марто редеше кубчетата по правилния начин.
3. Момчил редеше кубчетата по неправилен начин.

Ако някой иска да спори - ама той трябваше да наваксва и затова рискува...
Да речем, че това е окей докато наваксва. Но е абсолютно грешно когато води.

Съгласен съм с това, даже мога да допълня. Момчил изигра глупаво битката.За кубчетата си го казала. Как така не се сети какъв е проблема на Вики? Нали е учил физика? Вики изобщо не засилваше кофата.Трябваше да и придаде скорост на тази вода в кофата, че после като спре внезапно кофата, водата да си продължи в същата посока. А Вики правеше едно късо движение с което няма как да стане. Другите как да е, но очаквах Момчил да го види това.

Общи условия

Активация на акаунт