💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 672
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 390
  • Някъде там...
На няколко пъти дадоха как Момчил й показва нагледно с празната кофа какво трябва да е движението.

# 391
И сега, като гледам снимките, установявам, че повече ми харесват в натурален вид участниците, не вчесани и зализани. И Мартин ми изглежда по-добре в игрите, а за Мастагарков да не говорим - леко небрежно при него направо ме разтапя, а вид тип модел - не особено.

То и за Мудева важи с пълна сила, и за Мирелка...
Най-много според мен важи за Мишо. Просто няма място за сравнение:

# 392
Мартин уж е нервак, а Момчил уж си пада дзен, но при реденето на кубчетата Мартин прояви железни нерви, а Момчил бързаше и действаше необмислено.

# 393
  • София
Айде последни 7-8 епизода до финала на Сезон 5. Мрънкахме, че няма да гледаме, че ни е писнало от променените, но после ще ни липсват образите.

Да видим дали Елвиса отново ще е на пангара при загуба довечера на Гладиаторите.

# 394
Голямо гушкане е било на плажа Grinning

# 395
  • SF
Ааа, не... То всяка година има такива, които се заричат, че повече тази боза няма да я гледат, но са от най-активните темата и на следващата отново са на първите редици.
Със същите закани, че повече няма да гледат.

Аз си гледам. Чудесно попълване на есенните вечери. Да можеше до Коледа да откараме... Пясък, море, слънце, Мастагарков - добре ми действа на настроението.

# 396
Според мен, Рълев си прави много добре сметките. Затова започна да ухажва Мартин, че заслужава да е във финалната 8-ца, че е достоен играч, добре чете игрите и т.н.
А сметката е, че следва обединяване, Мартин най-вероятно ще влезе в 8-цата, Мартин е имал силна коалиция в сините и Рълев не знае дали лоялността към него се е запазила и коалицията ще се събере след обединяването. Мартин е добър манипулатор и е много вероятно пак да ги омае. В такъв вариант, те с Виолета, евентуално и Мастагарков, остават слаби. Затова си осигурява Мартин да го усети като свой, в момент, когато всички са срещу него и да го спечели на своя страна.
Рълев си дава сметка, че изправят ли ги още след обединяването един срещу друг с Момчил, единият си отива. А по-слабите, в коалиция, се стремят да разчистят по-рано силните, защото само така имат шанс да стигнат по-нагоре.
Така, че най-добре е, вече  да започне да подработва Мартин. Освен това Рълев го устройва, че Виолета е на нож с Мартин.

# 397
  • София
Съмнявам се гладиаторите да изгубят след вчерашния анонс на Димо в промото.

# 398
Аз не искам Гладиаторите да губят.

# 399
  • SF
.... Мартин е имал силна коалиция в сините и Рълев не знае дали лоялността към него се е запазила и коалицията ще се събере след обединяването. Мартин е добър манипулатор и е много вероятно пак да ги омае. В такъв вариант, те с Виолета, евентуално и Мастагарков, остават слаби.

И Денката е с тях. 4 на 4 стават. Ако и Мишето си спомни, че с Радо бяха в обща коалиция, стават 5 на 3 в полза на Рълевата коалиция. А Дунев къде да го пратим - при Мартин ли? И той е в Рълевата коалиция.
Според мен Рълев иска Виолета и Мартин във финалната осмица, защото гледа на тях като на лесно преодолими съперници. Хем е създал перфектни отношения с тях, хем си е спазил обещанията към Вили, хем накрая я е натупал, без да се задъха дори.
По-удобни са му от Момчил, Дунев, Мишо и т.н.
Той затова искаше да играе с жените. Жените са му гласоподаватели, а на финала се оказва заобиколен от жени. И ги отупва набързо.

# 400
Мартин уж е нервак, а Момчил уж си пада дзен, но при реденето на кубчетата Мартин прояви железни нерви, а Момчил бързаше и действаше необмислено.

Трябваше да наваксва доста и успя.

# 401
И след като кубчетата на Мартин паднаха, накъде бързаше Момчил да пуска своята маса? Rolling Eyes

# 402

Също така искам да вметна, че не ми е приятно да бъда индиректно обиждан като "неграмотен трол на Продукцията с две мозъчни гънки, който не може да върже едно изречение без поне пет правописни грешки" само защото си позволявам да се разграничавам от фенските култове и мъченическите деноминации из форуми и социалки, бидейки богохулно критичен към системните шмекерлъци през сезона.

Обяснила съм в следващ пост какво съм имала предвид, но щом Вие САМ сте се припознал по мойте критерии, нищо не мога да направя.

# 403
  • Sofia
Balaban, защо не се амбицирате да извадите всички кадри на всички участници, плюс тези на продукцията, разбира се, в които е имало нещо нередно, моля!
Сигурна съм, че тогава ще стане една истинска, хубава, аргументирана и абсолютно коректна дискусия по темата.

# 404
  • SF
Оххх, нееее... Дано да не се амбицира. Темата и без това е достатъчно наводнена с кадри.

Общи условия

Активация на акаунт