💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 672
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък колкото пъти пиша РЪЛЕВ, коректора ми изписва ПЪЛЕН! Викам си - егати с какво темпо се развиват технологиите, че и коректора ми знае, че Рълев е ПЪЛЕН с торбички с пясък, гердани, томахавки, права лопата, бензинова косачка и т.н.
Това в кръга на шегата 😉.
Нямам никакви предпочитания кой да вземе наградата ( тя пък една награда 🤨). Харесвам Момчил като темперамент, зрялост, самообладание, остър ум, обранност, борбеност и т.н.
Отначало харесвах и Рълев, който също се раздава в игрите, но единственото което ме кара да не му симпатизирам е, че когато говори за грошовИтИ много се издава, че са му фикс идея. Пък как само ги пресмята, натъмънява...Млад човек пък като някой непоправим сребролюбец. Не отричам, че е хубаво човек да разполага с пари, ама чак да ти светва физиономията, когато говориш за тях...

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 18:27 от mery_poppins1

# 436
  • София
Драма!!! Феновете на знаетекого вече са  изправени до стената. Какъв пък ще да е този велик изтрит коментар и от къде си сигурна, че мистериозен фен ти го е докладвал? Напиши го пак, пропуснала съм това откровение? Да не е нещо от сорта, че Момчи и Рълката ще играят с Белият зъб? Аз гл написах вече още сутринта. Нямам грам идея дали е изтрито, нито ще си мръдна пръста за да проверявам. Тук някои сте опасни братче, чак следите старите си мнения да не изчезнат. В потрес съм
Ако този коментар е към мен, не е мой изтритият коментар, аз моите отдавна не ги броя. Иначе коментарът просто обобщаваше това, което видяхме в епизода вчера, че Момчил и Рълев смятат Мартин за достоен финалист. Grinning

# 437
Драма!!! Феновете на знаетекого вече са  изправени до стената. Какъв пък ще да е този велик изтрит коментар и от къде си сигурна, че мистериозен фен ти го е докладвал? Напиши го пак, пропуснала съм това откровение? Да не е нещо от сорта, че Момчи и Рълката ще играят с Белият зъб? Аз гл написах вече още сутринта. Нямам грам идея дали е изтрито, нито ще си мръдна пръста за да проверявам. Тук някои сте опасни братче, чак следите старите си мнения да не изчезнат. В потрес съм
Ако този коментар е към мен, не е мой изтритият коментар, аз моите отдавна не ги броя. Иначе коментарът просто обобщаваше това, което видяхме в епизода вчера, че Момчил и Рълев смятат Мартин за достоен финалист. Grinning
То добре че и двамата са на едно мнение за Мартин, че ако го беше казал само единият /особено ако е Рълев / щеше да стане страшно. Та поне тук са на едно мнение и поне в това не се съпоставят

# 438
Аз пък колкото пъти пиша РЪЛЕВ, коректора ми изписва ПЪЛЕН! Викам си - егати с какво темпо се развиват технологиите, че и коректора ми знае, че Рълев е ПЪЛЕН с торбички с пясък, гердани, томахавки, права лопата, бензинова косачка и т.н.
Нямам никакви предпочитания кой да вземе наградата ( тя пък една награда 🤨). Харесвам Момчил като темперамент, зрялост, самообладание, остър ум, обранност, борбеност и т.н.
Отначало харесвах и Рълев, който също се раздава в игрите, но единственото което ме кара да не му симпатизирам е, че когато говори за грошовИтИ много се издава, че са му фикс идея. Пък как само ги пресмята, натъмънява...Млад човек пък като някой непоправим сребролюбец. Не отричам, че е хубаво човек да разполага с пари, ама чак да ти светва физиономията, когато говориш да тях...

Нали, чак физиономията му се изменя, малко в стил my precious.

# 439
"Любимците" на публиката.... Joy

# 440
Отначало харесвах и Рълев, който също се раздава в игрите, но единственото което ме кара да не му симпатизирам е, че когато говори за грошовИтИ много се издава, че са му фикс идея. Пък как само ги пресмята, натъмънява...Млад човек пък като някой непоправим сребролюбец. Не отричам, че е хубаво човек да разполага с пари, ама чак да ти светва физиономията, когато говориш да тях...

Нали, чак физиономията му се изменя, малко в стил my precious.
Иван от тук нататък има абсолютния комфорт(грошове, саби и др. го забравих вече)  да играе сам играта както той пожелае.Да видим дали типично в негов стил ще се настани в коловоза на някой друг (визирам Мартин),защото и на него му е пределно ясно вече, че Вили скоро няма да я има.

Цитат
То добре че и двамата са на едно мнение за Мартин, че ако го беше казал само единият /особено ако е Рълев / щеше да стане страшно. Та поне тук са на едно мнение и поне в това не се съпоставят
Аз обаче виждам разлика в подбудите им.По горе е описано.

# 441
Ето за това говорииим JoyJoyJoy

Мерси за снимката. Да разбирам ли, че Мудев е достигнал връхната точка в еволюционното си развитие и е отворил бръснарница??? Trollface  голям успех, нареди се гордо до афганистанските емигранти, браво!

😂😂😂
Еееее, може бръснарницата да е отпаднала като опция. Отърка се младежа в хайлайфа български и сигурно ще се цели по-нагоре 😉

# 442
  • София

Мерси за снимката. Да разбирам ли, че Мудев е достигнал връхната точка в еволюционното си развитие и е отворил бръснарница??? Trollface  голям успех, нареди се гордо до афганистанските емигранти, браво!

😂😂😂
Еееее, може бръснарницата да е отпаднала като опция. Отърка се младежа в хайлайфа български и сигурно ще се цели по-нагоре 😉

Може да се цели където си иска ама...

# 443

😂😂😂

Казваш, САМО 100000 лв не му достигат 😉

# 444
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз лично много бих се зарадвала, ако Момчи, Рълев и Мартин заиграят заедно. Със сигурност няма да е скучно. Ако може и Мастагарков към тях да се присламчи, ама не съм сигурна какви бръмбари има в главата, че е доста непредсказуем и не мога да предположа към кого ще се насочи при сливането. Продължава да смята, че са си близки с Дунев, отказвайки да види, че само на него Дуньо му е близък, но той на него - никак даже. Дано се ориентира към Момчил, който няма да има никакъв гръб при обединението.
Изобщо не се връзвам на големи приказки и клетви на Дунев за вечна любов и признателност. Той още на следващия ден каза, че ще играе с Виолета и Денислава, така че толкова му струва "мъжката дума".
Между другото с Мастагарков постъпи точно по същия начин - човекът го смяташе за достатъчно близък, за да му предложи самият той да отиде на Обиталището и да пази скъпоценното Николче, а Дуньо за благодарност го пращаше всеки път на елиминации да трупа самочувствие. Close

# 445
Мастагарков като нищо ще си остане сам без коалиция. Нищо де, аз ще го подкрепям.
Интересно ми е дали на Момчил един ще му бъде лоялен от тези, на които спечели предимства. На Оряшкова “благодарността” я видях, но от Дунев и Благо не знам какво да очаквам.
Чакам и Дени да видя към кого наистина  ще е лоялна, особено ако се разминат майка й, Мишо и Мартин в новите коалиции.
Между другото лозунгите за женски финал за щастие вече от никого не ги чувам, че отдавна вече стана нелепо.

# 446
  • София

😂😂😂

Казваш, САМО 100000 лв не му достигат 😉

Уви, не е това Joy

# 447
  • Берлин
Нищо не разбирам, коментари ли са трити, що ли, но не ми се вързват постовете един с друг.
Ей, да не направите темата "страхотна" като монтажа на шоуто 🤣🤣🤣

# 448
  • София
За мен интересното беше дотук.
За една седмица какви коалиции може да се разгърнат.
Всеки ден има един отпаднал и един с личен имунитет.
Отиват на съвет,да изгласуват опонент.
Момчил гласува за игри,Рълев е брониран,Мартин стреля по Дунев...скука Simple Smile
Игрите са делви,кубчета,топчета...благодатна почва да ни заливат със скрийншотове какъв лъжец е,знаете кой.
Накрая честността побеждава измамника.
Та така ги виждам нещата в общи линии.
Не е като в Сървайвър,където обединението е върхът на айсберга.

# 449
  • София
То добре че и двамата са на едно мнение за Мартин, че ако го беше казал само единият /особено ако е Рълев / щеше да стане страшно. Та поне тук са на едно мнение и поне в това не се съпоставят.
Те и двамата са на едно мнение, но в социалните мрежи, както и тук, се коментира повече (да не кажа "само") мнението на единия. За което самите участници нямат вина, де. Bowtie Като се има предвид кои са останалите 9 участници, то не е голяма драма, ако Мартин влезе в Топ 8, не са казали нещо шокиращо, и не е като този сезон да е пълно със "заслужили финалисти".

Общи условия

Активация на акаунт