💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 601
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 735
Уф, този епизод- апотеоз на двата стожера на предаването- Макиавели спасявал племето, Желязната лейди-създател на успешните коалиции...а гладният за грошове+аксесоари Гепард пак се застрахова на нов фронт зад гърба на коалиционната партньорка...добре, че е един благ и глупавичък Благо, който да ми даде малко надежда...Smiling Imp И за сезон 6 да въведат главно изискване: умения за въртене на стратегии и манипулации, а пардон, коалиции; плуване, халки, издържливост и т.н.са подробности, най- важно е волята за стратегическа игра! А, проверявайте ги, моля и тия шампиони, знаят ли какво шоу е ИГ, и що е то стратегия преди да влязат! Ама ако може Ралица да ги води тия проверки- кастинги от нейния трон....и, накрая- защо пак си измислиха нови условия за последната елиминационна?! Щото двамата противници са еднакво силни и нямат нужда от съюзник или понеже вече нямат какво толкова да взимат от единия съюзник/дават на другия съюзник?!...

# 736
Децата на Мартин щели да се гордеят с него. Да, ако не четат тук, че да научат за всенародната любов към баща им. Сигурно си мълчат и траят, че Мартин им е баща. А нищо чудно и те да приличат на него, нали са му деца.

# 737
Един от впечатляващите моменти:
Вили вкарва и Рълев ѝ подвиква - айде по-бързо!

# 738
Аз лично ще стискам палци на Мишо. На Виктория ѝ е време да си ходи. Дойде по средата, не блесна с нищо и вероятно съм единствената, на която чисто визуално не допада. Няма място във финалната осмица. Не че Леля има, но реално повече заслужава.

# 739
  • София
Перфектна гладиаторска победа!
Браво на Мастагарков за пореден път! Можеше още много да изкара.
Напълно категорична и заслужена победа.

Вики е пример как се приема номинация. Не като ревлата Денислава, която сто човека я пазят и бутат.
Голямата бяла птица Денислава пак се изложи, ама то не съм и очаквал нещо по-различно от нея...

Дунев за пореден път се изложи.

Днес съм твърдо за Вики. Сори, Мишо...

Сърцето на Мастагарков си търси стопанка!

Шмекер!

# 740
Честито, куцият кон е на финал Joy Цяло предаване се бореше за женски финал и накрая само тя и дъщеря й са на финал Joy
С нетърпение чакам да ги слеят и подмазването към Мартин да започне отново. Joy

# 741
  • София
Пусната е и новата анкета! 😊

# 742
  • Пловдив
Мастагарков да вземе да участва в "Ергенът". Голям сеир ще е.

На анкетата гласувах за Вики, защото е пич.
И като гледам промото, има шанс.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 07:42 от Ket_G

# 743
  • София
Честито, куцият кон е на финал Joy Цяло предаване се бореше за женски финал и накрая само тя и дъщеря й са на финал Joy
С нетърпение чакам да ги слеят и подмазването към Мартин да започне отново. Joy

Тя точно това искаше, двете с Дени на финал. Другите жени са помощни средства по пътя.

Мастагарков да вземе да участва е "Ергенът". Голям сеир ще е.

Ай сакън! Що така с лошо?

# 744
  • София
Мастагарков нали беше казал  че са го канили за Ергенът, даже май повече от веднъж, но е отказвал. Умно момче е той Simple Smile

# 745
Дунев да взима пример от Вики как се държи човек, когато го номинират в реалити! Ако беше той щеше да рИве:"как така него, точно преди финала, той не е заслужил". 🙄

# 746
Недейте така с Мастагарков. Не давайте идеи да участва в Ергенът. Онези харпии "момите" дето до една са почти като Марто ще го побърка момчето

# 747
Не ѝ харесвам джуките, не и харесвам  поведението, даже и корделките ѝ не харесвам, но на люлката няма равна:

# 748
Дени се показа по-добър стратег и манипулатор от Марто . И двамата имат талант, просто Марто не умее да прикрива агресията си и нервите . Ако сме честни , Дени също пази Мишо дълго време. Сигурна , съм, че заради връзката му с нея, го чакаха да се "нахрани" . Сети се обаче той, или му подсказаха, че без торбичка грошове е за никъде на финалното вадене на "тайни оръжия" . И сега да не изпусне последния влак , прави същият рисков ход , като Крум. Но тук без предимства и срещу жена . Предния съвет , съвсем скромно се предложи , когато не знаеше кой ще му е опонент, но вече е спокоен. И двамата не ги виждам като "краен победител", все ми е едно кой ще си тръгне сега , но ще стискам палци на Вики по симпатия. Много си харесвам Ралица и  факта , че им разкрива низките стремежи прикрити под популистки лозунги. Кажи си , честно - в случая ако си искрен това няма да ти навреди, никой няма да застане зад Виктория , дори да заявиш, че ще я биеш за грошове- както Крум.
Момчи ...не ме разочарова, понеже и не очаквам много от него, но не ме и очарова. Искаше ми се "героят" да има поне позиция , различна от стадната , но уви , много искам .
Змейката и дракона са игри "антиженски" - задължителни , ако искаме да отпадне жена. Дано поне на анаграмата се компенсират

# 749
В предишните си животи Мартин и Виолета са били римски императори. Много добре им се получава тактиката - Разделяй и владей. Очаквам да са коалиция във финалната седмица. Ама понеже си нямат армии и сами ще трябва да са бойното поле, Мартин със сила ще победи Виолета. Не е задължително да е директно, но ще оцелее по-дълго от нея.  Не мога да отрека успешната игра и на двамата - това в спортни битки, неспортисти ( единият даже куц) да победят такива силни физически персони, само "Браво" мога да кажа. Колкото и да не ми харесват като хора, колкото и да им е помагала продукцията. Все пак благодарение на тяхната хитрост и ум, повечето отиваха на заколение и не се връщаха.

Общи условия

Активация на акаунт