💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 590
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 750
Дени така се извъртя,че стана -мил си мил Мишо,но аз съм си по-мила..и затова ще пусна една сълза за номинацията ти,но нали съм на финалната права.

# 751
Вчера много ми хареса чувството за хумор на Момчил, когато попита Ралица ще има ли залози и кастинг битка... и как си отдъхна - леко театрално. Ха, знае си, че там може да го прецакат.

# 752
  • София
Нали? То от Мартин, Виолета и щерка й, забравихме, че има и други играчи Joy
Как вдигна ръка, горкия Relaxed отдъхна си, определено.
Интересно защо отпада варианта със съюзниците. Как мислите?

# 753
Симпатизирам на всички участници и водещите и съм доволна от леките ненатрапчиви два часа вечер и раздумката тук, съжалявам, че свършва. Никого не демонизирам, задето продукцията му извадила от контекста и натъртила някои черти за сметка на други, така се прави реалити. Отровата зависи от дозата.
Прекалиха с изпозлването на "мъжка дума"., други не знаят ли? Да разбираме, че "мъжката дума" е синоним на честност, а женската на обратното....мда. Може.За едни женски финал е елиминация с предимство по роднинска линия, за други е страх да не излязат с някоя Виктория, за трети жената е 37% човек, но във всички случаи е "и един мормот завива шоколада с вестник..."Simple Smile  Красиво женско и мъжко присъствие, даже повече мъжко сякаш. Нямам комплекс за сини очи, виждам разликата преди и след издялкването и харесвам истинските физиономии. Ако са без грим, още по-добре.
Децата на Мартин със сигурност ще видят с какво да се гордеят с баща си. Неспортист, довел себе си до финал и старейшините до силно ядро със стратегиите си. Тръгна си от племето и зачестиха грешните стратегии. Случайност??И децата на Дунев могат да се радват на баща си, който въпреки, че е ветеран в спорта и трагедията си, намира сили да остане силен.

# 754
Седи и преде!

Имам един такъв колега, много ме нервира.

# 755
Никакви играчи и стратези не са Вили и Мартин, просто са хора на Боговете на игри на волята. Мартин вместо да го пратят вкъщи го пратиха на Чистилището, а Виолета имаше най-голямото предимство този сезон - 1/4 спестено трасе срещу Цвети. Всеки може така! Те двамата са едни отровни същества, които само повтарят едно и също, не знам защо си мисли някой, че това поддържа интерес. Мартин сам си призна, че от нищо може да вдигне скандал. Изобщо не искам да виждам такива типажи дори и от далеч. 😏

# 756
Нали? То от Мартин, Виолета и щерка й, забравихме, че има и други играчи Joy
Как вдигна ръка, горкия Relaxed отдъхна си, определено.
Интересно защо отпада варианта със съюзниците. Как мислите?
И в предните сезони нямаше съюзници за последната битка преди сливането.

# 757
  • SF
Дени се показа по-добър стратег и манипулатор от Марто . И двамата имат талант, просто Марто не умее да прикрива агресията си и нервите . Ако сме честни , Дени също пази Мишо дълго време.

Този талант мене много ме дразни. Талантът на Дени да се мазни на всички даже ми е отвратителен. Извика екипа, за да заснемат как благодари на Дунев. За какво точно му благодари? Че не е пуснал гласовете си срещу нея на съвета и така я опази, както е модерно в тяхното племе.
Там все се пазеха. Пазеха Дунев, за да играе с Николчето, при нулеви шансове това да се случи.
Пазеха Мишо, че не беше ял достатъчно. Мартин пазеше жените. Поне Оряшкова така се чувстваше. Вече забравих кой кого пазеше и дали успя да го опази. Съсипаха си цялата игра с това пазене и сърдене, че не се пазят.
Тая пък сега му благодари и му е длъжница. Пазенето ще продължава.

# 758
Чисто заради спорта ми се искаше да видя Дени и Вики една срещу друга, за мен са напълно равностойни, силни са на много компоненти вкл.на пъзели и щеше да е атракция две млади хубави жени да се състезават. Уви, дори Виктория да победи Мишо, после пак не вярвам да се стигне до точно този двубой. Дени си е подредила добре поддръжниците, даже ми е малко смешно защо още се плаши.

# 759
  • София
Направи ли ви впечатление един от синхроните на Мартин вчера - "те са се събрали Дени, Виолета, Рълев, да вземат и чичо си и леля си, стринката" (цитирам по памет) Та това ме навява на мисълта, че някои неща може и да са се развили още преди самото предаване - за Рълев и Дени. А Мишо колко влюбено я гледа с тези подпухнали от плач очииии....яко е захапал Рицарят на печалния образ. Но пък и се получава на Дени - биткаджийка, раздава се, но все има кой да я вземе под крилото си;) И за разлика от Виолета при нея тунингът е бил много добре направен - устните, филърите...каквото там си има. Красавица е!

# 760
Дени се показа по-добър стратег и манипулатор от Марто . И двамата имат талант, просто Марто не умее да прикрива агресията си и нервите . Ако сме честни , Дени също пази Мишо дълго време.

Този талант мене много ме дразни. Талантът на Дени да се мазни на всички даже ми е отвратителен. Извика екипа, за да заснемат как благодари на Дунев. За какво точно му благодари? Че не е пуснал гласовете си срещу нея на съвета и така я опази, както е модерно в тяхното племе.
Там все се пазеха. Пазеха Дунев, за да играе с Николчето, при нулеви шансове това да се случи.
Пазеха Мишо, че не беше ял достатъчно. Мартин пазеше жените. Поне Оряшкова така се чувстваше. Вече забравих кой кого пазеше и дали успя да го опази. Съсипаха си цялата игра с това пазене и сърдене, че не се пазят.
Тая пък сега му благодари и му е длъжница. Пазенето ще продължава.

Просто го констатирам , като факт . Никога не бих харесала хора , които разчитат на манипулативно поведение, в никакъв вариан и срещу никого. Това съсипва животи, дори да е с добро намерение . Искам Мартин, Виолета , Дени и Дунев - да НЕ спечелят. Всички други , барабар със слабостите си , са ми ОК.

# 761
  • софия
Чуден епизод снощи. Хареса ми.
 На всички им се радвам. Изтърпяха какво ли не и оцеляха до финала. Кой както може, додрапа. Кой с акъл, кой с мускул, кой и с двете. Сладури са. Единствено ме е яд за Вили, че  се потроши и не може да я видим на терен така, както трябва. А беше машинка в началото.
 Последна седмица и чакам с нетърпение появата им в Надкаст. Почти всички са ми интересни за гледане. Как виждат те нещата отвън и какво е било в главите им вътре.

# 762
  • SF
Да, да... Не оставяш впечатление, че ти харесва това поведение. Допълвам, че и на мене не ми харесва. Ползвам твоя цитат, защото е подходящ.

И аз много исках да видя Дени срещу Вики по трасето в битка за оцеляване. Може би не е късно. Ако Вики вземе, че бие довечера. Стискам й палци именно заради интересния развой на събитията през следващата седмица.

# 763
  • София
И за разлика от Виолета при нея тунингът е бил много добре направен - устните, филърите...каквото там си има. Красавица е!

Чакай де, дай малко време на тунинга, ще си говорим пак след няколко годинки. Залагам, че на 47 Денислава ще бъде много по-страшна от майка си

# 764
Не съм гледала епизода. Мартин ми е ужасно противен. Много се радвам, че моделчето ми е победило. Само на него симпатизирам от гладиатори. И тази вечер няма да гледам и двамата номинирани са ми на сърце и който и да отпадне ще е жалко. Другата седмица се надявам на сносна трета фаза. Стискам палци на Момчи и Мастагарков.

Четох по- напред обяснения, че продукцията не можела да изчисти всички правила за любителски игри. Извинявам се, ама това звучи смешно. Залагаш правило не може да докосваш и подпираш масата с ръка и имаш право да държиш само по едно кубче в ръка и воала, а откъде ще ги взимаш си е твой проблем, ако искаш и на главата си ги нареди.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 10:12 от Joy 05

Общи условия

Активация на акаунт