💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 596
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 765
Аз пък хич не забелязвам любовни погледи от Мишо към Денислава.

Ще ми се за сините да направят такива ретроспективни разговори и кадри, както за гладиаторите снощи. Щото иначе ще излезе доста пристрастно, сякаш само последните са се зорили и страдали по терени, игри, реки и т.н.

# 766
  • Sofia
И аз бях за женска елиминационна. Много исках да ги видя една срещу друга, харесвам ги като участнички и за мен са равностойни и силни.
Споделям мнението на Слабе – всичко и всички са ми интересни, по най-различни причини, а и ми е втори сезон и не съм презобала още с ив Smiley Ритам само срещу продукцията.
Soney, тук съм си, но не искам да се "разливам" толкова, лесно ще прекаля )))

# 767
Довечера съм за Виктория. Много искам да стигне колкото се може по-напред. Интересно би било женска битка между нея и Дени, но твърдо искам и двете да продължат. Всъщност, и Мишо нямам против да продължи, нещо около 76:24 съм между Вики и Мишо. От наличните участници Виолета е излишна, заради контузиите ѝ, в които вярвам. Дунев, ако не му дават време да говори съм ОК с присъствието му, но те му дават и той се излага до степен всичко, каквото виждаме от него на терен да остава на заден план след мрънкането му.

"Аз ще тръгна пръв и ще мина като светкавица", позасмяхме се у нас на тези думи на Момчил.

# 768
  • SF
Дунев и Мастагарков са много силни и можещи на терен, но пред микрофони и камери хич не ги бива.

На женска битка между Виктория и Денислава, съм твърдо за Виктория. Денислава ми беше неприятна още когато запя в хора на момчетата. В Централния офис наредиха схемите, обсъдиха всички - кой на елиминации, кой за капитан... Сега се срамува от постъпките си, но според мен в големи кавички.

# 769
Много ми е смешно как Дунев вярва,че Виолета е пазила Николчето с добри помисли Simple Smile
Стрина просто искаше най-слабия противник срещу себе си в последната битка и беше ясно, че Никол няма да и е никакъв проблем

# 770
Ако чуеш някой да ти каже "Аз никога не се извинявам, защото да се извиня това значи да съжалявам какъв съм по природа" - бягай. Егоцинтризма тук е до небето!!

Изказване на Мартин беше това, ако се чудите.

# 771
  • SF
Той и Дунев сега си пази Денито така.
Предпочете да види какво ще се случи при двубой Вики-Мишо, отколкото Вики-Дени. Поне една жена да му остане като противник, с когото може да се бият на финалите. Другата е ясна - Виолета - немощна отвсякъде.

Мишето се предложи мъжката. Няма нищо против като знае, че срещу него е Вики, да ходи за грошове. Не знае, горкият, че змейка и анаграма го чакат. Ако бяха номинирали Момчи първия ден, или пък Дунев, дали нямаше да се пазят с Денката??
Тя: Кажи ми с какъв аргумент да гласувам срещу тебе. Бих те пратила, знам, че можеш да победиш Дунев или Момчил, но не мога, разбери ме, дума съм ти дала! Извинявай! Нали не ми се сърдиш, че няма да гласувам срещу тебе.

# 772
Един от впечатляващите моменти:
Вили вкарва и Рълев ѝ подвиква - айде по-бързо!

Каква хороводна стъпка е извадил обаче Joy

Народните танци ☺️

# 773
  • София
А ресор "Нарушения" е запазен само за един определен човек, почти всеки ден ни го напомнят.
Смешно е да се асоциира правилният хват на Мастагарков на коша с нарушенията в играта.

# 774
  • София
Седи и преде!

Имам един такъв колега, много ме нервира.
Да му включат някаква машинка, ток може да произвежда. Simple Smile))

# 775
Много ми е смешно как Дунев вярва,че Виолета е пазила Николчето с добри помисли Simple Smile
А на мен ми е смешно как Дунев заявява смело, със самочувствие, патос и драматизъм, че пазел Денислава, а също и че тя му била длъжница, заради това, че играела с Мартин.
🦆

# 776
  • София
Не ѝ харесвам джуките, не и харесвам  поведението, даже и корделките ѝ не харесвам, но на люлката няма равна:
Скрит текст:

Тук определно операторът си беше заел стратегическа позиция Sunglasses

# 777
Ако знаете каква страхотия е в инстаграма на Краси Дунев Rolling Eyes  Той си публикува снимки от битките ,а отдолу коментарите са само негативни и заплашителни .Тук таме ,някой да го поласкае .

# 778
Лично мнение, ама ич не ми харесва Денислава в лице. Тотално не е мой тип. В тяло е добре с тези дълги крака. Така я е подкарала с външния си вид, че нищо чудно на 40+ да е чучело. Отсега няма ни естествени вежди, ни устни, а за гърдите съм сигурна, че ще последва майка си, но просто още не е раждала.

Вики ми е по-хубава в лице, с изразителни черти и форма на лицето. Не ми харесва само като не е отделила време за косата и е вързана и леко хвърчаща отстрани. Трябва да си изправя косата и да я пуска свободно дълга, много леко грим и всички ще се респектират от класата, която излъчва. В тяло е почти перфектна: силна, но фина.

# 779
  • софия
Ей това, никога няма да го разбера. Да ходиш да солиш някой в коментари в профила му. Много ми е интересно, колко от тези ще се изправят лице в лице за да му го кажат.
 Това е игра и всеки е избрал да я играе така, както е решил, че е добре за него. В продължение на три месеца ни уплътняват времето за почивка и ни забавляват. Както и да е, явно това е начин да си изкараш вътрешното неудовлетворение.
 Довечера ще съм за Мишо, само поради една причина. Че Вики влезе в играта в средата на сезона. Мишо преживя всичко от до и за това трябва да бъде сред финалистите. И за това не е виновна Вики, поредната грешна стъпка на продукцията. Но ми се иска поне малко справедливост.

Общи условия

Активация на акаунт